Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Recimo tokom letnjih meseci zatvorena kućišta se lakše hlade jer je kućište malo i zatvoreno pa se unutra stvara mikro klima koja je par stepeni niža od spoljne, mada tu je i veći problem prašine. Iako ima toga i kod zatvorenih kućišta ipak na ovo ima da se nahvata sve i svašta.
A što se dizajna tiče mislim da su zaista dobro sve to osmislili. Sviđa mi se. Podseća me na one LEGO mindstorm kockice, baš onako robotički izgleda.
Ma sve je to OK, ali sta cemo sa prakticnoscu, sa prasinom koja ce da napada i zalepi se za komponente. Totalno ne prihvatljivo. Ili recimo da se zakaci nesto, ili polije....itd...
Po meni, chieftec je zakon, objasnio je svima kako se prave kucista, i to pre mnogo godina. .) Jeste da nije fensi, ali uliva pouzdanje i istrajnost samo tako.
Ako ćemo tom metodom onda je svako kućište `istrajno` jer nećeš sigurno da ga vucaraš po ulici. Chieftec odavno ne zna da napravi dobro kućište, sva su im preteška i ružna do zla boga. I ne, to što ima 20 kg ne znači da je kvalitetno već znači da ne znaju da ga pravilno konstruišu. __________________ Scourge of PCBerza
:: Ma sve je to OK, ali sta cemo sa prakticnoscu, sa prasinom koja ce da napada i zalepi se za komponente. Totalno ne prihvatljivo. Ili recimo da se zakaci nesto, ili polije....itd.. :: :: Po meni, chieftec je zakon, objasnio je svima kako se prave kucista, i to pre mnogo godina. . :: Jeste da nije fensi, ali uliva pouzdanje i istrajnost samo tako.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.