Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Dobar je mali nije los. Za ove manje PC. Mada svi ti za manje traze GTX690 ili GTX780 bez obzira na mITX plocu. Samo ovo ako neko ima GTX480/GTX580 ovo je bacanje para. Ovo je za ljude koji imaju GTX460/GTX560. Sta GTX580 je slicno kao GTX760. Manja potrosnja jedino a ko to gleda. Inace ova jedan mrtav si ako si osudjen na igre sa time. Bolje onda da imas do panja klokovan GTX580 manje bi filtere morao da smanjis, bez obzira na testove.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Do not settle for second best...
Dejzan ne kupuje Asus proizvode .. Dejzan ne uzima Nvidia prozivode koje su izbaceni sa mizernim poboljsanjima u odnosu na predhodnu seriju.... Ako bi uzimao Nvidia to bi bila samo Gigabajt 770 sa 4 GB :D
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
Ta ti je bas prirasla srcu od 4GB. Sto nju, pa bolje modele si imao prosle godine kada su taj cip racunali kao visu klasu u kojoj se nikada nije trebao naci jos ga zakljucali. E tada sam mislio da je alchajmer zavladao u NVIDIA taboru. U sred bitke sa AMD i GHz Edition oni zakljucavaju kartu. U stvari iskreno GTX770 je jaci od GTX680, to sam video ne moze da kaze niko. Zakljucao je i AMD ali se nije znalo jel tamo nema entuzijast brandova. Tamo je Sapphire sto i EVGA kod NVIDIA.
Safirkovic jeste najjaci brend kod AMD ali HIS ipak za nijansu pruzi vise koji herc vise ... Asus Msi Gigabajt nemaju sta da traze sa AMD proizvodima osim Ares Asus sto ga izbacio ... Videcemo sta ce izaci od AMD ali po meni first pick i dalje Gigabajt 770 4 GB :D
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: Ta ti je bas prirasla srcu od 4GB. :: Sto nju, pa bolje modele si imao prosle godine kada su taj cip racunali kao visu klasu u kojoj se nikada nije trebao naci jos ga zakljucali. E tada sam mislio da je alchajmer zavladao u NVIDIA taboru. U sred bitke sa AMD i GHz Edition oni zakljucavaju kartu. :: U stvari iskreno GTX770 je jaci od GTX680, to sam video ne moze da kaze niko :: Zakljucao je i AMD ali se nije znalo jel tamo nema entuzijast brandova :: Tamo je Sapphire sto i EVGA kod NVIDIA :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: Do not settle for second best.. :: :: EVGA IS #1 :: ::
STA SU VAMA URADILI PRODAVCI SRPSKI, ISUSEEE!!! Koliko vi gubite ovim glupiranjem i izivljavanjem sa tajvanskim odabranim krsem. Vi niste svesni to vam svima pricam... Svake godine znaci ali znam tacno u krug krene od MSIa kao najlusjih modela izreklamiranih i to onih najskupljih serija sto nema skupljih karti na NETU e onda kada se to razocaraju ljudi i napate onda pocinje Ipak je ASUS najbolji, ASUS je keva, trebali smo znati odmah a na kraju kada i tu ispadne nesto zavrsi se na GIGABYTE i predlozima. Znaci koliko se vi patite. Priznajte kako bi vam sada legla onako EVGA serija po 3-4-5 modela iz svake serije ovde, 10e skuplje od ASUSa. Taman onako, vidite kako se kupci od proslih godina ne zale, lepo koriste i dalje. Ali vi volite da se patite. Vi bi ih sada ispljuvali i ponovo zaglavili za godinu dana u isti siromasan izbor i iste probleme. Znate zasto, zato sto lupaju ljudi koji i ne kupuju u stvari karte i njih boli kurac sta ce drugi da uzme. Natera ga da uzme sa onima sa kojima je u dobrim odnosima. Zato cete vecito psovati tajvance i biti osudjeni na njih a pored vas ce prolaziti najbolji hardver zaobilazeci ovu zemlju i dolazeci u kompove retkih kao ja. Pa jel to moralo tolike karte da se vracaju da budu problemi, da prave ludim ljude zbog krsa kao da oni vole da kupe pa da dodju da kazu ne radi lepo. To je znate posebno uzivanje u stvari to cimanje. Ali tako se postavlja stvar stvarno. Ti kada se desi nesto na EVGA forumu ti kazu Zao mi je, jel to i jeste za zaljenje kada se desi tako nesto, kupac prolazi kroz jako los period njega ne treba nabedjivati da izmislja. ZASTRANIO NAROD, KOMPLETNO.
