Ovo je nova serija iz Cooler Master ponude ,skoro se pojavila i ima je vec na trzistu,moze da se kupi,nabavi..
Radi se o kvalitetnoj seriji napajanja powered by Seasonic. Ranije je u te kvalitetnije serije isao Enhance koji je i te kako odlican ali eto,Seasonic nama drazi i proveren tako da i ova napajanja sada bez dvoumljenja mogu da se kupe.. Za tu klasu moze se reci da su best buy!
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Jel to neki novi naslov sa tenkicima ili neka tvoja engleska kovanica...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
Imam ortaka Engleza i ja se cudim kad cujem ovo...
:: Sta ti je ovo `WOOT :: :: Jel to neki novi naslov sa tenkicima ili neka tvoja engleska kovanica.. :: :: Citat: :: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicn :: i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` :: Tomato Republic Of Serbia, BRE !!! :: :: :: Woot?! Very nice! ^ :: :: :: :: :: ::
najstarija srpska reč...Mislim da stoji u Miroslavljevom jevanjđelju... GA-790XTA-UD4, Phenom II 955BE, 12Gb DDR3, MSI 7950 TFIII, WD Black 1Tb, Audigy ES, TT ToughPower 675W, CM Gladiator 600, Dell S2340L... Fiat iustitia, et pereat mundus
:: Cena visoke :: :: Mene samo zanima,koji bi ludak ovo uzeo pored Seasonica,npr.koji je dostupan kod nas :: Enermaxa vise nema nazalost :: :: O inostranstvu da ne govorim,ovo je smesno :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
Ispamovaste temu do bola.. Ova tema bi trebala da bude od prave realne koristi jer se svakog dana neko javi za pomoc oko konfiguracije..
Sada pored Seasonic,Corsair i sl napajanja moze lagano da se preporuci ovaj CM i ko kaze da je ovo skupo kad je totalno pristupacno.
Seasonic modularni kosta preko 180 eur dok CM kosta 150 eur. Nekom ko gleda svaki cent ovih 30 eur + znaci za nesto. Drugo ocene su jako visoke..Uopste nije za zajebanciju. 10 za kvalitetet i 10 za performanse.. 9.7 overall!
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
To jednostavno nije tacno po svemu do sad sto smo videli kada ljudi pakuju masine obicno sve bude knap ili cak po malo i zafali! A CM-u apsolutno nista ne fali jer je to fakticki isti taj Seasonic stim sto ce u drugom slucaju da kupi ime tj da doda tih 30 eur. Inace ja sam dao primer kao sto dajem za ovo 700w napajanje u kom rangu Seasonic i nema model.
Za nase podneblje izuzetna ponuda od CM-a da svako moze da raspolaze sa pristupacnim a kvalitetnim napajanjem. Sto se mene tice u buduce (ne moje) konfiguracije bez razmisljanja pakujem neki od ovih modela a i svakom cu da preporucim pogotovo korisnicima koji se knap uklapaju u setup.
Recimo ZooLoo bi odlicno legao ovaj V 700 model ..Opet samo dajem primer...
Za 1000 dinara vise ima da se kupi ss 750am ako kupujes samo napajanje onda verovatno nije frka da se doda 1000-2000 dinara al kad kupujes celu konfu da skines tipa 4 stvari po 30e velika je usteda :)
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green 500GB WD Blue Intel 520 180GB GTX 580 Dell U2312hm Cm storm recon Cm storm trigger Pioneer M290
Nije u istom rangu sa ovim CM-om vec je losije napajanje.. Pored svega nije modularno..
Kada se sklapa masina gleda se da se sklopi sto kvalitetnije a naravno da ako moze da se ustedi onda tim bolje. Meni je drago da postoji ovako nesto zbog ostalih ljudi da mogu da se oslone na neku ponudu koja kod nas realno i nije neka. Ovako CM je izasao u susret odlicno,kao kec na deset u ovakvoj situaciji!
:: Nije u istom rangu sa ovim CM-om vec je losije napajanje. :: Pored svega nije modularno. :: :: Kada se sklapa masina gleda se da se sklopi sto kvalitetnije a naravno da ako moze da se ustedi onda tim bolje :: Meni je drago da postoji ovako nesto zbog ostalih ljudi da mogu da se oslone na neku ponudu koja kod nas realno i nije neka :: Ovako CM je izasao u susret odlicno,kao kec na deset u ovakvoj situaciji :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
ZooLoo me pretece.. CM daje 5 godina garanciju mada ne znam kako nasi pilicari to tumace
svuda pise 5 godina cak i za proslu cm m2 seriju za ss meni je 3 godine
verovatno sledece napajanje uzimam v850 :) ili v700
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green 500GB WD Blue Intel 520 180GB GTX 580 Dell U2312hm Cm storm recon Cm storm trigger Pioneer M290
:: ZooLoo me pretece. :: CM daje 5 godina garanciju mada ne znam kako nasi pilicari to tumace :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Ma znam ja da pise ali nasima verovati na rec je jako tesko.. I moj CM je bio 5 godina pa sam ja imao od uvoznika samo 3 godine.. Logitech daje 3 godine,uvoznik/firma samo godinu dana! To hocu da kazem..
Pametno,i tebi jedan CM ne gine..Zapravo to je Seasonic KM samo sto se zove CM :)))
Pogotovu kad je napajanje u pitanju. Sto je manje opterecenje veci je ucinak.. Te bajke koje plasiraju neznalice `sta ce ti` i sl. nemoj nikad slusati. Ne moras ni da se razbacujes ali zlatna sredina uvek postoji a sto jace napajanje tebi masina bolje dise..To mozes da pogledas po onim testovima u load-u .. Sto je vece opterecenje opada efikasnost.. Tako da 700w za tebe je kao med na puter
Cika Sky kad ti kaze sigurno ces biti zadovoljan. Nema tog ko je mene poslusao a da se zeznuo.. I dan danas mi ljudi pisu mailove u znak zahvalnosti ali nebitno ,hocu da ti kazem da ti to govorim za tvoje dobro (meni ni iz dzepa ni u dzep) jer ima ovih spamera koji konstantno spamuju dezinformacije i ljude skrecu sa pravog puta ..
Ja volim da ljudi uzivaju i da budu zadovoljni.. Da dobiju kvalitetno,sto je kvalitetnije moguce.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.