Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
`Gugl otcepio Kosovo, ali i Vojvodinu od Srbije!`
STRANA 1 OD 1
Shomiman `Gugl otcepio Kosovo, ali i Vojvodinu od Srbije!` 26.06.2013. 22:16 T53640

status: user
broj poruka: 1187
http://www.telegraf.rs/vesti/politika/768911-skandalozna-provokacija-gugl-otcepio-kosovo-ali-i-vojvodinu-od-srbije-foto

`Na internet stranici Gugl Analitiks postavljena slika Srbije bez Kosova i Vojvodine, premijer Dačić kaže da ćemo znati kako da reagujemo, ministri šokirani i ogorčeni.

SKANDALOZNA MAPA! Na internet stranici Gugl Analitiks postavljena je geografska karta Srbije na kojoj je naša zemlja prikazana bez svoje dve pokrajine – Kosova i Metohije i Vojvodine!
Kada uđete na internet stranicu Gugl Analitiks i pritom želite da otvorite stranicu Srbija, pojaviće se geografska karta naše zemlje na kojoj nema Kosova i Vojvodine.Premijer Srbije Ivica Dačić kaže za naš portal da je reč o “skandaloznoj provokaciji”.

- Postavljanje mape Srbije na Guglu bez Vojvodine i Kosova je skandal i provokacija Srbije, na koju ćemo znati da odreagujemo. Ovo nije prvi put da se srećemo sa sličnim provokacijama – kaže premijer.Ministar građevine i urbanizma u Vladi Velimir Ilić kaže za Telegraf da ovakva provokacija ne zaslužuje komentar.

- Slika Srbije bez Vojvodine i Kosova je obična provokacija! Nju je postavio neko ko očigledno ne misli dobro našoj zemlji. Vojvodina je u Srbiji i srpska, to svako zna, a kome to treba da potura ovakve stvari, stvarno ne znam – kaže Ilić.
Ministarka energetike Zorana Mihajlović kaže za Telegraf da joj se nimalo ne dopada vest da je Srbija prikazana bez njene dve pokrajine.

- Ta vest prosto nije realna. Politika Vlade i državnog vrha je jasna, a to je da je Srbija jedinstvena – kategorična je Mihajlovićeva.`

`There`s someone in my head, but it`s not me?`
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VMARC A sta je tu skandalozno... 26.06.2013. 22:55 #501391

broj poruka: 9420

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz
with Retina display
2.5GHz dual-core Intel Core i5
Turbo Boost up to 3.1GHz
8GB 1600MHz memory
128GB flash storage
Intel HD Graphics 4000

djokosrb re:A sta je tu skandalozno... 26.06.2013. 22:59 #501393

broj poruka: 6876
???

Ti ako prihvatas ,,drzavu`` formiranu teroristickim i kriminalnim radnjama siptara tvoja stvar,sve si rekao,ja da pljujem svojoj kulturi,tradiciji i zemlji a i ocu u lice(koji je bio 1999. u sastavu kraljevackog garnizona svih 76 dana dole,kao i 100.000 oceva,brace,sinova... u sastvu Vojske i policije Jugoslavije)necu.

A tek Vojvodini komentare necu ostavljati

Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic

VMARC Nije stvar toga sta ti ili ja prihvatamo 26.06.2013. 23:03 #501395

Stvar je cinjenicnog stanja.
Ako smatras da gresim, dokazi mi, tako sto ces sesti u svoj automobil, otici do Pristine, popiti kafu u Bori i Ramizu, bez da predjes i jednu granicu ili da pokazes i jednu ispravu za ulazak u `svoju` teritoriju. Kada se vratis, ako se vratis, imas od mene pokrivene sve troskove pua + 1000€, kes na ruke. Ako ne uspes, nikom nista...

with Retina display
Turbo Boost up to 3.1GHz
8GB 1600MHz memory
128GB flash storage
Intel HD Graphics 4000

tortojed Ne sekiraj se, Shomy - to su sitne provokacije tipa sta bi bilo kada 26.06.2013. 23:05 #501396

broj poruka: 10997
bi bilo, kada bi bilo kao sto je bilo ili kao sto je moglo da bude... Ako, u konkretnom primeru, pritisnes manipulatore, evo sta ce ti reci: ``ma, hteli smo da predstavmio manje upucenima kako je izgledala teritirijalna raspodela za vreme SFRJ (tkz. uza Srbija i pokrajine kao entiteti)...``

Davno sam rekao (i izazvao ljutnju i/ili kiseo podsmeh prisutnih) na jednom politickom okupljanju: ako otcepite Vojvodinu od Srbije, odmah pokrecem inicijativu za otcepljenje Banata od Vojvodine i pripajanje ovoga Srbiji... Beogradski pasaluk sirimo do Beceja (na sever)...
djokosrb re:Nije stvar toga sta ti ili ja prihvatamo 26.06.2013. 23:09 #501398

Pa upravo jeste stvar da li neko prihvata ili ne?

