Operu koristim još od verzije 4.0, dakle punih 13 godina mi je ona primarni browser. Tada još nije bila besplatni browser pa smo morali da je lečimo :)
Ova 15-ca radi brzo, ali mi nekako nije to više Opera. Previše stvari fali, suviše je pojednostavljena, liči na Chrome.
Nekako nije to browser na koji sam navikao, za sada ostajem na 12.16, a ovu Next ću usvojiti tek kada je malo približe 12-ci - pritom ne mislim ne po brzini i onome ispod haube, to mi se čini da je OK, nego po stvarima koje trenutno nedostaju.
prodali se govnavim špijunima.... radi, radi.. ali... čim sam i ja čuo da je odbačen sopstveni endžin zarad besprizorno prostačkog chrome-ovog, i meni smrdi... kao i skype, samo čekam kad će da nastupi sindrom DrMoronton-a koji je sve što je pipnuo od softvera, doveo do posranja.
Budale računaju na sreću.
:: Operu koristim još od verzije 4.0, dakle punih 13 godina mi je ona primarni browser. Tada još nije bila besplatni browser pa smo morali da je lečimo : :: :: Ova 15-ca radi brzo, ali mi nekako nije to više Opera. Previše stvari fali, suviše je pojednostavljena, liči na Chrome :: :: Nekako nije to browser na koji sam navikao, za sada ostajem na 12.16, a ovu Next ću usvojiti tek kada je malo približe 12-ci - pritom ne mislim ne po brzini i onome ispod haube, to mi se čini da je OK, nego po stvarima koje trenutno nedostaju.
meni vise ni jedan browser ne valja, ostao sam na antickom Chrome-u 5, seamonkey i eventualno firefox koga najmanje koristim od svih jer je uzasno spor i baguje, koja god verzija.. ispade Dragon najbolji
:: prodali se govnavim špijunima.... radi, radi.. ali... čim sam i ja čuo da je odbačen sopstveni endžin zarad besprizorno prostačkog chrome-ovog, i meni smrdi... kao i skype, samo čekam kad će da nastupi sindrom DrMoronton-a koji je sve što je pipnuo od softvera, doveo do posranja :: :: Budale računaju na sreću. :: :: :: Operu koristim još od verzije 4.0, dakle punih 13 godina mi je ona primarni browser. Tada još nije bila besplatni browser pa smo morali da je lečimo : :: :: :: :: Ova 15-ca radi brzo, ali mi nekako nije to više Opera. Previše stvari fali, suviše je pojednostavljena, liči na Chrome :: :: :: :: Nekako nije to browser na koji sam navikao, za sada ostajem na 12.16, a ovu Next ću usvojiti tek kada je malo približe 12-ci - pritom ne mislim ne po brzini i onome ispod haube, to mi se čini da je OK, nego po stvarima koje trenutno nedostaju.
Meni naibitnie da e browser bRRRz, Chrome e bio glavni baja dok se nie pojavio chika Maxthon i ochito mu lekci.yu medj., i izmedju ostalog, vecheras uzNem testiram novu Chrome-iranu sudOperu 15.0.1147.138.6.0000.oprem.dobro i dodjem do veoma lepe mutacie ko.yu sam nazvao Chropera i pokazala se brza od Maxthon-a + sve Chrome-ove extenzie na njoizi rade.
Opera 15 + Speed Up + Download Chrome Extension = Chropera
Cons: Nema krshten bookmarks bar!?!
Edit: Kad treba otvorim gledam preko D3GO 160 TV kanala u 160 prozorcitja a da ne brljavi ni 1 e to mozze samo IE10!
Nishta Choppera, Chromera, Himera... Maxhtonera rules! - - - - - - - - - - - Sto se tice brzine startovanja, shvatite (i zapamtite): najmanje vazna stavka i stavka koja favorizuje Chrome-a koji ima neka 3 ili 4 modula u start-up-u (od kojekude window$-a). To guta resurse kao brontosaurus...
Pa navika je čudo, ja je okoristim i na desktopu (pored svih instaliranh browsera koji `čuče` u prikrajku i čekaju da se apdejtuju kada neki revnosni forumaš objavi da ima šta, inače ih i ne pokrećem) i na androidu, gde je i dalje best bez da čačkam dalje. Šta ću, probaću i tu next verziju.... ali mi sve smrdi, ponavljam. Nekako nikako da nađem vremena i volje da probam taj Maxtor(n)... ako valja, neće dugo. Browser je toliko važno špijunsko parče softvera da će svi nezavisni proizvođači biti upropašćeni. I kupljeni. Kad tad.
Budale računaju na sreću.
:: tacnije Opera mini ,ja je koristim i na mobilnom i na tabletu :: :: Inace ovaj test je obavljen na Win8 64 bitna verzij :: network (18 Mb/s down, 2 Mb/s up ::
:: Izvoljte ga na rezuljtat u HTMLj5 testu :: :: http://url.ie/i35 :: :: Nishta Choppera, Chromera, Himera... Maxhtonera rules :: - - - - - - - - - - - :: Sto se tice brzine startovanja, shvatite (i zapamtite): najmanje vazna stavka i stavka koja favorizuje Chrome-a koji ima neka 3 ili 4 modula u start-up-u (od kojekude window$-a). To guta resurse kao brontosaurus...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.