A danasnja sveza vest... Pre dva dana je bilo samo na 10%, sad je na 20%. @bobi, moguce... Ko se dvoumi da kupi nesto, ja bih savetovao da se sad uzme, jer ce preko noci podici cene... Naravno, ne danas, ali uskoro.
Ja se ne brinem posto si me okarakterisao kao preprodavca. Ti treba da se brines kad na svoje preprodavacke cene stavim jos 20%. :))) Salu na stranu, bice dranje po usima kao sto ih deru u HR i BN za HW. Jos malo pa ce biti luksuz kupiti nov komp.
Mogu da podignu PDV i na 100 % onda niko nece ni da kupuje,i ovako ljudi jedva krpe da kupe neki Hardver. Ne sumljam da ce ovi nasi alavi prodavci da dignu cene odmah,kao jbg skocio PDV pa cene duplo gore. Imate dobar primer sa gorivom,poskupi nafta na svetskom trzistu,odmah cena 5 din.gore,a kad se vrati na staru cenu jedva spuste za 1 din. A i nesto sumljam da ce ovaj mrsavi balavac da nas izvuce iz krize
:: A danasnja sveza vest... Pre dva dana je bilo samo na 10%, sad je na 20% :: @bobi, moguce... Ko se dvoumi da kupi nesto, ja bih savetovao da se sad uzme, jer ce preko noci podici cene... Naravno, ne danas, ali uskoro :: :: ::
A ovaj dexter, sve mi vise lici na vladu, salim se ja malo, ali brate... Na face-u si Albert, na forumu si betmen... Sta covek da pomisli? Bice preko grane jeftinije da se naruci, sa sve dostavom...
Od nove godine bi trebalo, ali eto pc practic ce od sutra, jes da to nije zbog pdv-a nego njihove cene, njima u dzep, ne drzavi, ali od nove godine ce samo da ostanu naistom p akoga namagarce da kupi skuplje do nove...
Jednom u 100 godina sam nesto kupio tamo, sad necu nikad...
Nije blavac kriv sto zemlja nema uslova za razvijanje bilo koje grane.... Da smo imali mozga da smo narokali privredu sad bi smo opet bili lideri u EU.... ali ne daj malo Fiat,daj malo Guci Beneton,Bosch i ostala nebitna sranja... E sad posto to sve imamo a prihod je nula .... mozemo svi da se slikamo... Ministar je u mat poziciji nema da bira ....A to sto je opalio po narodu nista novo ni jedna vlada nije znala da resi problem nece ni ova...
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: :: Mogu da podignu PDV i na 100 % onda niko nece ni da kupuje,i ovako ljudi jedva krpe da kupe neki Hardver :: Ne sumljam da ce ovi nasi alavi prodavci da dignu cene odmah,kao jbg skocio PDV pa cene duplo gore :: Imate dobar primer sa gorivom,poskupi nafta na svetskom trzistu,odmah cena 5 din.gore,a kad se vrati na staru cenu jedva spuste za 1 din :: A i nesto sumljam da ce ovaj mrsavi balavac da nas izvuce iz krize :: :: :: A danasnja sveza vest... Pre dva dana je bilo samo na 10%, sad je na 20% :: :: @bobi, moguce... Ko se dvoumi da kupi nesto, ja bih savetovao da se sad uzme, jer ce preko noci podici cene... Naravno, ne danas, ali uskoro :: :: :: :: :: ::
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: Od nove godine bi trebalo, ali eto pc practic ce od sutra :: jes da to nije zbog pdv-a nego njihove cene, :: njima u dzep, ne drzavi, ali od nove godine ce samo da ostanu naistom p akoga namagarce da kupi skuplje do nove.. :: :: Jednom u 100 godina sam nesto kupio tamo, :: sad necu nikad.. :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
:: Na forumu sam Dexter kao i u pravom zivotu tj. nadimak, :: face je random nick jer ga ne korisim sem za neke nagradne igre i slicno.. :: :: Sigurno necu da napisem Milos Stojkovic i jos stavim svoju sliku : :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Bas tako, ne glasam od svoje 18-e godine, jer nemam za koga da glasam, a isti nam se likovi vrte koliko ja vidim vec 20 godina, samo menjaju boje i nazive...
Ako nisi glasao onda nemas prava ni da kukas... Volim koji pljuju DOS ,DSS DS SNS i ostale a ne izlaze na izbore a prvi su da pljuju...
:: Bas tako, ne glasam od svoje 18-e godine :: jer nemam za koga da glasam, :: a isti nam se likovi vrte koliko ja vidim vec 20 godina, :: samo menjaju boje i nazive.. :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.