Ti ocigledno da,jer je kako kazes cinjenicko stanje takvo,i to je tacno,ali isto tako je cinjenicko stanje da je to posledica teroristickih akcija(razbijenih,ali na kraju potpumognutom Nato interesima).
Ja da prihvatim da neki tamo Siptar meni predaje istoriju(posto su vec,poceli,kako je kosovo oduvek albansko)necu!

Zbog takvog stava ce kad tad doci pitanje i Vojvodine i pitanje opstanka R.Srpske,Krajinu je komunjara Milosevic je prodao,ali to je vec davno proslo vreme.

A trazenje dokaza tako sto ce neko da ode i da radi nzm sta je smesno,od lika koji je vec prihvatio teroristicku tvorevinu.

VMARC Re: re:Nije stvar toga sta ti ili ja prihvatamo 26.06.2013. 23:12 #501399

Mislis da ce do toga doci zbog i jednog stava i jednog srbina...? Djole, idi spavaj, kasno je...
with Retina display
Turbo Boost up to 3.1GHz
8GB 1600MHz memory
128GB flash storage
Intel HD Graphics 4000

:: Pa upravo jeste stvar da li neko prihvata ili ne
::
:: Zbog takvog stava ce kad tad doci pitanje i Vojvodine i pitanje opstanka R.Srpske,Krajinu je komunjara Milosevic je prodao,ali to je vec davno proslo vreme
:: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
djokosrb Pa doci ce 26.06.2013. 23:14 #501400

Do toga,msm na pitanje Vojvodine i Srpske,zbog stava Cedomira Jovanovica,Vesne Pesic i ostalih kvinslinga.

Ti hoces da kazes da je kosovo srpsko,stav jednog coveka?

tortojed Kvislinga, brate Srbine, nemoj da nas brukas. Queen`s sling... 26.06.2013. 23:24 #501403

broj poruka: 10997
Bez sekiracije - nema otcepljenja jerbo cemo ih sve oteramo u Modjororsag i Rumunjesce (pa nek tamo cepaju, ako mogu)...

Ali ni Srbija ne sme da se ponasa kao da je slepa i gluva - kraj tiraniji krimosa u spoju sa crnogorskom mafijom/vezom...kraj teoriji o tome da je Srbija svedena na nekoliko beogradskih opstina a ostalima kako bude... Odatle takodje duva vetar u jedra separatistima...
Blueberry Prosto 26.06.2013. 23:31 #501405

broj poruka: 1272
Ciji je gugl ?

Ciji planovi odgovaraju prikazanom stanju na mapi?

Toliko o tome...

Kako cemo da reagujemo?

Reci cemo `sram vas bilo`?

Ukinucemo google pretrazivac u nasoj zemlji?

Uvescemo sankcije pomenutoj zemlji vlasniku provokatorskog medija?

Banana prelivena tomato sosom...
MaliAbner Re: Prosto 29.06.2013. 11:11 #501804

broj poruka: 7769
Srbi su kviteri...

Oni odustaju i pre nego sto pocnu...

Nije problem sto je google ista ucinio nego sto su srbi u glavama ocepili KiM i sto smatraju da to tako treba zato sto je tako rekal uciteljica ( u ovom slucaju SAD )...

A nasi politikanti samo razvodnjavaju temu i nista ne cine da taj proces opsturiraju sto vise...

Imam utisak da se srbistanci plase da prdnu kako ih ne bi neko kritikovao...

Inace sad sam pogledao na google i nije ocepljeno ima isprekidanu liniju bas kao sto i pokrajine u drugim delovima sveta imaju isprekdianu liniju... zemlja logovanja je Malezija, i nema drzave Kosovo...

Citat:
`Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu
i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`

Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!

:: Ciji je gugl
:: Ciji planovi odgovaraju prikazanom stanju na mapi
:: Toliko o tome..
:: Kako cemo da reagujemo
:: Reci cemo `sram vas bilo`
:: Ukinucemo google pretrazivac u nasoj zemlji
:: Uvescemo sankcije pomenutoj zemlji vlasniku provokatorskog medija
:: Banana prelivena tomato sosom...
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647021.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs