Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
Corsair Dream Machine !
STRANA 1 OD 1
SkyFire Corsair Dream Machine ! 11.09.2013. 16:22 T54569

status: user
broj poruka: 18472
Teska artiljerija ! Vrhunske komponente !

http://m.youtube.com/watch?v=vjrZjYtzLuA

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
markopvict vece kuciste od kostura! 11.09.2013. 18:13 #513478

broj poruka: 4515
dobar mat finish

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Blueberry Odlicna masina 11.09.2013. 18:31 #513482

broj poruka: 1272
Samo, ova nova revizija/edicija te maticne ploce bi privukla i neke kupce koji nisu toliko vicni ASUS-u, da je samo izasla prosle godine:

http://hardware.benchmark.rs/hardware_vesti/idf13_asusrampage_iv_black_edition

Tek sad u praksi vidim koliko je to zapravo dobro kuciste, iako estetski nije sasvim po mom ukusu (naravno, ukusi su razliciti).
ENVIDIA ... 11.09.2013. 18:46 #513483

broj poruka: 562
Ma 900D je bruka kuciste to stoji. Mada mislim da je najuspesnije kuciste ikada, tu mislim na sva kucista Obsidian 800D.
Ovde bi samo 2 stvari promenio da mi daju ovo sve.
Prodao bi ASUS GTX780DCII SLI povoljno i prodao bi H110 i umesto njih stavio H100 ili H100i sve jedno samo da su 120mm ventilatori i ubacio EVGA grafike.
Tj ne bi se luksuzirao ubacio bi jednu EVGA grafiku, a pare od 780DCII ostavio za Haswell Extreme i plocu.
Jel su ukrali od X79 Dark shield za konektore, pa da naravno.
Kako bi dobra ploca bila da ima neki ovakav heatsink...

http://i.imgur.com/e61wiUy.jpg

normalan ravan ili bez kockica flat.
Dobro je dali su ljudima zvucnu mada ja na to vise ne obracam paznju.
Tu brigu sam prebrinuo :) Da ne bi dosao u situaciju da mi zvucna odlucuje...
I taman sam rekao kako su zagovnali Maximus 6 Extreme da se LED temperatura ne vidi zbog memorija nimalo, nikako kada se stave, kao da ga nema, samo na bench stolu moze da se vidi, onda 6 pin za dodatno napajanje grafika su postavili tako da kabl ide preko grafickih i pored socketa se muva tu negde uglavnom. Umesto da su isti 6pin postavili dole oni su sada stavili molex koji se lako razjebe. Sve u svemu bila bi lepa ploca da nema sareno ovo na ukradenom shieldu i da nema ruzan heatsink ali to je tradicija ASUSa ne znam koja zadnja nije imala ruzan. Rampage 4 Extreme i Rampage 3 Extreme su imale OK.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs