Kao i Phatphuck, Shomiman, itd... pokusavas u jednom dobrom da vidis tri zla, samo sto ti ne zelis da priznas da ovaj avioncic ima velike prednosti u ocuvanju planete. Google planira da pusti balone u stratosferu, da bi obezbedio internet u nedostupnim mestima i to je deo zavere? A juce na Blicu procitah kako izgleda alternativni mreza? za one koji su neinformisani kao i ja... http://goo.gl/fNdTMA Znaci napravicemo alternativu za prodaju droge, smenjivanje pedo sadrzaja itd..
Kada god mocnicima, kojima je stalo do kontrole svega, svakoga
04.10.2013. 12:20
status: user broj poruka: 10997
i svacega, odmah se pomene droga, terorizam, ``pedo sadrzaji``... jer, potrebno je (prividno) opravdati borbu protiv toga, a najlakse ce se do opravdanja i aminovanja od strane javnosti doci tako sto cemo tu istu javnost zastrasiti...
``Ova mreža dizajnirana je tako da su sve vaše aktivnosti na njoj potpuno anonimne i ne može im se ući u trag.``
To njih (monopoliste) boli: neko sa nekim nesto razmenjue, razgovara, dogovara, a ONI ne znaju STA, i nemaju nacina da LAKO i BRZO pokupe $$$ od toga i od takvih...
The eugenicists, posing as environmentalists, are being exposed at every turn for what they are: members of an elite death-cult, celebrating death with the assistance of science, under cover of science, while they attempt to quench their thirst for blood with the motto: killing one may activate a cell. killing many, revitalizes the entire body.
Postovanje za Tortu :) Vidi druze ja licno drzim lokal na polucrno i iskreno receno odgovara mi to, iako znam da za dobrobit drustva trebalo bi da placam sve zive namete. Znaci zelimo sve pogodnosti uredjenog drustva, ali kad dodje do placanja sve izbegavamo maksimalno :( Hecate, veruj mi druze, mrava ne bih zgazio, ali ako stvarno zelis dobro buducim narastajima moracemo svi da menjamo navike...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.