AMD just spread this video as a pun against NVIDIA, we take no credit here. Sometimes Graphics problems call for graphic solutions. You don`t have to get your hands dirty. We know a guy.
Klip ne da je smesan nego se vidi koliko pucaju od ocaja jer im je potrebno desktop trziste u kom nV dominira da bi opstali. Naravno ovo pokazuje i nepostovanje prema konkurenciji ali to nije nista za AMD koji je uvek igrao prljavo i sluzio se kojekakvim laznim kampanjama,optuzbama,prozivkama i sl..
Evo navescu i par komentara kao reakciju na klip :
1. Never expected AMD to take the false advertisement route... Before I get attacked: 1) I`m not a fanboy of any company 2) There are no games that don`t run on Nvidia cards
2. I remember when AMD needed 6months to make good fast loading driver for Bad Company 2, and Nvidia made that possible in 2week. So who you fooling with this bullshit? Marketing bullshit made by AMD.
3. What a terrible advertisement. I`ve owned AMD CPU`s for years because I`m on a budget most of the time. I`ve owned plenty of Ati cards- I just did my research and bought Nvidia based on positive reviews and specs.
4. This is so fucking desperate...
I jedan smesan :
5. lol true they cant afford to use a GTX TITAN in this video, they dont have the money to buy one.. and kill it.
AMD Gaming Evolved sa microsttuteringom i programom sistema optimizacije u cijim igrama dominiraju nV karte.Silan je taj hardver.Marketing im je uvek bila jaca strana ,lazi i obmanjivanje..Na recima su najjaci,osvajaju planetu,ma ceo svemir
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
re: AMD Radeon Graphics Presents The Fixer - I dete bi moglo bolje!
24.06.2013. 23:24
status: user broj poruka: 393
Meni je bas cool ova reklamica. Malo zezancije nije na odmet. Steta je sto se ljudi prepiru oko gluposti. Da su ubacili neku ribu, a ne ovog `razbijaca`, to bi bio pun pogodak :)
Pa ti klipovi i jesu za likove poput tebe..Kisne gliste :)
Sto se tice klipa ja sam ga postavio sa namerom,da se jos jednom pokaze ta ``ozbiljnost`` njihovog poslovanja .. Toliko su mali i bedni da nema dalje..Uvek je bilo i uvek su se isto ponasali,kad ne mogu tehnoloski onda udri na markleting,pljuvanje,prozivanje,podgovaranje korisnika putem raznih laznih objava i kojekakvih kvazi informacija..
Secam se samo kad je Kepler krenuo odmah su potplatili nekolicinu novinara da puste vest kako se Kepler chip degradira! Sad su toliko odvaljeni da ne znaju gde se nalaze a tek im prasenje sleduje.. Ajoj,ne smem ni da zamislim sta ce biti kad dodje Maxwell kad ih je Kepler ovako odvalio sa ovolikom prednoscu a opet GK110 je i GPGPU orjentisan,nije samo gaming chip!
P.S.Nije poenta u zezanju vec u ophodjenju i sta ovaj klip predstavlja..
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
To je covek iz Nvidia marketniga koji je presao u AMD ,nema sta osvetnicki .
:: Pa ti klipovi i jesu za likove poput tebe..Kisne gliste : :: :: Sto se tice klipa ja sam ga postavio sa namerom,da se jos jednom pokaze ta ``ozbiljnost`` njihovog poslovanja . :: Toliko su mali i bedni da nema dalje..Uvek je bilo i uvek su se isto ponasali,kad ne mogu tehnoloski onda udri na markleting,pljuvanje,prozivanje,podgovaranje korisnika putem raznih laznih objava i kojekakvih kvazi informacija. :: :: :: Secam se samo kad je Kepler krenuo odmah su potplatili nekolicinu novinara da puste vest kako se Kepler chip degradira :: Sad su toliko odvaljeni da ne znaju gde se nalaze a tek im prasenje sleduje. :: Ajoj,ne smem ni da zamislim sta ce biti kad dodje Maxwell kad ih je Kepler ovako odvalio sa ovolikom prednoscu a opet GK110 je i GPGPU orjentisan,nije samo gaming chip :: :: P.S.Nije poenta u zezanju vec u ophodjenju i sta ovaj klip predstavlja. :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Izgleda da su i tebe kad si bio mali mlatnuli nekim velikim cekicem u glavu, pa usled toga patis od silnog mikrostateringa. AMD svoj mozda i ispravi, ali za tvoj nema leka.
Re: Re: RE:Samo je jedan stvar vazna u celom klipu
24.06.2013. 23:46
status: user broj poruka: 3730
+1 Napustio brod koji tone... Nvidia izbacila nove karte a 7990 samara i lupa vasptne... :D Jbt nesto se mislim na koga me podseca Nvidia :) na DS :D
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: To je covek iz Nvidia marketniga koji je presao u AMD ,nema sta osvetnicki :: :: :: :: Pa ti klipovi i jesu za likove poput tebe..Kisne gliste : :: :: :: :: Sto se tice klipa ja sam ga postavio sa namerom,da se jos jednom pokaze ta ``ozbiljnost`` njihovog poslovanja . :: :: Toliko su mali i bedni da nema dalje..Uvek je bilo i uvek su se isto ponasali,kad ne mogu tehnoloski onda udri na markleting,pljuvanje,prozivanje,podgovaranje korisnika putem raznih laznih objava i kojekakvih kvazi informacija. :: :: :: :: :: :: Secam se samo kad je Kepler krenuo odmah su potplatili nekolicinu novinara da puste vest kako se Kepler chip degradira :: :: Sad su toliko odvaljeni da ne znaju gde se nalaze a tek im prasenje sleduje. :: :: Ajoj,ne smem ni da zamislim sta ce biti kad dodje Maxwell kad ih je Kepler ovako odvalio sa ovolikom prednoscu a opet GK110 je i GPGPU orjentisan,nije samo gaming chip :: :: :: :: P.S.Nije poenta u zezanju vec u ophodjenju i sta ovaj klip predstavlja. :: :: :: :: Superior Technology :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: :: :: ::
Sky, opusti se. Ne vrti se svet ni oko nV niti oko AMD. Trosis nerve na nebitne stvari u zivotu. Izadji napolje udahni vazduh i progutaj najjacu igricu na svetu - zivot.
:: Sky, opusti se. Ne vrti se svet ni oko nV niti oko AMD. Trosis nerve na nebitne stvari u zivotu. Izadji napolje udahni vazduh i progutaj najjacu igricu na svetu - zivot :: :: ____________________________ :: http://oi45.tinypic.com/2dinl8p.jp :: ::
+1 Prvo primoran je da koristi AMD zbog Bitcoin-a :D To mu je kazna :D Znas ono Volim Partizan Crno bele boje ali sta mogu kad Zvezda igra bolje :D Nije mu lako Intel ga razocarao a Nvidia prepakuje robu :D
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: Njemu ovo trošenje nerava?! Ovo je njemu duševna hrana, isti je kao i moja baba, prvo isprovocira a onda se hrani prepirkama i komentarima :: :: To što je AMD jadan ne mora da znači da treba i ti da skačeš u isti fijaker :: :: A bogami ni nVidia nije baš nevina po tom pitanju, bilo je pljuvanja i sa njihove strane :: :: Samo mi nije poznato kada će da mu dosadi ovo :: :: Kako Electronic Arts pravi igr :: :: http://www.youtube.com/watch?v=e-LE0ycgkB :: :: :: Sky, opusti se. Ne vrti se svet ni oko nV niti oko AMD. Trosis nerve na nebitne stvari u zivotu. Izadji napolje udahni vazduh i progutaj najjacu igricu na svetu - zivot :: :: :: :: ____________________________ :: :: http://oi45.tinypic.com/2dinl8p.jp :: :: :: ::
1.Ja sam izneo vest I istakao cinjenice! 2.Nikom se nisam obracao licno niti sam ljude povezivso sa hardverom. To sto se neki identifikuju kroz hardver to je odraz njihove neinteligencije. 3.Prozivanje na licnojj osnovi u nedostatku argumenata takodje nedostatak inteligencije!
