Da li moze neko da mi kaze gde gleda (na koju raskrsnicu) i sta snima policijska kamera za automatsku detekciju saobracajnih prekrsaja u Beogradu, na raskrisnici Trg Nikole Pasica i Vlajkoviceve. Da li postoji jos neka kamera u tom delu? Na netu sam nasao samo ovu...
Hvala!
******************************** iMac 27` (late 2012) 3.2GHz quad-core Intel Core i5 processor 8GB of 1600MHz DDR3 memory NVIDIA GeForce GTX 675MX with 1GB of GDDR5 memory 1TB Fusion Drive Mac OS X Mountain Lion 10.8.3
Zanima me konkretno raskrsnica Trg Nikole Pasica i Takovske (kod glavne poste). Da li na tu raskrsnicu gleda uopste neka kamera? Ja sam nasao samo onu na netu na raskrisnici Trg Nikole Pasica i Vlajkoviceve... Da li ona gleda ka glavnoj posti ili ne? ******************************** iMac 27` (late 2012) 3.2GHz quad-core Intel Core i5 processor 8GB of 1600MHz DDR3 memory NVIDIA GeForce GTX 675MX with 1GB of GDDR5 memory 1TB Fusion Drive Mac OS X Mountain Lion 10.8.3
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.