Jako je nezgodno nositi pivo na izlete ili roštilj. Njegova težina se ne može zanemariti kao ni zagrevanje prilikom nošenja. Međutim, jedna kompanija osmislila je genijalno rešenje za sve one koji žele hladno pivo u ruci bez previše muke.
Kompanija Pats Backcountry Beverages je stvorila koncentrat u koji je samo potrebno dodati a ukus piva će biti kompletan zahvaljujući lakom sistemu za gaziranje.
Sudeći po podacima na sajtu ove kompanije, pivski koncetrat nije napravljen dehidriranjem običnog piva. Umesto toga, kompanija je osmislila proces koji joj omogućava da započnu stvaranje koncetrata bez vode.
Rezultat je premijum pivo, a svaki paketić je dovoljan da se napravi pola litre piva. `
Sto ja da smisljam kad pametni ljudi vec imaju odgovore na ovo.
And Diet Coke tastes just like regular Coke! Right? Right??
A million dollar idea. You sell to enough idiots to make your million before people figure out how dumb this idea really is. You need the beer packets, the carbonation system, water, ice chest full of ice, container to mix in, etc. Do aluminum beer cans really weight that much more than this complicated system?
Ma mogu da pošalju pivo u Kinu, da to tamo Kinezi popiju za njih, koja je tek to ušteda. A tako i žene da šalju na oplodnju. I porodiljsko, tu se gube radni sati. Mada, ko jede `hamburger` i `pomfrit` iz Mc-a, taj ovo ladno može na svadbi da posluži.
Ako i njega krenu da prave ni od cega, zajebace coveka. Mada, ja mislim da je obrnut proces mnogo korisniji jer je voda zdravija, i gle cuda - neophodna. Zato, ako su vec razapeli ni krivog ni duznog mladica na krst i pustili ga da umre u najgorim mukama, barem su mogli da mu pripisu korisnije cudo.
Zato, sta kazete na ideju da prepravite ovu gresku u scenariju u nekom od sledecih nastavaka vase humane bajke? Ili mozda da napravite novi? Ovaj se ionako izlizao pa polovina ne veruje, a polovina ga ne sledi iako kaze da veruje. Nista strasno, desi se svakom.
G. Shomiman, da li vam smeta sto vam, kao po obicaju, sirim temu do epskih razmera?
Nije kriv ni Cedomorac, jer niko normalan ne bi to uradio. Nego, smislila grupa odabranih kako da im uvek budu puni stomaci, i otad ih pune sa bezbroj nevinih zrtava, ovaj put nesumnjivo pravih, da bi se taj gastroenteralni status quo odrzao.
smo mi lokalci iz parka smisljali kako bi bre bilo lepo da popijes pivo skoro do kraja i kad ostane ona pljuca na samom dnu ,unutra ubacis tableticu kao aspirin i buuuuc pivo puno a uz to jos i ladno....e kolko noci je proslo u mozganju kako to napraviti ,pa kako bre napraviti....ocemo po jos neko pivo ....pa kako to da napravimo...moze jos po koje...hik...hik...kuci ....hrrrk...i tako u krug....Jbg ,napravise ameri prasak sad cu da ih tuzim sto su mi ukrali ideju
Od kad ljudi jedu vestacku hranu zivotni vek se produzio 20 godina...
Kakav paradox..
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: Unistice nas kroz vestacku hranu, pre ili kasnije :: Vestacka hrana = smrt :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G :: ::
Znas zasto? Zato sto cvrsta hrana koju jedemo nije vise nizasta. Antioksidansa nema, sto je najvaznije u hrani, tj. vocu i povrcu. Tako na primer jedan paradajz koji bi trebao da ima oko 50.000 - 70.000 antioksidansa ima mrsavih 10.000-20.000... To je samo jedan primer. Radio sam merenja pa znam.
:: Od kad ljudi jedu vestacku hranu zivotni vek se produzio 20 godina.. :: :: Kakav paradox. :: :: Citat: :: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicn :: i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` :: Tomato Republic Of Serbia, BRE !!! :: :: :: Unistice nas kroz vestacku hranu, pre ili kasnije :: :: Vestacka hrana = smrt :: :: :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.