Ja uopste I ne moram da pisem, sami se pokazujete ko ste I sta ste.. Dosaditi? Meni, nikad.Uvek sam za istinu I ravnopravnost a podtoji samo jedan put I to onaj realan a ne kakav bi pojedinci zeleli da bude. Istina boli uvek bilo I bice..
@nexus2000
Sta te konkretno zanima, pitaj slobodno.
Ili si toliko superiorniji, otprilike koliko je Intel CPU u odnosu na AMD CPU...i izvuci ces nesto iz rukava nesto sto ce pokopati konkurenciju, te se 10 narednih generacija nece oporaviti...
Ili mases rucicama, nozicama, poput kupacice koja ce napraviti cudo, rasparenih karata u rukama, a blefiras da imas 5 istih...te tako cekas neku gresku protivnika...
Sta je od ta 2, prosudite sami, ili sacekajte da vidimo sta ce se desavati.
decko jebu te svi u mozak,ne gutaju ljudi vise tvoje sulude price,nisi vise zanimljiv,povaljen si odnosno ,provaljen
Phenom IIx4 955BE/3.8GHz CM Hyper 612S Asus M5A97 PRO Sapphire HD 6870 Seagate Barracuda® 1TB/SATA3/7200/64MB NZXT Lexa S Exceleram Black Sark 2x4GB/1866MHz Benq G2220HDA LC Powe LC6650GP3 V2.3 http://tinyurl.com/7rgqpg9
To sve spada u domen psihologije mase ,nema veze sa prodajom ili bilo cime ,uzeli su trziste igrica ,skrivena poruka ovog videa je iskljucivost i cini mi se da je ciljna grupa mladji uzrast.
:: :: Ovako nesto radis samo u 2 slucaja.. :: :: Ili si toliko superiorniji, otprilike koliko je Intel CPU u odnosu na AMD CPU...i izvuci ces nesto iz rukava nesto sto ce pokopati konkurenciju, te se 10 narednih generacija nece oporaviti.. :: :: Ili mases rucicama, nozicama, poput kupacice koja ce napraviti cudo, rasparenih karata u rukama, a blefiras da imas 5 istih...te tako cekas neku gresku protivnika.. :: :: Sta je od ta 2, prosudite sami, ili sacekajte da vidimo sta ce se desavati :: :: Prljavo, vrlo prljavo.. ::
Jedan retko razuman I svestan covek.. Svaka cast na recenziji.
Ma AMD ti je kao Grand, izbacuje hitice na koje se loze deca I oni ispranog mozga. Samo takvi to dozivljavaju kao Cool.
kazes da nikog ne vredjas licno a coveka nazivas kisnom glistom,bolesniku jedan ...ti si bre puz golac :-)
stavio sam smeska ne mislim ozbiljno ne shvati to kao nesto licno xexe
Phenom IIx4 955BE/3.8GHz CM Hyper 612S Asus M5A97 PRO Sapphire HD 6870 Seagate Barracuda® 1TB/SATA3/7200/64MB NZXT Lexa S Exceleram Black Sark 2x4GB/1866MHz Benq G2220HDA LC Powe LC6650GP3 V2.3 http://tinyurl.com/7rgqpg9
Htedoh reci da se psihologija mase koristi u marketingu
25.06.2013. 00:49
status: user broj poruka: 7720
a ko je nije citao neka nadje na net-u knjiga se tako i zove psihologija mase. Recimo Hitler je izuzetno poznavao psihologiju mase ,da kazemo slicna je psihologija stada ,malo unapredjenija.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.