Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
AMD zadrzava Tahiti karte i u 2014-toj godini!
STRANA 1 OD 3  
SkyFire AMD zadrzava Tahiti karte i u 2014-toj godini! 14.07.2013. 01:34 T53859

status: user
broj poruka: 18472
Kakve kontradiktorne vesti iz dana u dan!Vise covek ne zna kome da veruje i cega da se pridrzava!

Sad je navodno procurela informacija da ce AMD ipak da zadrzi seriju 7xxx do polovine 2014-te godine kada se nakon toga ocekuje refresh serija!

http://wccftech.com/amd-tahiti-graphic-cards-mid2014-discontinued-prior-nextgen-launch/

Timing njihovog resfresh-a se poklapa sa timing-om izlaska Maxwell-a sto nikako nije dobro jer bi se radilo o refresh-u!

Zapravo nove revizije Tahitija ostaju da bi bile konkurentne GK104 a Vulkanska ostrva se bore protv GK110!
Sve mi je ovo nekako bez veze i nepovezano..

Ovo ce AMD da baci ne jedan korak unazad nego mnogo vise ..
Performanse nVidia karti su vec nedostizne kamo li u scenariju o kom se sad govori.

Ja se nadam da ovo nije tacno jer ce doci do velikog poremecaja na trzistu a ni Nvidia nece biti tako milostiva da nam nudi svoj pravi Hi End nego cemo biti u situaciji da opet dobijemo chip srednje ili cak srednje nize klase kao Hi End produkt :(

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
DmasteRNo1 Evo vec sam se bacio u depresiju 14.07.2013. 09:00 #504528

broj poruka: 6101
sto zbog AMD-a, sto zbog vas Zelembaca.

http://www.youtube.com/watch?v=uPzMWU8ZUXU
http://www.youtube.com/watch?v=TUc3WXCzAbE
http://www.youtube.com/watch?v=5e2ATpV5IKA

tortojed Sledeca serija nosice code name Haiti, moze i Atlantida... 14.07.2013. 11:46 #504543

broj poruka: 10997
Ili Titanic?

http://url.ie/i5mm

``Dragi nasi postovaoci, ovom (de)generacijom grafickih karti, oprastamo se od vas, sa suzama u ocima i nesto malo para na racunima (privatnim - zvanicni racun kompanije je opustosen)``.
gliga79 Realno 14.07.2013. 11:54 #504544

broj poruka: 4641
Jace karte nisu potrebne, po meni odlican potez da se isprazne magacini.
Za danasnje igre i ove karte su prejake. Ceka se pravi trenutak da se musterije oderu, a to nije 2014 ta godina?
Ako neko misli da se ove dve kompanije utrkuju ko ce da bude jaci i brzi gresi ali marketing tome i sluzi da pravi laznu sliku kod neupucenih.

Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G

Dexter013 Ok 14.07.2013. 12:08 #504547

broj poruka: 17093
Nek je i istina, Gliga lepo rece ni nvidiji ni amd-u ne trebaju jace karte,
da bu ljudi igrali sta? Par lose optimizovanih igara na 60 umesto na 45 frejmova...

Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz
Cooler:TitanVanesa-S
GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce
Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz
MBO:Asus M5A97
Case:CM Storm Enforcer
PSU:Chieftec 650w a85
Mouse:Mx 518
Screen: Dell

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
obradmi To znaci da su karte trazene na trzistu 14.07.2013. 12:28 #504549

broj poruka: 7720
ne vidim niista lose u toj vesti ,stoji da je Titan najjaci single GPU ,ali ipak
je AMD dobio posao u Apple MAC PRO.Tako da izgleda stvari stoje ovako
mozes da imas najjacu GPU od 1000 E ,ali MAC Pro ,sve konzole pripadaju AMD.u.
Verujem da bi se Nvidia menjala za ovu poziciju sa AMD-om.

tortojed Onako, slucajno, kao, potkralo ti se, nisi pomenuo da srz Mac-a 14.07.2013. 12:54 #504552

cini ``new-generation Xeon processors``.

