Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Re: Imati AMD hardver (a priznavati samo Apple i druge VRHOVE)
22.08.2013. 00:42
status: user broj poruka: 3730
AMD je u hardveru MaC PRO :D toliko o kvalitetu mislim sta se ceni..... Przicete se vi samo tako...... polakoo... Troto pa ti znas najbolje kako je bilo 470 stepeni :D :D
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: zaista je ko-prcanje na suvo... A zna se i ko je prcana stranka.. :: :: ::
Kad vidim Watch Dogs dusa me `zaboli` zbog Dekica pisurica :)
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Pa u pravu si..I bice samo only AMD posto ce karte da prave za neku drugu dimenziju postojanja,tamo gde konkurencija ne postoji i tamo gde ce moci da mazu oci sa `The first in the world ` stim sto bi tad u tom svetu i dimenziji postojanja slobodno mogli da dodaju i Only in the World haha.
Ovako dok god je nV oni ce biti samo nuzno zlo i zaostajace ogromnim koraacima.. Realnost izgleda mnogo drugacije a i bolnije .)
Druze ajmo ovako trazim da odgovoris na sledeca pitanja sa da ili ne .
1 ko drzi konzole? 2 Zasto AMD drzi 90% trzista igara? 3 Zasto Nvidia spusti cene karata na koliko toliko realn nivo jer je opste poznato da su im proizvodi precenjeni 4 Zasto izbacuju novu seriju karti kad ce AMD izbaciti u oktobru zasto zure ? 5 Zasto neamju poverenja u seriju 700?
Eto 5 prostih pitanja.
Ali realno odgovori.. batali bolja nvidia ovo ono.. istinu na videlo....
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: Pa u pravu si..I bice samo only AMD posto ce karte da prave za neku drugu dimenzij :: postojanja,tamo gde konkurencija ne postoji i tamo gde ce moci da mazu oci sa `The first in the world ` stim sto bi tad u tom svetu i dimenziji postojanja slobodno mogli da dodaju i Only in the World haha :: :: Ovako dok god je nV oni ce biti samo nuzno zlo i zaostajace ogromnim koraacima. :: Realnost izgleda mnogo drugacije a i bolnije . :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Pustite raspravu sa AMD fanovima. Ajde bre vise. Pa ovde mnogi od njih nisu zadnjih godina imali toliko AMDa kao ja koji sada kupujem samo NVIDIA. 2 su cinjenice koje se ne mogu poreci i to je to: NVIDIA daje mnogo bolji uzitak u igranju NVIDIA je 50% jaca od AMDa sada stim sto lakse moze da realizuje jos vece Performance nego AMD da ih stigne. Sve drugo je nebitno.
Ko kaze da nemaju poverenja u seriju 7xx. NVIDIA musterije su nikada zadovoljnije sa serijom 7xx. Serije 6xx, 5xx su nista prema tome sta je doneo GK110 u vidu GTX780. Pa ja sam non stop na forumima gde ljudi imaju samo NVIDIA. To stvara toliku zelju da imas GK110 da je prosto sevalo zadovoljstvo ljudi, visoki klokovi, performanse kada su krenule da se pojavljuju jedini koji nisu bili zadovoljni i koju su kmecali su vlasnici Titana. Zato sto nisu cekali.
1.U aktuelnim konzolama se nalazi AMD hardver. 2.Apsolutno netacno..Ne drzi ,to su neke tvoje proizvoljne zelje koje si sam sebii autosugestivno nabio u glavu da sad verujes da je to istina! Pogledaj samo steam hardware survey koji postotak ima nV a koji AMD.Smesno .. 3.Da li ti znas kako trziste funkcionise?Ne znas naravno. Precenjene karte?Jos jedna glupost. 4.Koju bre novu seriju?Nemoj lupati na pamet vec bar pogledaj roadmap pa vidi sta ide i kad,kojim redom!Postoje nepisana pravila koje se drze i jedni i drugi. 5.O kakvom poverenju ti pricas?Pitaj Boga kako si ti kreirao to stanje svesti u kom se nslazis! Realno nisam skoro cuo vecu glupost!
Covece jel tebi jasno da je AMD-u potrebno 3 generacije kartica da bi sustigli Kepler.Evo sad menjaju arhitekturu jer nemaju drugi nacin da sustignu nV.Strasno koliko zaostaju. Uostalom videces i sam kad se pojave Vulkanske paljevine..
P.S.Od svog tog navijanja i kreiranja neke licne virtuelne stvarnosti tj imaginarnog sveta nemas nista jer neces promeniti logican ciklus dogadjaja koji slede .Ovako ces samo ispasti pajac i eventualno ces izgubiti zivce. AMD je zavrsio karijeru.Radice karte za neku nizu klasu taj neki srednji segment dok low end svakako polako izumire!
Bezi iz te sekte dok jos mozes,dok ti je glava jos `citava` .
Ne vredi neko ti je stavio drogu u heroin :) Brate 90% igara ti je vezano za AMD si svestan toga? Si svestan da ce masovno igre sa konzola stizati na pc jer je to cilj koji je postavio AMD ? Serija 700 je totalni promasaj samo vi Nvidia fan boys mozete da tvrdite suprotno ali to razumem.... Sto se tice AMD poslovnosti tu si se bas lepo izleteo pa ko jos normalan izbacuje seriju karti koja je 10 % jaca od predhodne?????? ajde begaj bre....
Kad izadje nova garnitura karti od AMD bice ti jasno koliko je sati..... Kako god zna se ko drzi konzole ko ima primat u igrama..... a sta ima nvidia ? tehnologiju koja nema svrhe ? i koja nece doci do izrazaja od AMD ???? i konzola ??? razmisli dva puta :) Opusteno ova trka svima prija cene samo dole... A da Nvidia vredi ne bi reko ...... 7970 opra 680 ko budalu a 780 je bolja za 10% ..... izem ti novu snagu...
Vi ste totalno ali totalno ludi ako kazete da je serija 7xx promasaj. Ja sam u zivotu imao 80% AMD. I ceo period sam prosao kada mi se gadila slika na NVIDIA kartama. To je bilo jedno 2-3 godine pre 8800 i 9800GT, pre toga je ATI bio majka. Sada vlada NVIDIA i to slepac ne vidi. Ja nisam otisao na NVIDIA zato sto mi se svidja zelena boja nego zato sto se lepse krecem u igri i imam lepsi filing, nema zastajkivanja, laga, svi problemi koji se pojave za PC da li je grafika losija ili neki problem sa lagom masovni uvek NVIDIA karte to rese, ubace svoje FXAA dodatke, gluposti, srede AA, a kod AMDa nista ne radi. Ja ne znam koja to igra radi bolje na AMD da kazes, vecina najboljih igara je mnogo bolje na NVIDIA ima reklamu NVIDIA na pocetku. Za seriju 7xx da je promasaj bukvalno bi ti se smejali svi. Prvi sam koji je hteo jos seriju 680 ali ja nisam mogao da platim zakljucanu kartu. Znam kada se nesto ne isplati a serija 7xx me je zveknula u glavu kada se pojavila da slepac moze to da propusti. Najiskrenije kazem a to su se slozili ljudi na EVGA Forumu samnom koji imaju mnoge PC. Recimo NVIDIA fan koji ima 7970 x4 zamislite kakve su mu NVIDIA masine onda, i za sve nema samo potpis kao ljudi u Srbiji. Nego su to likovi kojima se potpis sastoji iz imena razlicitih konfiguracija i do svake vodi link sa detaljno prikazanim slikama. Svi se oni slazu da kada sam rekao da se ne secam kada je neku kartu vredelo toliko kupiti kao GTX780. Pazite vredelo je ko ima dati i 1000e za taj cip pod uslovom da je bio uradjen kao ovi nereferentni model. Vredi dati i toliko kako je dobar. A da vam ne pricam za 659-699$. Pa to je 150$ vise od onog AMDa koji je imao 25 i 30fps u nekim igrama kada se pojavio i fps opadao. GK110 ne vidi ispod 50fps sa svim filterima najteze igre kao novi Metro. A kada se klokuje IT Svet nije video vece poboljsanje. Znaci lik je klokovao GTX780 ima duplovo veci skor od mene u Heavenu pa jos oko 700 poena. Duplo veci od GTX580. Znaci karta je monstrum kakvog AMD nikada nece imati. AMD nikada nece imati kartu koja ima takav odnos u igrama kao GK110 klokovan u vidu GTX780 Classified. Niti je imao niti ce imati. Ma ne samo 780 Classified. Nece imati ni kao 780 stock. On nikada nece imati vise od 30fps u najzahtevnijim igrama kada izbaci najacu kartu. Znate sta je duplo veci skor to ne stize CF, za to treba 3 karte skoro. Zapao mu neki cip sacuvaj boze. Jel obicno daju 50-60% ako rade lepo.
Kaze promasaj, pa NVIDIA ako je prodavala seriju 6xx dobro ova ce biti rekord. Znaci ako je Haswell promasaj ovo je sve suprotno od Haswella. Serija 7xx, tacnije ja stvarno ne znam odnos snaga ostalih vidim da 770 Classified dobija obicnu 680 za oko 500 poena. Jedna ima valjda 2100 u Heavenu, a ova 2400. E ovaj lik je ubo skoro 4000 sa 780 Classified.580 daje oko 1400. Znaci kada kazem serija 7xx mislim na 780 i ajde 770. Opet je dobro unapredila GK104, ohladila ga bolje, memorije ima iste kao 680 Classified tako da je i 770 dobra karta ali 780 je nesto sto AMD nikada nece imati. Ja sam posle 5 dana detaljnog gledanja isto kao Haswell zakljucio da sam ja debil ako ne kupim GK110 i da sve posle sto bude izlazilo uopste ne moram da pricam U al ce biti dobra, al ce biti odlicna, jel ovakva tesko da ce biti skoro. Sada ide AMD na 20% od GK110 NVIDIA ostaje sa cenom svojom visokom AMD nudi za 500$ kartu i igrice i prica traje dalje onda NVIDIA izbacuje samo 15-20% jacu kartu jel im se moze i tako. Zbog toga je GK110 nikada bolji. Sacekate dok vam izadju ti modeli koje hocete koje cekate. Ja svoj sam odabrao i ko jebe AMD. Da valjaju EVGA bi ih pravila.
Re: Re: NVIDIA GeForce Graphics Cards Offer Best Experience With The Latest Titles From Ubisoft!
22.08.2013. 11:29
status: user broj poruka: 18472
Uh..uh..Kolega da znas..Ide mi voda na usta..Ove dve lepojke bi odmah naucio sta je SLI i fluidan gaming,overklokovao bi ih sve do prosvetljenja :) @Dexter Jesam li te nesto pitao? I dalje glumis bolesnog majmuna a? Pre svega si kanda i ti definitivno neinteligentan tipus ,uopste ne kapiras da podhebavam Dejzana i da su to njegove reci.. Prestani sa tim ulizicarskim fazonima i dodvoravanjem forumaskom `kolektivu` .
Bolje zagrej stolicu i nauci nesto umesto sto trolujes i spamujes u svakoj temi na pc berzi i obasipas narod glupostima!
Pokusaj bar nekad da izgledas pametno .)
Ja ne mogu da verujem da dve kompanije uspeju da vas posvadjaju. Kompanije uopste i njihovia masovna proizvodnja parceta silikona i plastike. Mislim, super je sve to, tehnologija, ali jebote stvarno preterujete.
Ko se sa kim svadja?Gde? Nikad. Ono sto mislim to i kazem ,kod mene nema prenemaganja. Kako zasluzis tako i dobijes a lignje mi tesko padaju ,stomak mi lose odreaguje ,dobijem dijareju.. Reakcija na akciju,prirodan proces..
P.S.Ne diraj mi Maxi :))))
Kao podjebavas Dejzana, da vazi, mogu opusteno da ti nadjem tonu ovakvih recenica jos od pre hrista, gde se odusevljavas sa nvidijom i intelom a samo negativno o amd-u.
Tezak si ti druze fanboy, i kakav kolektiv kad sam se obratio tebi da si bolestan sa obozavanjem necega?
maxi ili rodic? venish ili mr proper?
Koliko bi bila debilna rasprava ili navijati za nesto iznad toliko je isto debilno i za amd nvidija ili intel, firme kompanije, nadji zivot druze...
Re: Re: Re: NVIDIA GeForce Graphics Cards Offer Best Experience With The Latest Titles From Ubisoft!
22.08.2013. 12:01
status: user broj poruka: 274
Za to moras biti besan ko i7 inace neces moci zadovoljiti potrebe te SLI konfiguracije. A uostalom, mator si hardware za bilo kakav SLI dovoljna ti je jedna. Novije generacije teraju noviji hardware.
:: Uh..uh..Kolega da znas..Ide mi voda na usta..Ove dve lepojke bi odmah naucio sta je SLI i fluidan gaming,overklokovao bi ih sve do prosvetljenja :
:: Bolestan majmun, jako lep recnik :: :: Kao podjebavas Dejzana, da vazi, mogu opusteno da ti nadjem tonu ovakvih recenica jos od pre hrista, gde se odusevljavas sa nvidijom i intelom :: a samo negativno o amd-u :: :: Tezak si ti druze fanboy, i kakav kolektiv kad sam se obratio tebi :: da si bolestan sa obozavanjem necega :: :: maxi ili rodic :: venish ili mr proper :: :: Koliko bi bila debilna rasprava ili navijati za nesto iznad :: toliko je isto debilno i za amd nvidija ili intel, :: firme kompanije, :: nadji zivot druze.. :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Koliko je lik tema otvorio na forumu vezano za Nvidiu? I on nekom govori da troluje hahhahah jebo majku pacenika pa svi psihijatri u zemlji mu ne mogu pomoci, nema te klinike da mu moze pomoci, verovatno ni apoteke ne nabavljaju terapiju kakva bi njemu trebala, jedino mozda kad bi uzeo onaj CEKIC sto se skalpiraju intel procesori pa da ga neko mlatne posteno po glavi mozda bi i dosao pameti i izasao iz opsesivnog stanja u kakvom se trenutno i unazad nekoliko godina nalazi.
HAHAH sta daje bolji uzitak. Onog sam tamo roknuo ja ovamo svrsim od srece jel to tako mislis. Nerazumem. Sa serjiom 7XXX amd je odro seriju 6xx nvidijunu. Sad ce vidimo odgovor AMD na ndivijinu seriju 7xx. Da vidimo sta ce tu bude. Sto se tice procesora intel serija 4xxx po meni tolani promsaj, tapkanje u mestu. AMD igra na kartu optimizacije igara za njihove grafike. Sacekacemo pa ce vidimo! a voelo bi da se oni vise svadjaju medjusobno da samo cene padaju dole pa da i mi smrtnici proberemo po nesto!
:: Pustite raspravu sa AMD fanovima. Ajde bre vise. Pa ovde mnogi od njih nisu zadnjih godina imali toliko AMDa kao ja koji sada kupujem samo NVIDIA :: 2 su cinjenice koje se ne mogu poreci i to je to :: NVIDIA daje mnogo bolji uzitak u igranj :: NVIDIA je 50% jaca od AMDa sada stim sto lakse moze da realizuje jos vece Performance nego AMD da ih stigne. :: Sve drugo je nebitno :: :: Ko kaze da nemaju poverenja u seriju 7xx :: NVIDIA musterije su nikada zadovoljnije sa serijom 7xx :: Serije 6xx, 5xx su nista prema tome sta je doneo GK110 u vidu GTX780 :: Pa ja sam non stop na forumima gde ljudi imaju samo NVIDIA :: To stvara toliku zelju da imas GK110 da je prosto sevalo zadovoljstvo ljudi, visoki klokovi, performanse kada su krenule da se pojavljuju jedini koji nisu bili zadovoljni i koju su kmecali su vlasnici Titana. Zato sto nisu cekali :: :: :: ::
Re: NVIDIA GeForce Graphics Cards Offer Best Experience
22.08.2013. 18:02
status: user broj poruka: 195
Ovo je jedna od nebrojenih polemika na temu AMD vs. NVIDIA. Ja od poodavno imam isključivo ATI ili AMD grafičke, a imao sam prilike da uporedim kvalitet renderovanja 3D grafike u igricama sa NVIDIA karticama u tom rangu. Što se tiče opcija koje su dostupne u samim drajverima, grafika je sličnog kvaliteta. Možda bih blagu prednost dao AMD-u. Ali ako se uspešno instalira i aktivira ATT (Ati Tray Tools), tada sa sličnim podešavanjima u drajverima AMD grafičke imaju neuporedivo bolji kvalitet renderovanja i tekstura. Razlika je stvarno ogromna. Nekada popularne DX9 igre, pa i novije izgledaju daleko bolje nego bez ATT. Nedavno sam uspešno instalirao i aktivirao ATT u win7 x64 sp1 sa hd6670 i catalyst 13.4. Ranije sam to uradio na win XP sp3 i postovao sam tutorijal kako se to radi, ali to je bio manji problem. Ne znam samo da li ATT radi sa HD7xx karticama. Kada budem imao malo više vremena, ako ima zaintresovanih, mogao bi da dam objašnjenje kako se to radi na win7.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.