CM je najavio novu seriju kucista Haf Stacker. Ovo bi trebalo da bude stari dobri Stacker sa malo inovativnijim resenjem sistrma hladjenja i cable management-a itd..
Svi znamo da su Stacker modeli bili najelitniji modeli da kazem i najkvalitetniji iz CM ponude,po meni i dizajnerski najbolji. Odbrojavanje je pocelo :
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: CM je najavio novu seriju kucista Haf Stacker :: Ovo bi trebalo da bude stari dobri Stacker sa malo inovativnijim resenjem sistrma hladjenja :: cable management-a itd. :: :: Svi znamo da su Stacker modeli bili najelitniji model :: da kazem i najkvalitetniji iz CM ponude,po meni i dizajnerski najbolji :: Odbrojavanje je pocelo : :: :: http://www.coolermaster-usa.com/microsite/hafstacker/mobile.ph :: :: Evo i jedan mali bonus..Cosmos 2 u mid tower izdanju : :: :: http://www.guru3d.com/news_story/cooler_master_teases_the_cosmos_se.htm :: :: :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Stacker je radjen od full alumijijuma. Konstrukcija i oklop koji je od brusenog aluminijuma . Iz tog razloga su ova kucista bila skupa.
Za moj ukus ja bih voleo dimenzije Cosmos 2 a dizajn mog 832 uz bolje resen sistem hladjenja i cable management.Uz providnu stranicu bilo bi vrhunsko kuciste!
Ako se budu drzali tradicije Stacker modela trebalo bi da bude dobro ali me to hibridno ime malo zbunjuje.Haf je cista `gvozdjurija` pa se plasim da ovo ne bude nesto pola pola.Mada Ako konstrukcija bude od cvrstih metala a oklop od aluminijuma to hi bilo ok.
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
A cosmos 2 nije idealno kuciste? Ja imam utisak da je to sam vrh ponude, pored obsa 900d?
:: Stacker je radjen od full alumijijuma :: Konstrukcija i oklop koji je od brusenog aluminijuma :: Iz tog razloga su ova kucista bila skupa :: :: Za moj ukus ja bih voleo dimenzije Cosmos 2 a dizajn mog 832 uz bolje resen siste :: hladjenja i cable management.Uz providnu stranicu bilo bi vrhunsko kuciste :: :: Ako se budu drzali tradicije Stacker modela trebalo bi da bude dobro ali me to hibridno im :: malo zbunjuje.Haf je cista `gvozdjurija` pa se plasim da ovo ne bude nesto pola pola.Mad :: Ako konstrukcija bude od cvrstih metala a oklop od aluminijuma to hi bilo ok
Za moj ukus skoro pa idealno. Nervira me sto je napajanje dole mada je to sad standard i sto nema providna stranica i sto su koristili malo vise plastike .. Svakako moj sledeci izbor uskoro ako ne izadje nesto bolje do tad. Mozda ce ovaj Haf Stacker da zablista .)
:: A cosmos 2 nije idealno kuciste? Ja imam utisak da je to sam vrh ponude, pored obsa 900d :: :: :: :: Stacker je radjen od full alumijijuma :: :: Konstrukcija i oklop koji je od brusenog aluminijuma :: :: Iz tog razloga su ova kucista bila skupa :: :: :: :: Za moj ukus ja bih voleo dimenzije Cosmos 2 a dizajn mog 832 uz bolje resen siste :: :: hladjenja i cable management.Uz providnu stranicu bilo bi vrhunsko kuciste :: :: :: :: Ako se budu drzali tradicije Stacker modela trebalo bi da bude dobro ali me to hibridno im :: :: malo zbunjuje.Haf je cista `gvozdjurija` pa se plasim da ovo ne bude nesto pola pola.Mad :: :: Ako konstrukcija bude od cvrstih metala a oklop od aluminijuma to hi bilo ok ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.