`Obezbeđenje Skupštine Beograda slomilo nos desetogodišnjoj devojčici!`
STRANA 1 OD 2
Shomiman
07.08.2013. 23:36
T54145
status: user broj poruka: 1187
`Bolelo me je, krv je počela da lije, a zatim sam počela i da povraćam, kaže desetogodišnja Tamara. BEOGRAD - Umislili da mogu da rade šta im padne na pamet.
Radnik obezbeđenja Grada Beograda u sredu ujutro fizički je napao desetogodišnju Tamaru Džolić, posle čega je ona prebačena u Urgentni centar.
Devojčica je tokom incidenta s ocem Vujadinom Džolićem bila ispred Skupštine grada zbog protesta koji su organizovali nezadovoljni meštani Resnika.
- Mirno smo protestovali ispred Skupštine grada Beograda, međutim, jedan radnik iz obezbeđenja najednom je prišao mojoj starijoj ćerki Tamari i otvorenom šakom ju je udario u nos - priča Vujadin i dodaje da Dragana Đilasa kao gradonačelnika krivi za ovaj incident.`
Koji to odgovoran roditelj vodi svoju STARIJU desetogodisnju cerku na protest... Pa koliko mu ima mladja i jel i ona bila tamo? Jel bilo i nekakvih beba u pelenama? Ovde su obojica za robiju, jedan za nanosenje teskih telesnih povreda a drugi zbog neodgovornog ponasanja ka svojoj maloletnoj deci.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
I slazem se sa Vmarc-om, nikada ne moze da se zna koliko ce protest biti miran. I ne znam da li mi se cini ali su ovakve i slicne vesti postale veoma ceste u protekla dva-tri meseca?
I mi u njoj... Zaboravio si da dodas... Cak i oni koji nisu tu... Ucestala je bahatost i neuravnotezenost pocinilaca... Ucestalo je i odsustvo reakcija ... A to je, `zapravo` problem...
Re: `Koji to odgovoran roditelj vodi svoju STARIJU desetogodisnju cerku na protest... `
07.08.2013. 23:59
status: user broj poruka: 9420
Ne razumem, pojasni mi. Ti mislis da je OK da vodis malu decu na proteste? Pa nista, ako ih imas, hajde uhvati ih pod ruku, pa bar u centru BG stalno imas nekakve proteste, vodi decu malo da uzivaju, usput se malo izduvaju a mozda i izdejstvuju nesto pametno za ovu zemlju. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
:: Reci to onima vani, koji su slozni, citave porodice su tu, zainteresovane za svoju sutrasnjicu... Cudi se i dalje.. :: :: :: `There`s someone in my head, but it`s not me? :: ::
Sanja me covek:).Imali smo malu raspravu na drugoj temi.Pitao sam ga samo da li ide u srednju skolu i to je bio kraj ljubavnim porukama a bas sam se napalio na mladunca:).
I posle ja mrzim i stalno pljujem srbistan... A tvoja svaka tema i post su ko zeleno crvena `hataracha` nekog tuberana iz stacionara... koji ima stalni nadrazaj da izbacuje te sluzave tvari...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: Sto vise upoznajes serbistance, sve vise volis krokodile :: :: Sto se pre oslobodimo sluzavih, bice nam bolje.Tada i nece biti potrebe za `ovakvijem` temama.. :: :: :: `There`s someone in my head, but it`s not me? :: ::
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: Koji to odgovoran roditelj vodi svoju STARIJU desetogodisnju cerku na protest... Pa koliko mu ima mladja i jel i ona bila tamo? Jel bilo i nekakvih beba u pelenama? Ovde su obojica za robiju, jedan za nanosenje teskih telesnih povreda a drugi zbog neodgovornog ponasanja ka svojoj maloletnoj deci :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH :: with Retina displa :: 2.5GHz dual-core Intel Core i :: Turbo Boost up to 3.1GH :: 8GB 1600MHz memor :: 128GB flash storag :: Intel HD Graphics 400 :: ::
08.08.2013. 16:16
status: user broj poruka: 4641
Gonio bi ga dok ne bi isterao sve do kraja ( na sve moguce nacine). Ko je on da udari nekog ispred NARODNE skupstine ? Obezbedjenje ima pravo da zaustavi telom ili rukama devojcicu ali ne i da je udari.
Odobravanje ovakvih dela od strane ljudi i trazenje krivaca u nekom ili necem drugom u srbiji je samo odraz niskog IQ-a grupe ljudi zbog kojih svi zajedno ispastamo.
Zasto da ne vodi cerkicu na protest, jel to narodna skupstina ili privatna skupstina ?
Ko su ljudi koji rade u raznoraznim obezbedjenjima? Pa tu 3/4 radnika ne bi proslo ni najosnovniji psiho test i kodeks ponasanja.
(Bez uvrede za clanove Berze, ovo se odnosi na globalni Srbistan).
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G
Isli su kod Djilasa zato sto im je EDB iskljucio struju posto nisu placali...
Ko sve pravi decu, ccc
Gura malo dete ispred sebe... bez mozga, treba da se vrati na planinu da cuva ovce, mrs iz grada.
A to da je udario neko dete u nos mi se cini da je klasicna kurir prica za lozenje LOW IQ pajsera, što je većina Srbistanaca... Oni samo traze medijsku paznju...
BTW, ukljucena im je struja, i pored toga što nisu platili...
`... klasicna kurir prica za lozenje LOW IQ pajsera...`
08.08.2013. 21:48
status: user broj poruka: 1187
E moj sinko... Totalno je nebitno koje su to kvrgave novine uprilicile javnosti. Namerno se zaobilazi poenta... Glave iz peska, i spremite pljuvacku... Cekanje ostavite penzosima... Oni mozda i docekaju... Kazem to, iz razloga sto ne cekamo svi isto...
@`Ko zna mozda si u pravu...` `Mladez` nije svesna svoje nesvesti. Nema to veze sa kintom, i praznom gajbom... Ako ti je razlog povratka sredjivanje `unutarnjih` prilika, zahebao si se... `Rjesavaj` to `drugojacije`...
A nosic se lomi iskljucivo sakom sekjuriti majmuna?
Ajde reci mi da li si ti video ikada da neko udari malo dete namerno i slomi mu nos. I ti kao cale to gledas i osudjujes taj nemoralan cin tako sto zoves Kurir?
Da je stvarno udario dete, ne bi preziveo rulju od 50-100 ljudi...
:: Je ipak prso :: Znači po vama klinka je sama gađala nosom u šaku od sekjuriti majmuna :: :: :: https://www.bambimobil.blogspot.co :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.