Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
`Krkobabić džipom zgazio devojčicu`
STRANA 1 OD 1
Shomiman `Krkobabić džipom zgazio devojčicu` 07.08.2013. 13:13 T54138

status: user
broj poruka: 1187
`Marko (21), unuk potpredsednika Vlade Jovana Krkobabića, terencem prešao preko noge devojčice M. M. (13).
BEOGRAD - Imala sreće.

Marko Krkobabić (21), unuk potpredsednika Vlade Srbije Jovana Krkobabića, džipom je pregazio devojčicu M. M. (13) na Novom Beogradu u utorak oko 15 časova.

Prema saznanjima Kurira, devojčica je pretrčavala van pešačkog prelaza Ulicu Jurija Gagarina, u blizini tržnog centra „Delta siti“.

- Krkobabić je vozio Gagarinovom u smeru ka Gandijevoj kada se M. M. odjednom pojavila ispred njega. Ona je dotrčala s leve strane džipa, koji joj je prešao preko noge - priča izvor Kurira.

Devojčica je hitno prebačena u bolnicu u Tiršovoj, gde su joj konstatovane lake telesne povrede i zadržana je na posmatranju.

Prema našem izvoru, Marko Krkobabić je dao izjavu u policiji o ovom događaju i tužilaštvo će odlučiti da li će protiv njega pokrenuti neku prijavu za saobraćajni prekršaj. Inače, na džipu nije bilo nikakvih oštećenja.`

(E. K.)

I ovaj je jedan od `iskrenih`...

`There`s someone in my head, but it`s not me?`
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dejzan Re: `Krkobabić džipom zgazio devojčicu` 07.08.2013. 13:59 #507743

broj poruka: 3730

Van pesackog case closed.....

AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,

:: `Marko (21), unuk potpredsednika Vlade Jovana Krkobabića, terencem prešao preko noge devojčice M. M. (13)
:: BEOGRAD - Imala sreće
::
:: Marko Krkobabić (21), unuk potpredsednika Vlade Srbije Jovana Krkobabića, džipom je pregazio devojčicu M. M. (13) na Novom Beogradu u utorak oko 15 časova
:: Prema saznanjima Kurira, devojčica je pretrčavala van pešačkog prelaza Ulicu Jurija Gagarina, u blizini tržnog centra „Delta siti“
:: - Krkobabić je vozio Gagarinovom u smeru ka Gandijevoj kada se M. M. odjednom pojavila ispred njega. Ona je dotrčala s leve strane džipa, koji joj je prešao preko noge - priča izvor Kurira
:: Devojčica je hitno prebačena u bolnicu u Tiršovoj, gde su joj konstatovane lake telesne povrede i zadržana je na posmatranju
:: Prema našem izvoru, Marko Krkobabić je dao izjavu u policiji o ovom događaju i tužilaštvo će odlučiti da li će protiv njega pokrenuti neku prijavu za saobraćajni prekršaj. Inače, na džipu nije bilo nikakvih oštećenja.
:: (E. K.
:: I ovaj je jedan od `iskrenih`..
:: `There`s someone in my head, but it`s not me?`
ilicstefan re 07.08.2013. 15:11 #507750

broj poruka: 1577
Što nije Krka junior razbucao malu sa džipom?

Možemo mi da ga mrzimo ali je on zaslužan za to što nije poginula. Čim je samo prošla sa lakšim povredama to samo može da znači da je vozio polako.

Možda Krka junior i nije tako loš a mi ga napljuvali tamo kao najgoreg kriminalca.

Sa druge strane Mitrović junior je i dalje na slobodi, ljudi su već zaboravili.

Kako Electronic Arts pravi igre

http://www.youtube.com/watch?v=e-LE0ycgkBQ

mighty Re 07.08.2013. 15:15 #507752

broj poruka: 1670
izem im naslov :)

Prešao joj je preko noge (tj. stopala). Nije je pregazio. Ako pregaziš preko nekog džipom obično se ne završi to lakšom povredom.

Drugo pretrčavala je ulicu van prelaza i doletela mu sa bočno. Ne znam ni koliko sam puta sam morao da bežim u stranu ili naglo kočim zbog idiota koji izleću ispred automobila van pešačkog ili na pešačkom kad im je crveno.

Ne simpatišem nešto Krkobabiće, ali ovakvi naslovi su stvarno glupost.

Sub-Z Case closed, jasno... 07.08.2013. 15:34 #507757

broj poruka: 1620
Nego, mene zanima odakle mu džip? Od dedine penzije?
GA-790XTA-UD4, Phenom II 955BE, 12Gb DDR3, MSI 7950 TFIII, WD Black 1Tb, Audigy ES, TT ToughPower 675W, CM Gladiator 600, Dell S2340L...
Fiat iustitia, et pereat mundus

Flynn Mamlazi 07.08.2013. 15:37 #507759

broj poruka: 249
Stvarno mi nisu jasni kamikaze koji prvo pretrcavaju ulicu i jos van pesackog.
Pa bre dovoljno je jednom da pogresite i lezacete u bolnici 3 meseca ili jos gore.....ode zivot.
Svaki dan po 10 puta vidim ljude koji pretrcavaju. Pesacki postoje s razlogom.

oreshac Re: Mamlazi 07.08.2013. 16:02 #507767

broj poruka: 485
Promasio si temu, ova je otvorena da bi se pljuvao Krka i politicari tj. vladajuca klasa :)

Moja ala: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1763839

:: Stvarno mi nisu jasni kamikaze koji prvo pretrcavaju ulicu i jos van pesackog
:: Pa bre dovoljno je jednom da pogresite i lezacete u bolnici 3 meseca ili jos gore.....ode zivot
:: Svaki dan po 10 puta vidim ljude koji pretrcavaju. Pesacki postoje s razlogom
miki069 Unuk Krkin 07.08.2013. 21:43 #507833

broj poruka: 1234
Ako ima samo 21 godinu to je praunuk.

https://www.bambimobil.blogspot.com

MaliAbner Re: Unuk Krkin 08.08.2013. 10:11 #507933

broj poruka: 7769
Nisam bas siguran ali cini mi se da je Krka Senior davao casove latinskog Svetom Petru... i to dok je Krka Sr. bio u predskolskom...

Citat:
`Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu
i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`

Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!

:: Ako ima samo 21 godinu to je praunuk
:: https://www.bambimobil.blogspot.co
alrad Re: re 08.08.2013. 12:30 #507941

broj poruka: 4829

Ja nisam zaboravio.

:: Što nije Krka junior razbucao malu sa džipom
:: Možemo mi da ga mrzimo ali je on zaslužan za to što nije poginula. Čim je samo prošla sa lakšim povredama to samo može da znači da je vozio polako
:: Možda Krka junior i nije tako loš a mi ga napljuvali tamo kao najgoreg kriminalca
:: Sa druge strane Mitrović junior je i dalje na slobodi, ljudi su već zaboravili
:: Kako Electronic Arts pravi igr
:: http://www.youtube.com/watch?v=e-LE0ycgkB
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs