AMD prvo prodaje (za kesh lovu) svoje poslovne prostorije, da bi ih zatim iznajmljivao (na kredu). Tu kredu su u stanju da placaju zahvaljujuci preostalim vernicima/mamlazima/neobavestenima... Deka je spao na tako niske grane da mu je ova ``transakcija`` bila neophodna za spasavanje od bankrota (lova koju je dobio od prodaje prikazana je kao ``zarada kompanije``. Crkotina od firme!).
``This isn`t the first time AMD has pulled the sell-and-lease-back scheme, as the company sold its Sunnyvale, California headquarters in 1998 and is currently leasing it back``
Bedni smradovi su jos 1998 godine prodali svoje (prvobitne) poslovne povrsine u Sanivejlu, pa ih sada UNAJMLJUJU. Najamninu placaju novcem izvesnih crvenkapica - praznoglavica...
Ne, mene nema pauze - yebem non-stop, narocito radoznale.
15.07.2013. 00:41
status: user broj poruka: 10997
Ali guzva je, moraces da sacekas na red... Na nesrecu, uzivanje ce biti samo tvoje (pleasure will be all yours) jer prema onome sto se pricalo ovih dana, ne bih ti smeo prici bez barem dve hig gumice, jedna preko druge... Dobices posle i crveni karton (koorton) kao potvrdu (mozes da je iskoristis i kao ``backplate`` za svoju grafu)...
@Jovane, pile moje, tema je toliko pikantna da bi bilo tuzno ako bi promakla sirem puchanstvu... Pishijada: prodaju prostorije uprave firme da bi postiglii ``pozitivnu nulu`` u poslovanju. Da je Dejzan ovo znao, prodao bi ajdfona i kupio jos jednog surogata, samo da pripomogne ``opstoj stvari``... Hajde da se dogovorimo i platimo AMD-u racun za vodu i odnosenje smeca, za tekuci mesec... Evo, ja i Sky ulecemo sa po 10E...
Re: Ti bi, DejZane, kao jedan od najistaknutijih vernika, mogao da se
15.07.2013. 01:31
status: user broj poruka: 3730
Troto legendo ko ti drma kavez ? Priznaj :D
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: posebno zrtvujes: da im budes beplatna baba-sera, do kraja ovog leta... Em bi im bio od koristi, em bi uposlio sav svoj intelektualni kapacitet.. :: :: ::
Vodafone, jedan od najvecih oepratera mobilne telefonije (vlasnik srpskog VIP-a) u svetu kome je kao centrala tamo negde u engleskoj je u stvari ispostava Vodafone International koja ima sugave kancelarije u nekoj trosnoj zgradi u Luxemburgu...
FK Partizan, je prodao Kezmana preko neke advokatske kancelarije takodje u Luxemburgu koja je svoje usluge naplatila 95% od celokupnog transfera u PSV... pare nikad nisu usle u srbistan kako bi se izbeglo placanje poreza na ostvarenu dobit... Verujem da taj transfer nije jedini, kao sto verujem da su i transferi igraca Crvene Zvezde takodje radjeni na istu foru...
Vecinski vlasnici prehrambene industrije u Srbistanu su neki jebeni akcioni fondovi koji su osnovani parama iz srbistana u tamo nekim karipskim poreskim rajevima kao offshore inc, co ili ltd... a koji su osnovani samo za izbegavanje placanja poreza u maticnoj zemlji...
Nike nema proizvodnju na teriotriji SAD... tamo rade dizajn (mada su i njega izmestili na daleki istok) a sve prave u iznajmljenim pogonima i to kao narudzbina a ne direktno iznajmljivanje pogona kako bi izbegli sudjenja da placaju svoje radnike tamo manje nego sto bi ih placali u SAD... nema jebavanja sa sindikatima, nema zarobljenog kapitala u vidu masina, hala i koje cega, samo daju oglas `trazi se...` i pojavi se trideset firmi iz indonezije, vietnam-a, filipinci i koje kakvi ostali liliputanci sa ponudama i koji ce sve da urade za 3-8$... uslov za dobijanje posla je da mogu da prodaju samo onome koga im Nike posalje...
Sto bi reko klinac iz `Varljivog Leta`... manje vina, manje vina...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
Jebte,pa ovo je kao onaj klip iz Sibira kad su Rusi probusili onu rupu od 20km pa snimili zvuk... Pakao..Pakao..Vristi kao Djavo ..
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Re: Ne, mene nema pauze - yebem non-stop, narocito radoznale.
15.07.2013. 08:23
status: user broj poruka: 6101
Ti da jebes sigurno ne bi 24 sata na dan, 7 dana u nedelji, 12 meseci u godini, kopao po netu vesti o AMD-u. Mora da ti se djoka osusio od silnog besposlicenja.
Da bre!!! Evo recimo na snimku možemo videti kako gforce cvili jer čovek mrtav ladan nije nabio efekte na max. Upozorava ga da može bolje...toliko su do jaja...ne lipši magarče do zelene trave :P
Na ovome svetu mogu da kažem što se dešava to...nije istina...:) support normality
:: Fantomska firma,pravi fantomske karte koje proizvode fantomske zvuke :: :: http://www.youtube.com/watch?v=XnJ3XEEbKt :: :: Jebte,pa ovo je kao onaj klip iz Sibira kad su Rusi probusili onu rupu od 20km pa snimili zvuk.. :: Pakao..Pakao..Vristi kao Djavo . :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Dajte bre...škarta ima svugde...čak i u superiornoj 1000€ vrednoj Titan tehnologiji, a kamoli jadnom AMD-u.
EDIT: ahahahha snimi kralja...pa njemu su tražili da zaustavi ventilator kako bi se četvorica njih uverili da nije do venta...ahahahha...dokon pop i jariće krsti :D
u tom slučaju je i Nokia fantomska firma pošto su za svoje sediše uradili sell and leaseback.
Dosta firmi to radi, na Zapadu je to popularno, jer tako smanjuješ vezani kapital na račun troškova.
Ništa neubičajeno, imaš na netu spisak mnogih kompanija koje koriste SLB model za svoje nekretnine. Nisu uvek u pitanju sedišta, mnoge firme to rade sa filijalama ili drugim nekretninama koje poseduju, a nisu strogo vezane za core business te kompanije.
Imaš i dosta avio kompanija koje su prodale svoje avione, a potom ih unajmile.
ti lepo ukucaj tvoje korisnicki ime i lozinku,za koje sam siguran da ih imas na njihovom sajtu,pa se malo raspitaj kad je sledeca tura terapije koja ti je zakazana,pa pitaj da ti malo ubrzaju dolazak jer je stanje tvoga uma veoma alarmantno!!!!! :)))))
To sto `vristi` je tecna magma. `Djavo` I slicni zakljuchci ti govore koliko su ograniceni.
:: Fantomska firma,pravi fantomske karte koje proizvode fantomske zvuke :: :: http://www.youtube.com/watch?v=XnJ3XEEbKt :: :: Jebte,pa ovo je kao onaj klip iz Sibira kad su Rusi probusili onu rupu od 20km pa snimili zvuk.. :: Pakao..Pakao..Vristi kao Djavo . :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Sony more than doubled its projected net loss for the past financial year to ¥520 billion, its worst loss ever, as an additional tax expense hurt a company already battered by heavy losses in its television business, a strong yen and natural disasters in Japan and overseas.
Prva slika je iz filma na fazon Aeon, kao poslednje utociste na Zemlji, ta tematika, samo ebem li ga kako se zove. Bas ce Apple ovako nesto da napravi. I da napravi toliki kompleks, sta ce raditi, drzati fanatike da im beru jabuke sa obliznjih kroshnji? :-) br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
Ja nikad nisam tvrdio da skart ne postoji ali se radi o mizernom statistickom podatku u okviru statisticke greske dok je kod AMD-a licna osobina!Plus dao si mi link vendora a ne referentnog izdanja!
AMD nema skartove vec skartove pravi ,to treba razgraniciti.. Ta karta je bila 600+ eur kako,to je sad vec pitanje!
Danas kada su stvari iznete na videlo i kada su pritisnuti uz zid svi znamo o cemu se radi!
I jos malih mlion stvari koje krase njihove proizvode..A da ti ne pricam pored svega sa cim sam se ja upoznao sta su mi sve kolege prenosile,dosta njih imas i na berzi koji jednostavno ne zele da ucestvruju u ovakvim debatama-iznosenju istine i trosenje energije u tom smeru!
Zao mi je ali ja kao napredan korisnik to ne mogu da progutam.Za mene je to strasno! Neko ko nema blage veze o cemu se tu radi ili to ne primecuje njemu i ne zameram ali za mene AMD je nesto sto je nuzno zlo,kad ne bi postojala nVidia onda bi bio prisiljen da ga uzmem.Ovako hvala Bogu imam da kupim bolje pa ga nikad necu uzeti jer su jedno obicno sranjce nazalost a prodaju maglu velicanjem svojih proizvoda kroz taj jebeni marketing!
Od svega je sreca sto neka konkurencija mora da postoji i samo sa tog aspekta postujem tu firmu..Ovako ih znam godinama i kako disu i uopste mi nisu simpaticni!
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.