Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
Chrome 27, Firefox 22, IE10, Opera Next benchmark
STRANA 1 OD 1
obradmi Chrome 27, Firefox 22, IE10, Opera Next benchmark 09.07.2013. 21:16 T53781

status: user
broj poruka: 7720
start up
http://www.tomshardware.com/reviews/chrome-27-firefox-21-opera-next,3534-4.html
u proseku najbrzi FF

page load

http://www.tomshardware.com/reviews/chrome-27-firefox-21-opera-next,3534-5.html
Opera next je pobednik ovde

Java
http://www.tomshardware.com/reviews/chrome-27-firefox-21-opera-next,3534-6.html

Hardware Acceleration

http://www.tomshardware.com/reviews/chrome-27-firefox-21-opera-next,3534-8.html

Performance Index

http://www.tomshardware.com/reviews/chrome-27-firefox-21-opera-next,3534-12.html

Pobednik je Mozilla Firefox mada je Opera next odlicna isto
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ZooLoo ... 09.07.2013. 21:24 #503668

broj poruka: 3975
Internet Explorer 10 - samo za iskusne! B)

mighty Re 09.07.2013. 21:24 #503669

broj poruka: 1670
Operu koristim još od verzije 4.0, dakle punih 13 godina mi je ona primarni browser. Tada još nije bila besplatni browser pa smo morali da je lečimo :)

Ova 15-ca radi brzo, ali mi nekako nije to više Opera. Previše stvari fali, suviše je pojednostavljena, liči na Chrome.

Nekako nije to browser na koji sam navikao, za sada ostajem na 12.16, a ovu Next ću usvojiti tek kada je malo približe 12-ci - pritom ne mislim ne po brzini i onome ispod haube, to mi se čini da je OK, nego po stvarima koje trenutno nedostaju.
Pisko Re: Re chropereta 09.07.2013. 21:28 #503672

broj poruka: 6645
prodali se govnavim špijunima.... radi, radi.. ali... čim sam i ja čuo da je odbačen sopstveni endžin zarad besprizorno prostačkog chrome-ovog, i meni smrdi... kao i skype, samo čekam kad će da nastupi sindrom DrMoronton-a koji je sve što je pipnuo od softvera, doveo do posranja.

Budale računaju na sreću.

:: Operu koristim još od verzije 4.0, dakle punih 13 godina mi je ona primarni browser. Tada još nije bila besplatni browser pa smo morali da je lečimo :
::
:: Ova 15-ca radi brzo, ali mi nekako nije to više Opera. Previše stvari fali, suviše je pojednostavljena, liči na Chrome
:: Nekako nije to browser na koji sam navikao, za sada ostajem na 12.16, a ovu Next ću usvojiti tek kada je malo približe 12-ci - pritom ne mislim ne po brzini i onome ispod haube, to mi se čini da je OK, nego po stvarima koje trenutno nedostaju.
imarkovic Re: Re: Re chropereta 09.07.2013. 21:31 #503673

broj poruka: 18996
meni vise ni jedan browser ne valja, ostao sam na antickom Chrome-u 5, seamonkey i eventualno firefox koga najmanje koristim od svih jer je uzasno spor i baguje, koja god verzija.. ispade Dragon najbolji

:: prodali se govnavim špijunima.... radi, radi.. ali... čim sam i ja čuo da je odbačen sopstveni endžin zarad besprizorno prostačkog chrome-ovog, i meni smrdi... kao i skype, samo čekam kad će da nastupi sindrom DrMoronton-a koji je sve što je pipnuo od softvera, doveo do posranja
:: Budale računaju na sreću.
:: :: Operu koristim još od verzije 4.0, dakle punih 13 godina mi je ona primarni browser. Tada još nije bila besplatni browser pa smo morali da je lečimo :
:: ::
:: :: Ova 15-ca radi brzo, ali mi nekako nije to više Opera. Previše stvari fali, suviše je pojednostavljena, liči na Chrome
:: ::
:: :: Nekako nije to browser na koji sam navikao, za sada ostajem na 12.16, a ovu Next ću usvojiti tek kada je malo približe 12-ci - pritom ne mislim ne po brzini i onome ispod haube, to mi se čini da je OK, nego po stvarima koje trenutno nedostaju.
obradmi Na Androidu je najjaca Opera po meni 09.07.2013. 21:33 #503674

tacnije Opera mini ,ja je koristim i na mobilnom i na tabletu.

