Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Po meni najveci napredak je realan izgled koze sto je ogroman napredak,sve ostalo je manje vise vec vidjeno... Samo ne znam zasto se stavlja akcenat by nvidia?!?!?! Sta ATI grafike ne mogu da podrze real face hehehe... Jos jedan od mnogobrojnih trikova Nvidie da skrene paznju na sebe...ATI isto cini a sve na racun i stetu kupaca koji se zajebu koju god grafiku da kupe realno....jedino sto nama ostaje da se prepiremao i pozeljno pobijemo koji je proizvodjac bolji sto i radimo a niko da shvati da su oba proizvodjaca preterali sa cenama i rokaju nas po dzepu dok mi umesto da mislimo o tome mislimo ko je bolji al dobro,bitno je da si bolji od drugog a cena nije bitna.... VIEWSONIC VX2370Smh-LED CPU:AMD Phenom II b55 x4 3.8GHz MB:ASRock 870 extreme 3 RAM:4GB DDR3 1600MHz OCZ Platinum GPU:MSI GTX460 1GB DDR5 256bit OC HDD:WD 160GB SataII LC Power 600H-12 CM Elite 322
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: Po meni najveci napredak je realan izgled koze sto je ogroman napredak,sve ostalo je manje vise vec vidjeno.. :: Samo ne znam zasto se stavlja akcenat by nvidia?!?!? :: Sta ATI grafike ne mogu da podrze real face hehehe.. :: Jos jedan od mnogobrojnih trikova Nvidie da skrene paznju na sebe...ATI isto cini a sve na racun i stetu kupaca koji se zajebu koju god grafiku da kupe realno....jedino sto nama ostaje da se prepiremao i pozeljno pobijemo koji je proizvodjac bolji sto i radimo a niko da shvati da su oba proizvodjaca preterali sa cenama i rokaju nas po dzepu dok mi umesto da mislimo o tome mislimo ko je bolji al dobro,bitno je da si bolji od drugog a cena nije bitna... :: VIEWSONIC VX2370Smh-LE :: CPU:AMD Phenom II b55 x4 3.8GH :: MB:ASRock 870 extreme :: RAM:4GB DDR3 1600MHz OCZ Platinu :: GPU:MSI GTX460 1GB DDR5 256bit O :: HDD:WD 160GB SataI :: LC Power 600H-1 :: CM Elite 32 :: ::
Lepa grafika - ali primena u igri? Mozda za 4-5-6 godina - ili kada se pojave konzole koje ce naslediti PS4 i novi xbox. Lepo `parce` tech-a ali gamerima od nikakve koristi - samo demo za prodaju kartice.
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647021. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.