... Nekako lepo plav, a ne kao onaj Windowsov, budjavi... Imas osecaj da je kvalitetno plav a ne ispran i ofucan... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
Na tabletu mi se jos to nije desilo android 4 ,a instalirao sam sve i svasta
11.10.2013. 12:38
status: user broj poruka: 7720
na mobilnom samo jednom sam morao da vadim bateriju ,android 2.2 ali krivac je bila neispravna micro sd kartica t.j imala je lose sektore.Ovo od 700 E ne bi smelo apsolutno te stvari da radi.Njihovo je sve u tom telefonu od procesora do OS-a ,ne mogu nikog da krive nego sami sebe.I to random Bsod koji je najgora stvar.
Stedis pare i ne odes na more da bi kupio 5s. Iscimas rodju iz inostranstva,kupis ga ispod ruke od sanera u srbiji,ili preko oglasa... Posle dugog puta i mucenja,zavaljen u fotelji gledas novi telefon i bas kad hoces da iznerviras komsu sa androidom .... BSOD.
Komsa dosao da vidi cudo tehnike a ti : ` Nije jos stigao,hebu me na carini` .: LOL:.
Nedavno sam kupio Galaxy S2 Plus, apgrejdovao Android 4.1.2
11.10.2013. 19:15
status: user broj poruka: 10997
na 4.2.2. Pre toga sam imao S Advance, sa Androidom 2.3.6, pa apgrejdovao na 4.1.2. Nikada, nijedan jedini problem sa stabilnoscu, nijedan iznenadni restart ili zamrzavanje sistema ili aplikacija, nijedan neuspesan boot... I onda mi neko kaze: ``ah, taj raspad od Androida...``.
Android nije nikako raspad,jednostavno ljudi hoce mnogo za malo para.
Postoje poslovne kategorije korisnika i ne poslovno-zabavno-hakerske kategorije. Kome treba besprekorna stabilnost i sigurnost za posao neka kupi Apple. Kome treba telefon za zezanje i linux hakerisanje neka kupi android.
Uvek je bilo i bice :` Koliko para toliko i muzike`,sta je tu cudno ?
Samo najveće budale se pecaju na ovaj tip senzacionalizma a la Kurir, pomoću kojih trešerski sajtovi/novine pokušavaju da povećaju posećenost.
Matrica je uvek ista: kopa se po forumima ne bi li se pronašle bilo kakve žalbe korisnika na target uređaj, a zatim se brutalnom generalizacijom dolazi do senzacionalne `vesti` na koju se mase ostrašćenih bezumnika skupljaju kao muve na g...a. Ništa tu ne smeta ni činjenica da se radi o šačici onih sa konkretnim problemom naspram nekoliko miliona korisnika, a još manje činjenica da se prostim kucanjem u pretraživač fraza kao što su `android bsod`/`samsung galaxy bsod` i sl. može pronaći na desetine i stotine sličnih (pa i daleko gorih) pritužbi: haters gonna hate, a prizemni žurnalizam je tu da takvu patologiju hrani.
Dobro opazanje ali sagledaj malo ovu nasu stvarnost. Svaki brend za koga nema predstavnistvo u nasoj zemlji kopka i stvara jos vecu zelju da ga imas.
Ne zelim da idem u duboku proslost kad se islo do Trsta za Levis farmeke,kada si Starke,spitfajerke ili Kanadjanke mogao da nadjes samo po komisionima u Knez Mihajlovoj po abnormalnim cenama,kada su Spektrume i C-64 imali samo deca direktora export-import firmi,kada si najk patike sa vazdusnim djonom vidjao samo u NBA ligi... itd.
Sada novi klinci zude za Galaxy kartama,Evga plocama,Apple telefonima pa istorija se ponavlja. To je to.
Re: Nedavno sam kupio Galaxy S2 Plus, apgrejdovao Android 4.1.2
11.10.2013. 20:24
status: user broj poruka: 1624
+1
identicno mogu reci za Samsung Galaxy s II, koji sam posedovao nov,kupio u Telenoru...
Telefone koje kupim preko oglasa,ako im i nesto fali a nisam PRVI vlasnik,ne vredi ni da pljujem....
Uz to , ima mnogo ljudi koji kude uredjaje kojima nisu bili prvi vlasnici,a to je veoma bitan faktor kod komentarisanja / pljuvanja...
Pogotovo kod Androida,kod kojeg se ne zna dal je radjen ROM il nije...
ASUS p7p55d-e & INTEL i5 750 @ 3.8ghz/LEADTEK GTX 580/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380.Asus Xonar STX,marantz pm550dc & Pilot RS 2.
:: na 4.2.2. Pre toga sam imao S Advance, sa Androidom 2.3.6, pa apgrejdovao na 4.1.2 :: Nikada, nijedan jedini problem sa stabilnoscu, nijedan iznenadni restart ili zamrzavanje sistema ili aplikacija, nijedan neuspesan boot.. :: I onda mi neko kaze: ``ah, taj raspad od Androida...`` :: :: ::
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.