Inace ovaj test je obavljen na Win8 64 bitna verzija
network (18 Mb/s down, 2 Mb/s up)
tortojed Maxhton. Nikada mi surfovanje nije bilo tako glatko sa FF-om ili 09.07.2013. 22:09 #503680

broj poruka: 10997
Chrome-om. Da i ne poredimo sa lenjom bubom zvanom Opera (PC izdanje)...

obradmi Re: Maxhton. Nikada mi surfovanje nije bilo tako glatko sa FF-om ili 09.07.2013. 22:15 #503682

Je si probao Opera next za PC dosta je brza?

:: Chrome-om. Da i ne poredimo sa lenjom bubom zvanom Opera (PC izdanje)..
sSHarK *CHROPERA* 09.07.2013. 22:23 #503686

broj poruka: 990

Meni naibitnie da e browser bRRRz, Chrome e bio glavni baja dok se nie pojavio chika Maxthon i ochito mu lekci.yu medj., i izmedju ostalog, vecheras uzNem testiram novu Chrome-iranu sudOperu 15.0.1147.138.6.0000.oprem.dobro i dodjem do veoma lepe mutacie ko.yu sam nazvao Chropera i pokazala se brza od Maxthon-a
+ sve Chrome-ove extenzie na njoizi rade.

Opera 15 + Speed Up + Download Chrome Extension = Chropera

Cons: Nema krshten bookmarks bar!?!

Edit: Kad treba otvorim gledam preko D3GO 160 TV kanala u 160 prozorcitja a da ne brljavi ni 1 e to mozze samo IE10!

i7-4770K | H60 | Z87-A | TridentX | 840 Pro | AX750 | Stryker | U2713H | G15+G9 | C920 | ATP3
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed e, al` u medjuvremenu, i Max se apgrejdovao (4.1.0.3000) 10.07.2013. 13:22 #503788

broj poruka: 10997
Izvoljte ga na rezuljtat u HTMLj5 testu:

http://url.ie/i35m

Nishta Choppera, Chromera, Himera... Maxhtonera rules!
- - - - - - - - - - -
Sto se tice brzine startovanja, shvatite (i zapamtite): najmanje vazna stavka i stavka koja favorizuje Chrome-a koji ima neka 3 ili 4 modula u start-up-u (od kojekude window$-a). To guta resurse kao brontosaurus...
Pisko Re: Na Androidu je najjaca Opera po meni 10.07.2013. 13:34 #503790

broj poruka: 6645
Pa navika je čudo, ja je okoristim i na desktopu (pored svih instaliranh browsera koji `čuče` u prikrajku i čekaju da se apdejtuju kada neki revnosni forumaš objavi da ima šta, inače ih i ne pokrećem) i na androidu, gde je i dalje best bez da čačkam dalje. Šta ću, probaću i tu next verziju.... ali mi sve smrdi, ponavljam. Nekako nikako da nađem vremena i volje da probam taj Maxtor(n)... ako valja, neće dugo. Browser je toliko važno špijunsko parče softvera da će svi nezavisni proizvođači biti upropašćeni. I kupljeni. Kad tad.

Budale računaju na sreću.

:: tacnije Opera mini ,ja je koristim i na mobilnom i na tabletu
:: Inace ovaj test je obavljen na Win8 64 bitna verzij
:: network (18 Mb/s down, 2 Mb/s up
sSHarK Re: e, al` u medjuvremenu, i Max se apgrejdovao (4.1.0.3000) 10.07.2013. 18:23 #503870

broj poruka: 990

koljega, idemo u beti: http://goo.gl/3m0H3

i7-4770K | H60 | Z87-A | TridentX | 840 Pro | AX750 | Stryker | U2713H | G15+G9 | C920 | ATP3

:: Izvoljte ga na rezuljtat u HTMLj5 testu
:: http://url.ie/i35
:: Nishta Choppera, Chromera, Himera... Maxhtonera rules
:: - - - - - - - - - - -
:: Sto se tice brzine startovanja, shvatite (i zapamtite): najmanje vazna stavka i stavka koja favorizuje Chrome-a koji ima neka 3 ili 4 modula u start-up-u (od kojekude window$-a). To guta resurse kao brontosaurus...
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs