Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Dakle, i najnoviji Dekin plagijat - kradja eNVidijinog slogana...
22.02.2013. 23:30
status: user broj poruka: 10997
pretvorenog u ``the way it`s meant to be bundled`` pokazao se kao pucanj u prazno, prdez u čabar. Nvidia, stono bi rek`o Ciga (u svojstvu svedoka) na sudjenju za silovanje, yebe pa rastura!
Neverovatno koji su to mazohisti, ta grupa pilićara, ta fantomska ``ge-ge`` firma zvana Advanced Marketing Deception... Cak ni na tanjiru ponudjenu igru, ponudjenu da bude PRILAGODJENA njihovim ``kartama`` (karama, kurton-kartama) nisu uspeli da ``natvikuju`` kako valja... Koji su to propaliteti, za neverovati... Ali, neka, neka - da nije surogata (iako neuspelih) ne bi se vrednovao original...
@Milos: About AMD
AMD (NYSE: AMD) is a semiconductor design innovator leading the next era of vivid digital experiences with its groundbreaking AMD Accelerated Processing Units
eto u cemu je stvar: Deka-prevarant ce ta svoja obecanja da ostvari tokom NEKE DRUGE (sledece) ERE, verovatno, nakon smaka OVOG Sveta, po kalendaru Acteka... U nekom DRUGOM zivotu... Zaista, to je ``proizvodjac`` koji nema kupce, nego...vernike! - - - - - Joooj, bilo bi komicno da nije tragicno...
Nije stvar vise ni do tweakovanja,verovatno su to vec uradili i verovatno ce jos malo da ispeglaju. Ne mogu oni hardverski vise da isprate,i onako su im karte prenategnute.. Sve je na samoj granici ,nema vise kud!
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
7970 GHz Ed. SAMO 30% sporiji od 1000$ nvidia kartice?!? WTF??
22.02.2013. 23:48
status: user broj poruka: 1886
AMD kartica koja košta 325EUR = 30FPS u 2560x1600 Titan (1000$) = 39FPS (to jest, 130% performansi 7970 GHz-a)
Da li je ovo definicija DEBILIZMA, to jest KO DA 1000$ za nvidia karticu koja je SAMO 30% brža od 325$ AMD grafike = sertifikovani debil = `a fool and his money are easily parted`?
A tek kad se sa dve 7970 GHz Ed. napravi Crossfire za 650EUR, pa porazbiwa Titana levo, desno, uzduž i popreko?
`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
Nego interesantno je da u AMD optimizovanim igrama nVidia bude bolja.. Hm to samo na jedno implicira - Superiorna Tehnologija Ali nije to prvi put,u proslosti smo imali mnogo primera pocev od Dirt 2 pa na dalje do preko najnovijeg naslova Far Cry 3!
Neki kazu bice bolje zbog konzola,koliko god da se optimizuju igre za AMD uvek ce doci do izrazaja snaga samog hardvera a nVidia opet ima daleko bolju softversku podrsku!
Sto se tice Titana,i jeste ispravno da se poredi sa Ghz i nije. Titan je karta koja ne pripada klasicnoj seriji GTX7xx koja tek treba da se pojavi vec je karta eksluziva ,stoji da predstavi GK110 i da postavi nove standarde. Siguran sam da je nVidia-i do kurcenja da bi mogli da izbace GK110 u full varijanti u limitiranim kolicinama gde bi dobili jos osetno na performansama + drivere koje ce da peglaju tokom sledecih par meseci..
Definiciju DEBILIZMA mozes da posmatras sa vise strana.. Recimo kupis Ares 2 pa ti ne radi vecina igara u Cross Fire jer AMD nije izbacio podrsku pa ti karta Microstattira sve vreme i kida ti zivce..Od svega mozes najvise samo da gledas u onu lepotu i da se divis vizuelno..
P.S.Titan se u gamingu pokasao jako dobro,cak toliko dobro da sustize GTX690.
LOL - na Guru3D forumu, svi komentatori sem jednoga, imaju NV
22.02.2013. 23:59
status: user broj poruka: 10997
karte. A taj jedan (crossfire 2x6950), ocekuje da mu stigne legalna kopija igre i veli (zabrinuto):
Looks like I should be OK with two 6950s at 1080p!? One probably would have sucked a little bit
Izgleda da bi trebalo da budem OK sa dve karte...JEDNA bi VEROVATNO srala kvake...
Ha, ha, ha! Ne, ne bi, nema ta snage ni da prdne, ali se zato ponosni vlasnici useravaju od muke i to u crvenom koloru (ene slike koju je okacio Daum)...
I to se slazem ali to nije bilo do pojave 7xxx serije GTX 580 je u ono vreme bila najjaca karta cak i u Warheadu! I zaboravljas jos nesto ..Slogan nije naznaka da je optimizovano.. Jedno je kada zvanicno izadje obavestenje ili imas listu optimizovanih igara..
Far Cry 1 je zvanicno bila optimizovana igra za ATI u to vreme i sa njom su se dicili. Cak su implementirali code da na Nv ne moze da radi (bila ona sugava grafika) pa su morali kasnije da izbacuju Patch a opet je sto se tice performansi na nV bolje radila.
:: :: Nego interesantno je da u AMD optimizovanim igrama nVidia bude bolje. :: :: Hm to samo na jedno implicira - Superiorna Tehnologij :: :: Ima i mnogo igrica koje su `The Way It`s Meant To Be Paid` - pa AMD dominira u njim :: Primer - Crysis Warhead - tipičan nVidia naslov :: :: http://www.anandtech.com/show/6025/radeon-hd-7970-ghz-edition-review-catching-up-to-gtx-680/4
`“The Way It`s Meant to be Played™` program was initiated in 2002 to draw attention to those games that were created on and developed for NVIDIA graphics cards.`
Re: Master-Zemo, jesil` to ti slikan s` ledja? Znam da se bavis body buildingom
23.02.2013. 00:14
status: user broj poruka: 6101
Mojne da me trpas u kos sa Skajom i ostalim zelmbacima. Nikada nisam se bavio bodi-bilmezingom, niti cu to ikada raditi. Mora da ti je Titan udario u glavu, kad pravis ovakve promasaje.
Ok ima objasnjenje,u pravu si i za optimizaciju (tacno je) ali se ipak naglasava da je program vise reklama da se skrene paznja ljudima da nVidia pravi graficke karte koje su se pokazale izuzetno dobro za gaming,fakticki stvorene za gaming.REKLAMA! Ja opet kazem da taj logo ne znaci da je svaka igra optimizovana vec da je to vise u svrsi promocije.. Zato i sluzi sistem javnog oglasavanja i liste koja se kreira da se naznaci da je igra BAS optimizovana za odredjen harvder. Mozda i nisam u pravu,ko zna..Ja sam tako razumeo.
ukoliko hocete da poredite nesto poredite gtx 680 i 7970 jer su to kartice koje su klasi. Onda lepo pogledajte cene i jedne i druge grafike i pogledajte razlike u postocima (u ceni i FPS-u) i onda cete dobit realnu sliku kvaliteta nVidie i AMD-a Sve ostalo je siljenje banane Zamislite sad izadje jos novija nVidia i vi je i dalje poredite sa 7970 nije realno klasa u kojoj je 680 je 7970 sve ostalo je glupo porediti Ko se ne slaze treba da stavi prst na celo i da razmisli dobro gde gresi
urnise mi igra graficku :( moracu da cekam jedno godinu dana pa da uzmem neku dosta jacu graficku da teram ovo na high ili very high sa filterima.... ovako sa spustenim filterima i high detalji ide oko 25 35 do 40 fps :(
kod drugara sa full podesavanjima na 1920x1200 i5 2500k @4,7ghz 16gb RAm i ssd 120gb Kingston sata3 ja ne znam kako su ovi na guru3d dobili 40fps jer ovde ne verujem da 30-35fps prelazi
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green Mushkin Chronos 180GB GTX 580 Dell U2312hm Cm storm recon Cm storm trigger
:: kod drugara sa full podesavanjima na 1920x120 :: i5 2500k @4,7ghz 16gb RAm i ssd 120gb Kingston sata :: ja ne znam kako su ovi na guru3d dobili 40fps jer ovde ne verujem da 30-35fps prelazi
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green Mushkin Chronos 180GB GTX 580 Dell U2312hm Cm storm recon Cm storm trigger
:: ili imas toliko?? :: :: Kad pogledas realno i 7970 ima `skoro` kao i titan ali nema isto.. :: :: SAd je i crkla igrica nabijem ih u lek bash :: sacekacemo jos dan-dva pa cemo natenane da istestiramo sa valjanim lekicem
Verujem da ce, kada se bude pojavio novi Catalyst stvari da legnu na svoje mesto. nVidia je, cini mi se, izbacila pre par dana svoj drajver i tako na vreme otpimizovala svoje grafe za Krizu.
Ja sam i dalje poprilicno siguran da bi tu drajver/patch itekako resio problem sa min FPS, s` obzirom da u nekim trenucima drasticno opada, a ne bi trebalo toliko. Kao da je neki zesci bug!
`Both NVIDIA and AMD have released these drivers being optimized for Crysis 3`
Inace sto se tice nasih narodskih verzija ne mora da znaci da je sve do igre jer mnogo moze da zavisi od samog kreka! Jedino za sad Shone moze da iznese svoje iskustvo jer ima original.
U svakom slucaju Patch bi mozda dobro dosao ali bi bilo pitanje koliko moze da se optimizuje a da ne degradira graficki prikaz same igre! Drivere ce sigurno da peglaju u to nema sumnje.
:: Verujem da ce, kada se bude pojavio novi Catalyst stvari da legnu na svoje mesto. nVidia je, cini mi se, izbacila pre par dana svoj drajver i tako na vreme otpimizovala svoje grafe za Krizu :: :: Ja sam i dalje poprilicno siguran da bi tu drajver/patch itekako resio problem s :: min FPS, s` obzirom da u nekim trenucima drasticno opada, a ne bi trebalo toliko. Kao da je neki zesci bug :: :: ``They called me... Prophet`` :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.