Boga mi nV stisla kao pit bull neda da konkurencija dise :)) Evo ga jedan koliko vidim svesno odabran gamebundle posto je u dvema igrama implementirana fizika (PhysX) poslednje generacije..
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
A world of Tanks koliko vidim ima mnogo usera koji su se igrom zarazili. Jedino ja jos nisam probao :))
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Ne samo nama.. Mnogo je to rasprostranjeno..Ali ajde,kad vec moze da se dobije sto da ne,momenat za trenutak srece a marketinski potez od strane brenda..Sve je to u svrsi promocije.
Ovo mi je nekao bezveze. Sve tri igre su Free vec i ne treba nista da platish (sem ako nemash skill ili te mrzi da igrash) Igram 2 od 3 (hawken i Planetside) Havken mi je nekako sterilan posle 3-5 sati sve isto. Planetside lepa fora 6000 igraca po serveru (ne zna se ko pije a ko placa) uradish nesto dobro sa dobrim timom i posle 3 min izgubish jer ti ekipa od 700 vojnika kampuje u glavnoj bazi i trci u krug (blei). Sto se mene tice mogli su da daju malo bolje igre pa da i pozelish da kupish igru kao na primer novi Alien sto izlazi to bi bila fora em nova fora sa igrama em super sveza igra i tako neki naslovi.
i5-2500k Costa Rica @ 4.2Ghz ASUS Sabertooth P67 12GB Kingston Gray @ 1600Mhz MSI N570GTX Twin Frozr III PowerEdition/OC 2x500GB WD Blue Sata3 at RAID 0 X-Fi XtremeGamer Corsair 750W Windows 7 Ultimate 64
:: Nije nesto posebno (Zvucno) atraktivan ali nisu lose igre. :: Planetside 2 bi trebalo da bude odlicna :: :: http://www.youtube.com/watch?v=41QFL4QB3N :: :: A world of Tanks koliko vidim ima mnogo usera koji su se igrom zarazili :: Jedino ja jos nisam probao :) :: :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
:: Ovo mi je nekao bezveze. Sve tri igre su Free vec i ne treba nista da platish (sem ako nemash skill ili te mrzi da igrash) Igram 2 od 3 (hawken i Planetside) Havken mi je nekako sterilan posle 3-5 sati sve isto. Planetside lepa fora 6000 igraca po serveru (ne zna se ko pije a ko placa) uradish nesto dobro sa dobrim timom i posle 3 min izgubish jer ti ekipa od 700 vojnika kampuje u glavnoj bazi i trci u krug (blei). Sto se mene tice mogli su da daju malo bolje igre pa da i pozelish da kupish igru kao na primer novi Alien sto izlazi to bi bila fora em nova fora sa igrama em super sveza igra i tako neki naslovi :: :: i5-2500k Costa Rica @ 4.2Gh :: ASUS Sabertooth P6 :: 12GB Kingston Gray @ 1600Mhz :: MSI N570GTX Twin Frozr III PowerEdition/OC :: 2x500GB WD Blue Sata3 at RAID 0 :: X-Fi XtremeGame :: Corsair 750W :: Windows 7 Ultimate 6 :: :: :: Nije nesto posebno (Zvucno) atraktivan ali nisu lose igre. :: :: Planetside 2 bi trebalo da bude odlicna :: :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=41QFL4QB3N :: :: :: :: A world of Tanks koliko vidim ima mnogo usera koji su se igrom zarazili :: :: Jedino ja jos nisam probao :) :: :: :: :: :: :: Superior Technology :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: :: :: ::
E Sky ne da si me nasmejao sad nego, ne znam, ne mogu ti opisati. Pa ti se bre covece gusis u tome da postujes nesto vezano za NV-u, pa makar crko! Chill Out covece malo! Heh! E...., a najbolje mi je ono u prvom postu, NV stisla ko pit bul konkurenciju. Hahhaha! Sa cime, sa ovim boundle-om?! Daj molim te, pa pogle samo sta crvena konkurencija nudi od igara. Bacili su 4mil. samo na igre pa ti vidi.
Gledano, ako neko kupuje kartu zbog igara koje se free dobijaju, onda je to definitivno AMD trenutno.
