Hvala na prijateljskoj nameri, ali ja sam mislio, istrazivao, i otvarao oci drugima davno pre nego sto si se ti rodio.
Mislim da nisam uspeo jer glup ostaje glup dok mu eventualno ne ugrade pametni chip.
Ali mozda je moja greska bila u pravilnoj upotrebi srpskog jezika, i mozda ce nove generacije bolje razumeti tvoj hibridni stil. Tako da te ohrabrujem da nastavis.
Nema sumnje da si za nas ovde pojam inteligencije, lepog vaspitanja i skromnosti. Ali malo nas ima. Mislim da bi te mnogo vise culi kada bi se prijavio za farmu.
Zato, vidimo se tamo, ja cu da ustanem u pet i nahranim svinje, a posle ce Dexter da nacepa drva.
off: Gde se dede tema o rumunskom priznanju Kosova? Obrisana teska politika?
@Dexter013: mene i ne zanima da li si ti savetovao nekome sex ili
31.10.2013. 16:42
status: user broj poruka: 10997
nisi. Ono sto mi nije jasno, a zanima me (pazljivo sam proucio nekolicinu tema koje je postavio ``hecate``) to je: sta si ti nasao zajednicko u mom pisanju na forumu i pisanju pomenutog kolege? Ja tu ne nalazim ni tematskih ni stilskih slicnosti - nisam postavljao takve teme (eventualno sam odreagovao na neku od njih), a sam stil (konstrukcija recenice, leksika, ortografija - upotreba znakova interpunkcije itd.) pisanja mojih ``postova`` ama ni po cemu ne podseca na hecate-ov. Nerma ljutnje, da se razumemo, samo sam zaintrigiran potpunom suprotnoscu percepcije (moje i tvoje) pitanja slicnosti/razlicitosti ``stilova``...
Dexteru, priznaj da ono nije obrisano zbog politike nego zato sto sam ubacio Dell :p
hecate, izvini ali stvarno nisam citao ceo zivot da bih sad gledao strelice umesto slova. Ove dzida-bidze nemam nameru da gledam, pa makar njima pokusao da kazes i nesto najpametnije na svetu. Ako hoces da te ozbiljni ljudi ozbiljno shvate, ozbiljno se odrazi. Tako ti je to. A iskreno, ne znam ni kako te ne mrzi.
@tortojed mozda ga je na takvo misljenje ponukalo nerazdvajanje teksta i naslova. Nista veliko, naravno, ali vidis kako i malo odstupanje moze da napravi razliku.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.