`Even if Ulbricht avoids spending the remainder of his days in prison, his million fortune probably won’t be waiting for him.` Ne bih rekao da je +1 za bitcoin.
A opet ne vidim kako su fbi sada lopurde, covek je prodavao drogu, ne razumem sta je drugo moglo da se desi. Sasvim je normalno da mu zaplene novac.
Ne kazem da sam fbi\usa fanboy, ali ono - he had it coming.
Procitaj knjigu `Cetvrti Rajh Bogatih` mnoge stvari ces gledati drugacije...
Pogotovu onaj deo gde se govori o manifestu prosvetljenih...
Prosto da se najezis...
Dugo sam razmisljao kako su uspeli da preuzmu nasu NBS i shvatio sam da su to odradili preko obveznica... nasi ne mogu da stampaju pare ako ne emituju obveznice... sta mislis zasto je skrbavi Dinkic deceniju i vise unazad ministar ekonomije ili guverner... zato sto ima ledja finansijske internacionale...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: FBI - najamnička vojska bogataš :: :: HollyWood image presentation VS. real life application :: :: War on Drugs - http://goo.gl/Qy0i :: :: When government does it OK - > 100% lega :: :: Anyone else - > FBI comes to visit...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.