Pa i kod nas je isto,svuda imas takvih ljudi.Jedina je razlika sto je to kod njih svake godine ,a kod nas kad se otvori neka velika prodavnica.Secas se kako je bilo kad se Metro otvarao.
M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100
kad se uleti jelte u te `shopping molove`, miris je najjači, treba samo skoknuti do Kineskog tržnog centra na NB i `bude se uspomene`... Ne čekam da mi `daju` već planiram unapred, kad meni odgovara...
Jedan moj prijatelj to kaze ovako: Koliki baksuz treba da budes da imas samo jedan zivot i da si rodjen u Srbiji...
You can`t hurt me, hell, i can`t even hurt me. Electricity couldn`t kill me, Games couldn`t kill me, Internet couldn`t kill me. Did you really think your little jokes were going to kill me? I`m done with the winning cause i`ve already won.
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647021. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.