Baš sam primetio par komentara o tome na nekom machinima videu ali konto sam da su samo u pitanju buthurt fanboye-vi ,zaista žalosno što je takva velika firma spala na to. Black Wolf
Ta ``firma`` (GeGe preduzece) poznata i kao ``Bilijeva Banda``, nije...
22.01.2014. 09:04
status: user broj poruka: 10997
SPALA na to - ona je oduvek zivela (a tako je i nastala) zahvaljujuci kradjama patenata i lukavstinama ``kaubojskog`` tipa (prvo pucam u ledja frajeru koji seta svoju curu, pa onda pitam ``zasto dama seta sama?``)...
Jako malo ima nekih gejmera koji prave klipove radi nekog klaliteta ili da vidis nesto extra, vecinom su to sve prosecni cobani koji igraju igre kao i svi ostali ali eto izigravaju klovnove i zabavljaju masu. Inace mi se sere kad vidim machinema tako da me ovo uopste ne cudi.
Re: Ta ``firma`` (GeGe preduzece) poznata i kao ``Bilijeva Banda``, nije...
22.01.2014. 16:41
status: user broj poruka: 1504
Mislio sam na machinima ,za microsoft je opšte poznato da ovo radi odavno.
Black Wolf
:: SPALA na to - ona je oduvek zivela (a tako je i nastala) zahvaljujuci kradjama patenata i lukavstinama ``kaubojskog`` tipa (prvo pucam u ledja frajeru koji seta svoju curu, pa onda pitam ``zasto dama seta sama?``).. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.