Slucajno...sav si od slucajnosti...verovatno si i sam plod slucaja...dunuo vetar..preneo polenov prah na neki tucak...cvecko jedna...

obradmi Re: Onako, slucajno, kao, potkralo ti se, nisi pomenuo da srz Mac-a 14.07.2013. 14:14 #504562

To je opste poznata stvar da MAC pro uvek fura Xeone ,u kojoj je to relaciji sa Nvidia
ili ti imas iluziju da su Intel i Nvidia jedna firma.Tortojed predji na trti chanell ne zelim
da budem tvoja medicina.

:: cini ``new-generation Xeon processors``
::
:: Slucajno...sav si od slucajnosti...verovatno si i sam plod slucaja...dunuo vetar..preneo polenov prah na neki tucak...cvecko jedna..
Dejzan Re: To znaci da su karte trazene na trzistu 14.07.2013. 14:18 #504563

broj poruka: 3730

+1

AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,

:: ne vidim niista lose u toj vesti ,stoji da je Titan najjaci single GPU ,ali ipak
:: je AMD dobio posao u Apple MAC PRO.Tako da izgleda stvari stoje ovako
:: mozes da imas najjacu GPU od 1000 E ,ali MAC Pro ,sve konzole pripadaju AMD.u
:: Verujem da bi se Nvidia menjala za ovu poziciju sa AMD-om
SkyFire ... 14.07.2013. 14:52 #504568

Ovo ako se obistini ce biti najgori poslovni potez za proteklu deceniju .
Takodje bice serija koja se najduze zadrzala na trzistu..

Ovo samo indicira da prodaja serije 7xxx ide jako lose i da je mnogo neprodatih kartica na trzistu kojih zele da se otarase a samim tim imaju velike gubitke ako to ne urade.

Bolje je da posluju i sa odredjenim gubitkom a da krenu sa novom serijom i sebi obezbede noviju poziciju umesto da se zadrzavaju tako dugo na staroj i sve vise da tonu i odbijaju kupce!

AMD da je u stanju davnih dana bi prestigao nV ali to jednostavno tehnoloski nije moguce pa me ovaj potez jos vise cudi zasto se jos vise pokopavaju i prave jos vecu razliku kada ce u sledecoj godini nVidia da izbaci Maxwell.
Njih tad prakticno nece biti nigde..

Titan koliko god da kosta u kolicinama kojim se proizvede toliko se i proda i nVidia-e je generalno zadovoljna - bar su se sami oglasili po tom pitanju!

Desktop trziste je ipak daleko stabilnija i profitabilnija grana od sistema za konzolna resenja mada sreca po AMD sto on ne stavlja samo graficki chip vec ide APU resenje..Sve je stvar koliko im to ostvaruje profit tj u kolikoj razmeri..
Smatram da im to obezbedjuje tek toliko da se odrze na nogama a i sama sreca sto se to desilo jer bi generalno prsli,ni jedna grana ne funkcionise kako treba..

CPU odsek prsnuo,graficki odsek prsnuo-nVidia ih je sa Keplerom oduvala..

Skoro sam slusao neke analiticare,sta nudi Kepler a sta njihova 7xxx serija i koliko je AMD primoran da daje Gaming Bundle ne bi li kupce privukao pa cak ni to nije dovoljno..

Ako ovako nastave,mogu samo da kazu bye,bye desktop trzistu a i u mobilnom segmentu isto a u profi tek da ne pricam,tamo prakticno ne postoje..

Kao sto neko rece,nazalost AMD mi izgleda kao firma koja izumire..

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

tortojed @Obradmi: iz ovoga sto si ti izjavio, POSREDNO (precutkivanjem) 14.07.2013. 16:42 #504590

ucinilo bi se (neupucenima, a na te i takve svjom propagandom ti i ciljas!) da AMD KOMPLETNO ``radi`` hardver za Pro-a. Sto medjutim NIJE tacno!
Nisi ti ni njamanje naivan (naprotiv, veoma si lukav, a lukavost je, kaze poznati filozof, mudrost onih koji su siromasni duhom). Dakle, nisi ti toliko naivan, koliko bezobrazan... I dok takav budes, ne da ces imati medicinski tretman, na trti channel-u i drugde, nego cu ti priustitii i slanu sobu ako treba...

``ali MAC Pro ,sve konzole pripadaju AMD.u``
obradmi Re: @Obradmi: iz ovoga sto si ti izjavio, POSREDNO (precutkivanjem) 14.07.2013. 17:23 #504596

Hehe nemoj da me zasmejavas ,ja bezobrazan ? ajmo setnja na trti one chanell.Prica se
o grafickim ti pricas u xeonu ,malo si omasio temu ,kao sto rekoh ne zelim da budem
tvoja medicina.Sve sto mozes da priustis sebi to je da nekad progutas nepotrebne
reci i da zbog toga nemas probavne smetnje.Nemoj da me teras da stvarno budem
bezobrazan.

:: ucinilo bi se (neupucenima, a na te i takve svjom propagandom ti i ciljas!) da AMD KOMPLETNO ``radi`` hardver za Pro-a. Sto medjutim NIJE tacno
:: Nisi ti ni njamanje naivan (naprotiv, veoma si lukav, a lukavost je, kaze poznati filozof, mudrost onih koji su siromasni duhom). Dakle, nisi ti toliko naivan, koliko bezobrazan... I dok takav budes, ne da ces imati medicinski tretman, na trti channel-u i drugde, nego cu ti priustitii i slanu sobu ako treba..
:: ``ali MAC Pro ,sve konzole pripadaju AMD.u``
Gonjavac AMD 14.07.2013. 17:33 #504599

broj poruka: 573

Dokle god imaju najbrzu karticu na trzistu nema govora o propadanju, sto se tice tahitija to je najbolji chip koji je izbacen od kada je amd-e preuzeo radeon i ne bi bilo cudo da ostane jos na trzistu...
Sto se tice prodaje kad je BTC bio na vrhuncu bukvalno se nije mogla uzete karta sa tahiti chipom tako da govoriti da karte stoje na lageru mogu samo laici neupuceni ljudi, smjesno, malo bolesno ali eto .)

Sto se tice Gaminga pa tu je sve jasno davno apsoooooolvirano amde je poklopio bukvalno sve svi hitovi ulaze u program AMD GAMING EVOLVED,,, konzole amd-e hardwer pa sta vise?

Nadam se da Vulkani nece sahraniti nvidiu ne bi valjalo zbog konkurencije na trzistu.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
saxija re 14.07.2013. 18:42 #504610

broj poruka: 4016
ne vredi, ne da ovaj AMD zelenima mira pa to ti je

nVidia je debela a AMD ima kriv nos
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=499049
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=886910
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1375818

Dejzan Re: AMD 14.07.2013. 18:55 #504612

+1

AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,

:: Dokle god imaju najbrzu karticu na trzistu nema govora o propadanju, sto se tice tahitija to je najbolji chip koji je izbacen od kada je amd-e preuzeo radeon i ne bi bilo cudo da ostane jos na trzistu..
:: Sto se tice prodaje kad je BTC bio na vrhuncu bukvalno se nije mogla uzete karta sa tahiti chipom tako da govoriti da karte stoje na lageru mogu samo laici neupuceni ljudi, smjesno, malo bolesno ali eto .
:: Sto se tice Gaminga pa tu je sve jasno davno apsoooooolvirano amde je poklopio bukvalno sve svi hitovi ulaze u program AMD GAMING EVOLVED,,, konzole amd-e hardwer pa sta vise
:: Nadam se da Vulkani nece sahraniti nvidiu ne bi valjalo zbog konkurencije na trzistu
Dejzan Re: re 14.07.2013. 18:57 #504613

Cista moc... pa 780 je samo 10% bolja od 7970... o cemu mi pricamo... Da je 30 % jaca e onda AMD da se oglasi ovako deco ps4 xbox one ce vam izbaci pare sa parolom AMD GAMING EVOLVED

:: ne vredi, ne da ovaj AMD zelenima mira pa to ti je
:: nVidia je debela a AMD ima kriv nos
:: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=49904
:: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=88691
:: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=137581
SkyFire O cemu ti? 14.07.2013. 19:14 #504616

Ljudi stvarno nekad nece znati da li se zezas ili si ozbiljan pa postoji mogucnost da pomisle da ti je kriva tikva :))))

GTX780 je 10% gore dole,koliko vec slabiji od Titana a Titan je okvirno jaci od GTX680/7970 od oko 40-50% + kad se traze maksimalni OC dometi taj procenat skace i preko..

http://forum.benchmark.rs/showthread.php?303148-GTX-Titan-OC-potencijal-i-preformase&p=3210222&viewfull=1#post3210222

GTX 780 najnize sto je brzi od 7970 Ghz po igri je 20-25% pa na dalje a krece se i preko 40% po igri.
Neki prosek je od oko 30-40% razlike zavisno od setovanja i igara..

A i to je samo na papiru..Sta cemo sa Fluidnoscu?
O tome tek da ne pricamo..

Sta kazes 10% hahaha...Kako bi samo AMD voleo da je tako,sad ne bi bili u mukama :D

Superior Technology

f0rever Re: AMD 14.07.2013. 23:09 #504657

broj poruka: 3821
Bas sam hteo da napisem to sto si i ti, i eto, preduhitrio si me.

Ja zaista ne znam o kakvim losim prodajama Skyfire govori...

I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!

:: Dokle god imaju najbrzu karticu na trzistu nema govora o propadanju, sto se tice tahitija to je najbolji chip koji je izbacen od kada je amd-e preuzeo radeon i ne bi bilo cudo da ostane jos na trzistu..
:: Sto se tice prodaje kad je BTC bio na vrhuncu bukvalno se nije mogla uzete karta sa tahiti chipom tako da govoriti da karte stoje na lageru mogu samo laici neupuceni ljudi, smjesno, malo bolesno ali eto .
:: Sto se tice Gaminga pa tu je sve jasno davno apsoooooolvirano amde je poklopio bukvalno sve svi hitovi ulaze u program AMD GAMING EVOLVED,,, konzole amd-e hardwer pa sta vise
:: Nadam se da Vulkani nece sahraniti nvidiu ne bi valjalo zbog konkurencije na trzistu
SkyFire ... 14.07.2013. 23:26 #504663

Vi morate malo da mrdnete te guzice iz ove nase zemlje i da prosirite vidike i da shvatite da globalno trziste nije Srbija i da samo jedan mali segment obuhvata ,vrlo mali pa skoro i neprimetan od celokupnog zbivanja na svetskom nivou..

Kod nas se jesu karte trazile i prodavale (proslo vreme) ali su se isto tako vlasnici vrlo brzo rastajali od njih (razlog svima poznat) - pratiti oglase - i ponovo ih prodavali + sto pored potraznje za bitcoin firme nisu karte nabavljale u nekim dovoljnim kolicinama tako da generalizovanje po toj osnovi ne pije vodu!
Koja prodaja?Gde?Ovde kod nas i da kaze covek koliko toliko ,kud i kamo ali na zapadu na rafovima stoje ,kupe prasinu..Bilo je vesti o tome sirom neta a vala i sam sam se uverio proverivsi licno..

Drugo podatak o prodaji koji moze da se nadje na netu sve cesce tj o finansijskim gubicima AMD-a su vec svima poznati..

Toliko o tome sta SkyFire prica !

Nasao si i ti sa kim ces da se slozis :( E moj ti..

Superior Technology

tortojed Evo sta je prinudjena da radi jadna, gownjiva i bedna... 14.07.2013. 23:39 #504667

(da nije tako bezobrazno lazljiva, bila bi i sazaljenja dostojna) ``firma`` da bi prezivela do sutra ujutro, do podneva, jer naci ce se jos po koji vernik, jos po koji mamlaz koji ce se uhvatiti na lepak stare slave (koju je stekao ATi, a ne kvarni Deka) itd. itd.:

http://url.ie/i5tc

AMD prvo prodaje (za kesh lovu) svoje poslovne prostor, da bi ih zatim iznajmljivao (na kredu). Tu kredu su u stanju da placaju zahvaljujuci preostalim vernicima/mamlazima/neobavestenima...

``This isn`t the first time AMD has pulled the sell-and-lease-back scheme, as the company sold its Sunnyvale, California headquarters in 1998 and is currently leasing it back``

Bedni smradovi su jos 1998 godine prodali svoje (prvobitne) poslovne povrsine u Sanivejlu, pa ih sada IZNAJMLJUJU. Najamninu placaju novcem izvesnih crvenkapica - praznoglavica...
JovanZ re 14.07.2013. 23:55 #504668

broj poruka: 3008
Eh kada sam video onaj tuzni smajlic u prvoj poruci, slatko sam se nasmejao :)

MaliAbner Re: O cemu ti? 15.07.2013. 03:50 #504692

broj poruka: 7769
Kao i uvek objektivnosti na pretek...

Ono pravilo prezentovanja rezultata iz 1984 je zakon...

GTX780 je brza ~40% SAMO I ISKLJUCIVO u slucaju kad se poredi najskuplja i maksimalno OC prema najsporijoj HD7970...

Kad se porede one koje su TOP i TOP iz obe kuhinje razlika pada na ~15%...

A kad se poredi TOP HD7970 i jeftiniji GTX780 razlika pada dodatno na ~5÷10%

Naravno sve ovo je sviranje necemu buduci da ne treba porediti proizvode iz razlicitih cenovnih razreda...

A sto se tice Kitana on je ovde u LowYat IT Mall-u jedna od ikona koja se nalazi u svakoj radnji boljoj radnji ali i pored urednog svakodnevnog ciscenja se jasno vidi prasina na pakovanju...

Mada ko zna mozda je daleko bolja situacija sa elektronskom trgovinom, buduci da i ovdasnji trgovci imaju manu da deru kad se nesto pojavi na trzistu...

Citat:
`Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu
i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`

Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!

:: Ljudi stvarno nekad nece znati da li se zezas ili si ozbiljan pa postoji mogucnost da pomisle da ti je kriva tikva :)))
:: GTX780 je 10% gore dole,koliko vec slabiji od Titana a Titan je okvirno jaci od GTX680/7970 od oko 40-50% + kad se traze maksimalni OC dometi taj procenat skace i preko.
:: http://forum.benchmark.rs/showthread.php?303148-GTX-Titan-OC-potencijal-i-preformase&p=3210222&viewfull=1#post321022
:: GTX 780 najnize sto je brzi od 7970 Ghz po igri je 20-25% pa na dalje a krece se i preko 40% po igri
:: Neki prosek je od oko 30-40% razlike zavisno od setovanja i igara.
:: A i to je samo na papiru..Sta cemo sa Fluidnoscu
:: O tome tek da ne pricamo.
:: Sta kazes 10% hahaha...Kako bi samo AMD voleo da je tako,sad ne bi bili u mukama :
:: Superior Technology
:: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
SkyFire Mojoj objektivnosti ama bas nista ne fali! 15.07.2013. 04:06 #504693

Ali vama crvendacima uvek..
Zelje i autosugestija je cudo

Posto nasumicno biras te brojke tek tako deder daj mi te testove i nadji mi bar jednu igru gde je referentna GTX 780 brza samo 5% od 7970 Ghz.

Ni u jednom testu razlika nije ispo 20%!

guru3d :

Bioshock Infinite - GTX780 je brzi 41%
Metro Last Light - GTX 780 brzi 25%
Crysis 3 - GTX 780 je brzi 25%
Tomb Raider - GTX 780 je brzi 25%

Kad bi ovo racunali overall dobio bi se rezultat od 30% recimo..

Svaka Ghz edicija radi na istim klokovima bila referentna ili ne,ne postoji tu Tip i Top vec su performanse iste..Referentna i ne postoji,pojavila se samo kao papirna karta a njen oblik su preuzeli Vendori pa su Ghz izbacivali kroz svoje verzije!

Prema tome ili debelo spavas na casu ili zelis da zivis u iluziji..

Kad smo vec kod toga odgledaj film Trance,mozda ti pomogne da resis misteriju kako si dosao do tih brojki :)))))

Superior Technology

MaliAbner Re: Mojoj objektivnosti ama bas nista ne fali! 15.07.2013. 04:35 #504696

broj poruka: 7769
Zelis Waiffert eve ti ga Waiffert...

Ne moras `SAMO IZAZIVATI 2`
-40%... i to ona super nasvirana DirectCU II OC... u odnosu na referentnu HD7970...

Onda `Uspavani kerovi`... ±2% sto ce reci za akademsku diskusiju ili statisticku gresku...

Pa dalje `kad te sokiraju bioloski` manje od 10%... sto ce reci u granicama 5÷10% a to je ono sto sam naveo...

I nemoj da izvrces ono sto sam rekao a to je da kad se porede fabricki nasvirana HD7970 sa jeftinom GTX780 razlika pada na ono sto sam naveo...

E a kad se u fromulu ubaci CENA... vidi se da je HD7970 i dalje vrlo konkurentan proizvod...

Ako sam ja prespavao nesto na pomenutom casu ti si izgleda bio na ribanju kod pedagoga...

Citat:
`Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu
i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`

Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!

:: Ali vama crvendacima uvek.
:: Zelje i autosugestija je cudo
:: Posto nasumicno biras te brojke tek tako deder daj mi te testove i nadji mi bar jednu igru gde je referentna GTX 780 brza samo 5% od 7970 Ghz
:: Ni u jednom testu razlika nije ispo 20%
:: guru3d
:: Bioshock Infinite - GTX780 je brzi 41%
:: Metro Last Light - GTX 780 brzi 25
:: Crysis 3 - GTX 780 je brzi 25
:: Tomb Raider - GTX 780 je brzi 25
:: Kad bi ovo racunali overall dobio bi se rezultat od 30% recimo.
:: Svaka Ghz edicija radi na istim klokovima bila referentna ili ne,ne postoji tu Tip i Top vec su performanse iste..Referentna i ne postoji,pojavila se samo kao papirna karta a njen oblik su preuzeli Vendori pa su Ghz izbacivali kroz svoje verzije
:: Prema tome ili debelo spavas na casu ili zelis da zivis u iluziji.
:: Kad smo vec kod toga odgledaj film Trance,mozda ti pomogne da resis misteriju kako si dosao do tih brojki :))))
:: Superior Technology
:: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Gonjavac :D 15.07.2013. 09:00 #504709

broj poruka: 573

http://www.techspot.com/review/675-nvidia-geforce-gtx-780/page5.html
http://www.techspot.com/review/675-nvidia-geforce-gtx-780/page4.html

Koji crni 40% u svakoj igri, postoje takve, ali postoje i ove u kojima je razlika dosta manja.

http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/61310-nvidia-geforce-gtx-780-review-8.html

statisticka greska :D

Prosjek nek je 20%, vulkani ce to da oduvaju.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dejzan Re: :D 15.07.2013. 09:34 #504712

Ja sam reko ne vise od 10-15% ali ne mogu da ga ubedjujem mrzi me...

:: http://www.techspot.com/review/675-nvidia-geforce-gtx-780/page5.htm
:: http://www.techspot.com/review/675-nvidia-geforce-gtx-780/page4.htm
:: Koji crni 40% u svakoj igri, postoje takve, ali postoje i ove u kojima je razlika dosta manja
:: http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/61310-nvidia-geforce-gtx-780-review-8.htm
:: statisticka greska :
:: Prosjek nek je 20%, vulkani ce to da oduvaju.
STRANA 1 OD 3  
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs