Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
Dosao red i na Trojku..Cooler Master k`o iz vedra neba ..
STRANA 1 OD 2  
SkyFire Dosao red i na Trojku..Cooler Master k`o iz vedra neba .. 03.10.2013. 22:59 T54909

status: user
broj poruka: 18472
Kao jedno od najpopularnijih i najzastupljenijih Cooler Master kucista iz serije 690 dosao je red i na trecu generaciju ..
Predstavljeno je kuciste Cooler Master 690 III ..

Review ovde :

http://www.guru3d.com/articles_pages/cooler_master_cm_690_iii_review,1.html

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
srdjanl .... 03.10.2013. 23:22 #518080

broj poruka: 1512

Ne razlikuje se nesto mnogo,nista posebno.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ZooLoo ... 03.10.2013. 23:57 #518087

broj poruka: 3975
Ok je, ali Fractal mi je bolji.. Nisu ga nesto preterano unapredili...

EEurope ... 04.10.2013. 08:22 #518129

broj poruka: 166
CM 690 je njihovo najlepse kuciste, takvih modova ima da je to cudo.
Ja sam prodao jedan za 50e sa sve providnom stranicom original njihovom.
I obicna i ta posebno.
Fractal je kitu moj bolji, ona crna monotona kutija. Ono ja mogu da napravim bolje da mi neko da materijal, sanduk i cao. Bez ikakve hemije da zraci da te privuce, sanduk crni koji zovu klasicno kuciste. Volim i ja klasicno ali brate da ima nesto da te privuce kao 800D, 650D, Lian-Li. CM 690 linija je lepsa od svakog Fractala.

misa Re: ... 04.10.2013. 08:40 #518131

status: admin
broj poruka: 876

Da li je kitu ili delfinu ne znam ali molim za kontrolu izbora reči da ne blokiramo svaki budući nalog.

Inače, nije rekao da je `lepše` nego `bolje`.

pozdrav

:: CM 690 je njihovo najlepse kuciste, takvih modova ima da je to cudo
:: Ja sam prodao jedan za 50e sa sve providnom stranicom original njihovom
:: I obicna i ta posebno
:: Fractal je kitu moj bolji, ona crna monotona kutija. Ono ja mogu da napravim bolje da mi neko da materijal, sanduk i cao. Bez ikakve hemije da zraci da te privuce, sanduk crni koji zovu klasicno kuciste. Volim i ja klasicno ali brate da ima nesto da te privuce kao 800D, 650D, Lian-Li. CM 690 linija je lepsa od svakog Fractala.
::
gogi1 Re: ... 04.10.2013. 08:41 #518132

broj poruka: 2076
ni u ludilu CM690 lepsi od fractala. cak je 690 najobicnije kuciste iz CM kuhinje. imaju oni mnogo lepsih kucista.

Intel i3 4130, Alpenfohn Himalaya, Gigabyte Z87-HD3, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Chronos 120gb + externi 500gb, Dell S2440L, Corsair HX520, Fractal Design Arc Midi window mod, NZXT Sentry LX fan controller, Mad Catz R.A.T. 9, Altec Lansing CS21

:: Fractal je kitu moj bolji, ona crna monotona kutija. Ono ja mogu da napravim bolje da mi neko da materijal, sanduk i cao. Bez ikakve hemije da zraci da te privuce, sanduk crni koji zovu klasicno kuciste. Volim i ja klasicno ali brate da ima nesto da te privuce kao 800D, 650D, Lian-Li. CM 690 linija je lepsa od svakog Fractala.
SkyFire Re: Re: ...Ma pingvinu :) 04.10.2013. 08:49 #518133

Da li to znaci da su konacno i ostali losi clanovi dosli na red za odstrel?
Ako je tako to me raduje , konacno da se zajednica malo procisti i zavede neki red !

@gogi

U pravu si brate , CM 690 daleko da je najlepse..
Po meni je Stacker i Cosmos neprevazidjena kucista !

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

:: Da li je kitu ili delfinu ne znam ali molim za kontrolu izbora reči da ne blokiramo svaki budući nalog
:: Inače, nije rekao da je `lepše` nego `bolje`
:: pozdrav
:: :: CM 690 je njihovo najlepse kuciste, takvih modova ima da je to cudo
:: :: Ja sam prodao jedan za 50e sa sve providnom stranicom original njihovom
:: :: I obicna i ta posebno
:: :: Fractal je kitu moj bolji, ona crna monotona kutija. Ono ja mogu da napravim bolje da mi neko da materijal, sanduk i cao. Bez ikakve hemije da zraci da te privuce, sanduk crni koji zovu klasicno kuciste. Volim i ja klasicno ali brate da ima nesto da te privuce kao 800D, 650D, Lian-Li. CM 690 linija je lepsa od svakog Fractala.
:: ::
misa Re: Re: Re: ...Ma pingvinu :) 04.10.2013. 09:06 #518134

status: admin
broj poruka: 876

Ne delim članove na dobre i loše, već na one koji poštuju ili ne poštuju pravila foruma. S obzirom da je članu progledano kroz prste zbog otvaranja drugog naloga i da se odgovara na odgovor koji u sebi ne sadrži ni gram provakacije, nema potrebe za takvim rečnikom i da se korišćenjem takvog rečnika vređa drugi član ili njegovo mišljenje.

:: Da li to znaci da su konacno i ostali losi clanovi dosli na red za odstrel
:: Ako je tako to me raduje , konacno da se zajednica malo procisti i zavede neki red
imarkovic Re: ... 04.10.2013. 09:23 #518137

broj poruka: 18996
Ako Fractal smatras obicnim crnim sandukom, onda ne mozes reci da to isto nije 800D, jer kucista su podjednako crna i podjednako kockasta. Uostalom, postoje bele nijanse na Fractalu
Meni se svidja i 800D i Fractal, volim taj fazon dizajna, kad bih spojio Fractal i Corsair, to bi bilo to.

Dexter013 Ok 04.10.2013. 09:51 #518149

broj poruka: 17093
Nasminkana dvojka nista posebno, ako cena bude naduvana nastavice ljudi sa kupovinom dvojke.

@Misa
Dzaba pricas...

Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz
Cooler:TitanVanesa-S
GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 OC
Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz
MBO:Asus M5A97
Case:CM Storm Enforcer
PSU:Chieftec 650w a85
Mouse:Mx 518
Screen: Dell

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Re: Re: Re: Re: ...Ma pingvinu :) 04.10.2013. 09:53 #518151

Uz duzno postovanje gosn Milane ( cak se i rimuje ) ali nabrojali ste sve ono sto se vrlo cesto desava a prolazi tek tako..
Duplih naloga ima veoma mnogo i otvaraju su upravo iz razloga da se drugi korisnici provociraju i vredjaju..

Postovanje je mislena imenica dok su psovke uveliko deo `normalne` konverzacije a uvrede dodju kao kompliment

Vladu iskreno smatram daleko manje malicioznim kakvih ovde korisnika ima pa opet im se gleda kroz prste..
Ne kazem da vasa procena nije na mestu niti da je on ok u potpunosti ali moje licno misljenje je da covek ima problem licne prirode ali nije u principu los kao covek a to je ono najbitnije,sta nosimo u sebi tj kakvi smo jer to direktno utice na celokupnu zajednicu tj sistem..

Ako se Vladi sudi nek se sudi svakom po zasluzi ako se pravila ne postuju ukljucujuci svakog pa i mene bez izuzetaka!

Nadam se da ovo niste shvatili kao neko popovanje jer stvarno nisam imao nameru , jednostavno sam imao potrebu da iskazem svoje misljenje i vidjenje celokupne situacije ..

P.S.Stetocine treba istrebiti

Izvinjavam se postavljacu teme za off

Superior Technology

:: Ne delim članove na dobre i loše, već na one koji poštuju ili ne poštuju pravila foruma. S obzirom da je članu progledano kroz prste zbog otvaranja drugog naloga i da se odgovara na odgovor koji u sebi ne sadrži ni gram provakacije, nema potrebe za takvim rečnikom i da se korišćenjem takvog rečnika vređa drugi član ili njegovo mišljenje.
:: :: Da li to znaci da su konacno i ostali losi clanovi dosli na red za odstrel
:: :: Ako je tako to me raduje , konacno da se zajednica malo procisti i zavede neki red
Dexter013 @Misa 04.10.2013. 10:00 #518154

Uvedite dva obicna korisnika/moderatora po vasem izboru
kad vec vi nemate vremena ili zivaca da visite ovde sa nama,
da samo malo uvedu red.

Ja prvi volim domacinsku atmosferu ovde,
ali neke bas bas teske reci i uvrede bi trebale da se cenzurisu.

imarkovic Re: @Misa 04.10.2013. 10:05 #518155

broj poruka: 18996
neka, bolje bez moderatora, ovako neko ko upada u oci duze vremena biva banovan, bolje tako nego svaki cas da te spricaju za svaku sitnicu..

:: Uvedite dva obicna korisnika/moderatora po vasem izboru
:: kad vec vi nemate vremena ili zivaca da visite ovde sa nama,
:: da samo malo uvedu red.
:: Ja prvi volim domacinsku atmosferu ovde,
:: ali neke bas bas teske reci i uvrede bi trebale da se cenzurisu
:: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz
:: Cooler:TitanVanesa-
:: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O
:: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH
:: MBO:Asus M5A9
:: Case:CM Storm Enforce
:: PSU:Chieftec 650w a8
:: Mouse:Mx 51
:: Screen: Dell
SkyFire Re: Re: @Misa 04.10.2013. 10:11 #518156

Ja samo znam da sam ja moderator i ako tu glupu duznost ne bih ni prihvatio ali bih bio u iskusenju :) ocistio bih forum da cveta .)
Ovde je potpuna anarhija a to privlaci sve veci broj ljudi jer imaju slobodu da lece svoje frustracije.
Koliko god neko pljuvao bench , bench je mama za berzu i ako mi je berza bila uvek bliskija , toplija bar ranije dok nije postala pravo smetliste !

Ima dobrih i kvalitetnih ljudi svakako , mozda jedan od razloga sto sam jos tu i sto cu jos biti tu na zalost hejterima `U inat hejeterima` :)) ..

Moderator je trebao dosta ranije da se uvede , sad je veliki posao da se tako nesto izvede a i svi znamo da to nije u interesu Velikog Brata .

Ono sto je tuzno jeste sto je ovde nivo znanja jako mali a mnogo se spamuje i truje , troluje, narodu ispira mozak .Toga bar ne u tolikoj meri nema apsolutno nigde !

Treba da se sprica i to sa duplim dozama

P.S.Nemoj da spamujes vise

Superior Technology

:: neka, bolje bez moderatora, ovako neko ko upada u oci duze vremena biva banovan, bolje tako nego svaki cas da te spricaju za svaku sitnicu..
:: :: Uvedite dva obicna korisnika/moderatora po vasem izboru
:: :: kad vec vi nemate vremena ili zivaca da visite ovde sa nama,
:: :: da samo malo uvedu red.
:: :: Ja prvi volim domacinsku atmosferu ovde,
:: :: ali neke bas bas teske reci i uvrede bi trebale da se cenzurisu
:: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz
:: :: Cooler:TitanVanesa-
:: :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O
:: :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH
:: :: MBO:Asus M5A9
:: :: Case:CM Storm Enforce
:: :: PSU:Chieftec 650w a8
:: :: Mouse:Mx 51
:: :: Screen: Dell
Dexter013 @imarkovic 04.10.2013. 10:13 #518157

Moderator ne moze i ne treba nikoga da banuje
to nek rade samo gazde kao i do sad, Administratori.

Ali sobzirom da su oni retko tu
dva obicna korisnika nek ih oni izaberu sami
treba da budu moderatori i nek samo rade sledece:

- zakljucavaju teme koje se otrgnu kontroli i postanu besmislene
- brisu uvredljive postove koje sadrze psovke (ako su tu samo da uvrde nekoga)
- skrenu paznju na zanimljivoj temi ako je krenulo da se dosta odstupa od iste

djape7777 Ma cime se vi smarate... 04.10.2013. 10:28 #518164

broj poruka: 925

Kao prvo to se nikada nece desiti ovakvih pokusaja je bilo mnogo a i moderator treba biti neko ko nije niti crven niti plavo-zelen .Odavde je tako oterano mnogooo dobrih ljudi jer nisu hteli da se smaraju sa na*aljenim `pametnim glavicama`...

P.S. Pozdrav za Bax-a i da nazravim Rajicu sa casicom dobre kajsije (24 grada) ako citaju i dalje iz prikrajka.
Dexter013 @djape 04.10.2013. 10:33 #518165

Bas zato admini sami treba da odluce koga ce da stave,
koga oni smatraju da je nepristrasan i objektivan.

SkyFire Ne samo da citaju.. 04.10.2013. 10:34 #518166

Vec ucestvuju na forumu pod drugim alijasima :)

Inace deklarisanje crven i zelen nema ama bas nikakve veze sa nekulturom i kucnim vaspitanjem ..

Moderator moze da bude bilo kako hardverski opredeljen , ako mu moral nije uzdrman i ako je posten i pravican onda problema nema !

P.S.Ima nesto sto se zove manipulacija i ispiranje mozga pa nesto sto izgleda kao slatka i zrela jabuka zapravo ima crvic u sebi..
Ko razume shvatice :)

P.S.P.S.Ne znam sta mi je, poceo sam kao Dexter da spamujem :)))
Necu vise majke mi.. :) Upropastio sam coveku temu ..Izvinjavam se jos jednom .)

Superior Technology

MaliAbner Kao i uvek... 04.10.2013. 10:41 #518167

broj poruka: 7769
Tema je otisla u krivu stranu...

Kuciste je dobro, bolje nego direktni prethodnici...

Citat:
`Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu
i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`

Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!

SkyFire Pa kad nema moderatora samo se spamuje.. 04.10.2013. 10:44 #518168

Mada ja sam se izvinio pokretacu teme na off-u , bilo je jace od mene..

Kuciste je svakako ok , vise ima taj classy look ali naravno nije neki specijalni pomak u odnosu na prethodnika..

Nego Abnere kad castis pivo ? :)

Superior Technology

Dexter013 @MaliAbner 04.10.2013. 10:45 #518169

Kuciste ko kuciste nista posebno, bitnija je realno druga tema.

DmasteRNo1 Trojka mi deluje bolje od dvojke 04.10.2013. 11:26 #518174

broj poruka: 6101
A što se tiče skretanja sa teme, pazite Sajka što bi da bude moderator (a vamo kao ne bi prihvatio). Pa ti kao običan član praviš cirkus od foruma, a ovamo bi hteo još veća prava. Samo tebe kad bi uklonili, 90% svađa bi nestalo. Zavladao bi trajni mir na forumu.

http://www.youtube.com/watch?v=uPzMWU8ZUXU http://www.youtube.com/watch?v=TUc3WXCzAbE http://www.youtube.com/watch?v=5e2ATpV5IKA

EEurope ... 04.10.2013. 13:03 #518189

broj poruka: 166
Znate sta se meni svidja stvarno kod ovog kucista, recimo onaj otvor nazad za ventilator je sada kao sace, to je CORSAIR prvi poceo, na prethodnom CM 690 II najmanje 40% je imalo otpor pri izbacivanju. Onda dodat je po uzoru na 650D donji filter na izvlacenje. Svidja mi se cak sto je i zadnja strana onako izbacena mada ne bi voleo da je prednja tako, to je za kablove zgodno. Ali su trebali da izjednace reesetke na stranici i na zadnjem fanu.
Svakako CM 690 ostaje kuciste koje bi ja sada da imam brata mladjeg od sebe sklopio u njega neku masinu ako ne bi nasao Obsidian 350D ili 650D. Svakako pre nego Fractal.
Zanimljivo je koliko cena nije pala uopste njemu.
A svi su dobri cak CM 690 bolji nego CM 690 II.
Ima bezbroj modovanih modela sa providnim stranama stvarno da pozelis da ga kupis.
Lepo su resili i Internal USB 3.0 sto je jedina stvar koja me izludjuje kod mog 650D.
Tu me je CORSAIR razocarao sto nije napravio samo za 600T i 650D isto tako, bar dok su pravili za druga kucista mogli su da daju i/o panel da nam se uradi. Taj ko to pravi bi lako to izveo.
Pa vama je nista posebno vi sve volite nakaradna kucista, nista sto je zgodno i sto dugo zadrzava se kao IN i trend vama promakne, sve ona koja za mesec dana ti je vec muka da ga gledas.