Ma ja lezem kasno oko 3-4h. Znaci kaze lik Ne mogu da verujem sta nam je MSI uradio 770 Lightening ja sam mislio da su birani primerci, karta 400e... Aaaa da jesu obili su EVGA magacin spremljen za Classified bas javili na CNNu. Kaze videli neke zute 1.45 visoke potomke Aliena. Sada ce da veruje da ta forum i sajt i podrska govore sve o nekome koliko je zainteresovan za kupce. Svake godine neko naguzi entuzijaste ovde. Da li je to GIGABYTE Radeon ili MSI NVIDIA a prvo MSI Radeon nebitno...
Toliko se druzite i LAN I cuda i organizujete da ne mozete kombi da nadjete da vam donese kada treba nesto. Skupi se 1 u 3 meseca, pouzima svim ovim velikim prodavnicama najbogatije musterije i cao da vidis kako ce da se organizuju za mesec dana ili da se presele na prodaju laptopova ribama.
Ma tu bezveze dve zgrade od moje... xexe znaci ne verujem POTKLOKERI. Znaci ovo ako se budem setio negde u nekoj ozbiljnoj situaciji umrecu od smeha. Pa to je ocajno. Taj izraz ne bi bio upotrebljen nikada da je srece. Sta mislite da li cu ja moci da potkokujem moju Classified stvarno.... Samo ako budem bas imao srece... Ako izaberem MSI verovatno mi sanse drasticno skacu.
sta pricas, nije Sapphire najjaci brand, nije ni blizu HIS-a.. gde je ASUS, gde su ostali.. nije toliko jak Sapphire, mislim dobar je skroz, korektna firma.
:: :: Safirkovic jeste najjaci brend kod AMD ali HIS ipak za nijansu pruzi vise koji herc vise .. :: Asus Msi Gigabajt nemaju sta da traze sa AMD proizvodima osim Ares Asus sto ga izbacio ... :: Videcemo sta ce izaci od AMD ali po meni first pick i dalje Gigabajt 770 4 GB :D :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: Ta ti je bas prirasla srcu od 4GB. :: :: Sto nju, pa bolje modele si imao prosle godine kada su taj cip racunali kao visu klasu u kojoj se nikada nije trebao naci jos ga zakljucali. E tada sam mislio da je alchajmer zavladao u NVIDIA taboru. U sred bitke sa AMD i GHz Edition oni zakljucavaju kartu. :: :: U stvari iskreno GTX770 je jaci od GTX680, to sam video ne moze da kaze niko :: :: Zakljucao je i AMD ali se nije znalo jel tamo nema entuzijast brandova :: :: Tamo je Sapphire sto i EVGA kod NVIDIA :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: Do not settle for second best.. :: :: :: :: EVGA IS #1 :: :: :: ::
Pa ti mislis da je to samo sada. Pa ja sam za zadnjih 5 godina svaki brand po jedno 2-3 puta video u tim situacijama. Tacnije samo ASRock,Powercolor, Geinward, Palit e njih nisam verovatno jel slabo kupuju overklokeri, oni ovako vise na sigurno idu kao npr MSI Nisam video te navedene da budem iskren ali to ne znaci nista ne smatram da su super kvalitetni, smatram da imaju pomalo bagove svuda ali i za MSI i ASUS i GIGABYTE ja sam slusao identicne situacije, da li ovde da li preko da li su jos ti ploce ukljucene jel tu racunam i njih ne samo graficke... Pa GIGABYTA se i sami secate pre 2 god, ono je bilo isto neko sranje veliko.
Jos onda kada pocnu da pricaju karte su zategnete, blizu su limita...Kao oni opravdavaju MSI. NVIDIA kao daje garanciju na fabricki klok pa mi ne mozemo da se ljutimo bas. Koja bre NVIDIA, pa NVIDIA sedi i cuti i zna da kada bi to uradila jos jednom 20-30% fanova otislo na AMD. Mislim zakljucala voltazu i klokovanje. Sta mene briga sta NVIDIA daje, kupis brand lepo koji podrzava klokovanje, koji napravi to kako valja, koji crni limit bre.
Nadam se da ne misle isto i za GK110 jel onda su ludi. Kakav crni limit, karte i jedna i druga se dobre klokuju jos prilicno iznas svakog fabricki klokovanog modela.
Vidis, ja imam samo lepe reci za Sapphire kartice. Jedino sto se ne zovu ASUS, i nemaju tako sjajna pakovanja-kutije.
:: Safirove karte,pogotovo referentne,su blagi UZAS... :: :: Oc verzije i ostale,podosta problema u zadnjim serijama,tako da od safira bezati sto dalje :: :: ASUS p7p55d-e & INTEL i5 750 @ 3.8ghz/LEADTEK GTX 580/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380.Asus Xonar STX,marantz pm550dc & Pilot RS 2 ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.