@-ShonE- Nije valjda da sam i tebe uspeo da isteram iz takta? Jel ti mislis da sam ja stvarno ozbiljan ili je ovo sve samo parodija tj provokacija namenjena fanbojevima koji su i doveli do zagusenja ovog foruma na ovakav nacin godinama. Ja samo postavljam sliku kako to izgleda u pravom svetlu. Bundle sam slucajno zapazio malo pre na guru3d,svratim povremeno ali je bio idealna prilika da trolujem tj da udarim po sali.
Ako sam te nasmejao to je super,ja sam svakako pozitivan lik i drago mi je da sam te uveselio ako to nije bio cinican smeh
P.S.Tek se zagrevam
^^ Ne ne, nije bio cinican smeh, bas si me lepo nasmejao, iskreno! :))
Nemoj se vadis sad, kao ti nesto ovde postavljas, zezas raju ovde, pravis kao neku parodiju i provokaciju, priznaj da si se zaleteo sa ovim boundle-om. Heheh!
Glavni AMD dasa svih vremena..Pa gde si Misure sunce mu poljubim,sta bi ja bez tebe i tvojih plitkoumnih komentara?A?Sta kaze AMD,nije jos crk`o?
Kako ti se cini nova sala koja kruzi ..
Zasto AMD nije izbacio novu HD8000 seriju ? *Pa zato jer su sva ostrva potopljena*
Koje kodno ime ce nositi novi AMD graficki chip sledece generacije? *ATLANTIDA*
@-Shone- Veruj mi,kod mene je sve proracunato i nista ne radim slucajno niti na pamet Bundle realno i ne znam kakav je jer ni jednu od te igre nisam ni igrao.
ja ko mile tranzicija....ja sam bre uz 6870 dobio battlefield 3 tri meseca posle izlaska kada je kostao oko 50 evra uz kartu od 150 evra to je bre marketing a ne ovo ...ccc....SRAMOTA :) Phenom IIx4 955BE/3.8GHz CM Hyper 612S Asus M5A97 PRO Sapphire HD 6870 Seagate Barracuda® 1TB/SATA3/7200/64MB NZXT Lexa S Exceleram Black Sark 2x4GB/1866MHz Benq G2220HDA LC Powe LC6650GP3 V2.3 http://tinyurl.com/7rgqpg9
Fakticki stvaraju dodatnu vrednost proizvodima koji su vec uveliko u zalasku svog zivotnog veka maltene bezvrednim igrama. Dizu se price pointi usled smanjene potraznje koji je sada vec itekako primetna na qtq nivou. U sustini, karte ce biti sve skuplje a ovakvog jeftinog marketinga sve vise. Samo je pitanje vremena kada ce krenuti sa promocijama 2u1 i sl.
Posto si ti menadjer jelte,meni samo ne ide u glavu da prospes tolike pare za igru da bi mogao da dajes uz svoje karte.. Gde je tu racunica ja ne znam ali to je prosto lutrija jer nece svako uzimati hardver zbog igara pogotovu sto su danas vecinom sve dostupne na netu..
:: Fakticki stvaraju dodatnu vrednost proizvodima koji su vec uveliko u zalasku svog zivotnog veka maltene bezvrednim igrama. Dizu se price pointi usled smanjene potraznje koji je sada vec itekako primetna na qtq nivou. U sustini, karte ce biti sve skuplje a ovakvog jeftinog marketinga sve vise. Samo je pitanje vremena kada ce krenuti sa promocijama 2u1 i sl. :: ::
4 miliona za deku breee... igraju se oni mnogo vecim ciframa i ulozima to je za nas mnogo a za njih pikin dim :) nego daj boze da se jos vise razbesne pa da daju sve vise i vise uz kuplene karte...nWidija u ovom segmentu zaostaje za dekom i to mnogo breee....! par godina ...
ajde otvorite se sta ste se stisli dajte nesto sto je IN :) Phenom IIx4 955BE/3.8GHz CM Hyper 612S Asus M5A97 PRO Sapphire HD 6870 Seagate Barracuda® 1TB/SATA3/7200/64MB NZXT Lexa S Exceleram Black Sark 2x4GB/1866MHz Benq G2220HDA LC Powe LC6650GP3 V2.3 http://tinyurl.com/7rgqpg9
ima tu racunice itekako, nemam precizne podatke, u globalu su mozda kad se sve oduzme i sabere i u minusu ali se to verovatno amortizuje kroz povecanu potraznju.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.