gogi1 Re: ... 04.10.2013. 13:09 #518191

broj poruka: 2076
Ja moj fractal imam vec godinu ipo, i uopste mi nije muka da ga gledam, cak mi se svaki put sve vise svidja.

Intel i3 4130, Alpenfohn Himalaya, Gigabyte Z87-HD3, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Chronos 120gb + externi 500gb, Dell S2440L, Corsair HX520, Fractal Design Arc Midi window mod, NZXT Sentry LX fan controller, Mad Catz R.A.T. 9, Altec Lansing CS21

:: Znate sta se meni svidja stvarno kod ovog kucista, recimo onaj otvor nazad za ventilator je sada kao sace, to je CORSAIR prvi poceo, na prethodnom CM 690 II najmanje 40% je imalo otpor pri izbacivanju. Onda dodat je po uzoru na 650D donji filter na izvlacenje. Svidja mi se cak sto je i zadnja strana onako izbacena mada ne bi voleo da je prednja tako, to je za kablove zgodno. Ali su trebali da izjednace reesetke na stranici i na zadnjem fanu
:: Svakako CM 690 ostaje kuciste koje bi ja sada da imam brata mladjeg od sebe sklopio u njega neku masinu ako ne bi nasao Obsidian 350D ili 650D. Svakako pre nego Fractal
:: Zanimljivo je koliko cena nije pala uopste njemu
:: A svi su dobri cak CM 690 bolji nego CM 690 II
:: Ima bezbroj modovanih modela sa providnim stranama stvarno da pozelis da ga kupis
:: Lepo su resili i Internal USB 3.0 sto je jedina stvar koja me izludjuje kod mog 650D
:: Tu me je CORSAIR razocarao sto nije napravio samo za 600T i 650D isto tako, bar dok su pravili za druga kucista mogli su da daju i/o panel da nam se uradi. Taj ko to pravi bi lako to izveo
:: Pa vama je nista posebno vi sve volite nakaradna kucista, nista sto je zgodno i sto dugo zadrzava se kao IN i trend vama promakne, sve ona koja za mesec dana ti je vec muka da ga gledas.
MaliAbner Re: @MaliAbner 04.10.2013. 13:31 #518195

broj poruka: 7769
@Dexter013
Kao sto sam rekao CM 690 v3.0 kuciste je bolje od oba prethodnika sa sve podvarijantama...

Jedina mana (po meni) je visak 2.5` u odnosu na 3.5` lezista...
Koliko vidim ovaj 690 ima skoro sve sto treba... ne mnogo vise nego v2.0 ali dovoljno da bude bolji od istog...

Realno meni je i moj stari CM Centurion 5 sasvim dovoljan... ubacio sam mu USB3.0 prednji panel, planiram i 4in3 kucista za HDD-ove i keva...
Mada sam generalno razisljao da ga zamenim nekim CM `Vaseljenskim` makar v1000 kucistem...

A sto se tice onoga van teme, ako je toliko bitno sto ne otvorite novu temu kao sto je vec pokusano bezbroj puta...

Citat:
`Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu
i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`

Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!

:: Kuciste ko kuciste nista posebno, bitnija je realno druga tema
:: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz
:: Cooler:TitanVanesa-
:: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O
:: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH
:: MBO:Asus M5A9
:: Case:CM Storm Enforce
:: PSU:Chieftec 650w a8
:: Mouse:Mx 51
:: Screen: Dell
Dexter013 @abner 04.10.2013. 13:34 #518199

Slazem se za kuciste, a sto se tice druge teme,
pa zato sto se u ovoj admin licno javio

STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs