vidi se da su i intel i amd luzerske firme. Mislim da je vreme da luzeri intel i amd udruze svoje fanbojeve i pocnemo da se svadjamo x86 vs arm. cisto ono, da se nastavi svadja
:: Mozda je stara ali vidis kako covek ejakulira na ovakve vesti.. :: Nemoj da mu uskracujes zadovoljstvo.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: هذه أخبار قديم :: :: :: :: :: ::
Ja bas jedva cekam te konzole iskreno imaju dosta naslova koji pc nema plus nema ono cuveno nije optimizovano portovano itd
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sapphire Cooler Master HAF 912 LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470 Altec Lansing VS3151R LOGITECH G400
:: ELem nakon silnih tableta i mobilnih telefona DESKTOP RACUNARI SU UGROZENIJI NEGO IKADA PRE.. :: :: MOLIMO BOGA DA USKORO ne izadju ps 4 ili xbox 720, jer cenim bi to za nas bila opsta katastrofa.. :: :: :: asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 4ghz/Gainward gtx275 /2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380. audio-Esi Prodigy 7.1 hifi.Sony cmt-cpx1 I vufer JBL sub 135 :: ::
xbox sam kuci odigrao 3 puta po 5 minuta pokusavajuci da skontam sta je to zanimljivo i sto svi igraju na pecurke i uzivaju. Ja ne mogu, navikao sam na pc i FPS
slazem se za pucacine i strategije ali sve ostalo pripada konzolama
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sapphire Cooler Master HAF 912 LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470 Altec Lansing VS3151R LOGITECH G400
:: kada moras na pecurku da kruzis nisanom u cod :: :: xbox sam kuci odigrao 3 puta po 5 minuta pokusavajuci da skontam sta je to zanimljivo i sto svi igraju na pecurke i uzivaju. Ja ne mogu, navikao sam na pc i FPS :: :: ::
Samo čekaj konzole ima mnogo da bude lepo. Očekuj još više debilnih igara tipa Lolipop Chainsaw. Takođe da li je neko ikada probao da igra RTS na konzoli. Ja jesam i više je nego bolno iskustvo. Da ne spominjem kako ni jednu pucačinu ne možeš da igraš kao čovek.
Cekaj ko te igre igra ? Ja ovde pricam o Uncharted,Killzone,Ninja Gaiden,God of War,Gears of war,Fable,Grandturismo,Forza Motosport,Halo Metal Gear solid, td itd to su neki naslovi od dve razlicite konzole... koje pc nema(ima fable i prvi de gears of war i prve delove halo) .Slazem se da je rts,fps mucenje i to stoji sve ostalo je bolje uradjeno na konzolama.E sad matematika je prosta nov tv 55 000 dindzi konzola isto odprilike mozda koja hiljadarka dole .A Pc sa vrhunskom platformom i dobrim monitorom ide do 2000 evra.Znaci tv i konzola da kazes 1000 evra i ostaje ti 1000 za igre i mid range pc za poslove ako ih imas i to je to.Naravno da je PC najbolje resenje sta sve moze da pruzi ali realno odvalise sa cenama komponeti konkretno za procesor i7 3770k das 300 evra a za te pare uzmes solidnu masinicu tako da eto de su omanuli...
:: Samo čekaj konzole ima mnogo da bude lepo. Očekuj još više debilnih igara tipa Lolipop Chainsaw. Takođe da li je neko ikada probao da igra RTS na konzoli. Ja jesam i više je nego bolno iskustvo. Da ne spominjem kako ni jednu pucačinu ne možeš da igraš kao čovek :: :: EDIT: dqu :: :: Preteče me za nekoliko sekundi : :: :: I posle mi kažu: `Uči dete da sutra nađeš posao` :: :: http://www.youtube.com/watch?v=vgdGfSYhwY8&feature=player_embedded# :: ::
Zavisi i od dzojstika ,ako PS4 bude imao dzojstik na bazi tableta kao novi nintendo ,onda ni pucacine nisu problem ,ne zaboravite da su igre za konzole namenske i optimizovane za odredjenu konzolu a pojedine kao recimo Grandturismo odlicna igrica ,ne mozes da nadjes nigde drugde nego na Sony.
:: :: Cekaj ko te igre igra ? Ja ovde pricam o Uncharted,Killzone,Ninja Gaiden,God of War,Gears of war,Fable,Grandturismo,Forza Motosport,Halo Metal Gear solid, td itd to su neki naslovi od dve razlicite konzole... koje pc nema(ima fable i prvi de gears of war i prve delove halo) .Slazem se da je rts,fps mucenje i to stoji sve ostalo je bolje uradjeno na konzolama.E sad matematika je prosta nov tv 55 000 dindzi konzola isto odprilike mozda koja hiljadarka dole .A Pc sa vrhunskom platformom i dobrim monitorom ide do 2000 evra.Znaci tv i konzola da kazes 1000 evra i ostaje ti 1000 za igre i mid range pc za poslove ako ih imas i to je to.Naravno da je PC najbolje resenje sta sve moze da pruzi ali realno odvalise sa cenama komponeti konkretno za procesor i7 3770k das 300 evra a za te pare uzmes solidnu masinicu tako da eto de su omanuli.. :: :: AMD 965 X4 3.8 Gh :: Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H :: 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Powe :: HD 6870 Sapphir :: Cooler Master HAF 91 :: LC Power Arkangel 850 W :: Samsung SyncMaster P247 :: Altec Lansing VS3151 :: LOGITECH G40 :: :: :: Samo čekaj konzole ima mnogo da bude lepo. Očekuj još više debilnih igara tipa Lolipop Chainsaw. Takođe da li je neko ikada probao da igra RTS na konzoli. Ja jesam i više je nego bolno iskustvo. Da ne spominjem kako ni jednu pucačinu ne možeš da igraš kao čovek :: :: :: :: EDIT: dqu :: :: :: :: Preteče me za nekoliko sekundi : :: :: :: :: I posle mi kažu: `Uči dete da sutra nađeš posao` :: :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=vgdGfSYhwY8&feature=player_embedded# :: :: :: ::
Zato i kazem novac sve odlucuje tako da ko ima moze da bira .Licno imam PC i stari sony2 i po neki put opikam Jack3 ili Grandturismo 4 malo tekken .Pa kad me smori brzo nazad na Diablo3,Lol.CS,Guild Wars2 Starcraft :) PC ima svoje tako da je tu vuci potegni :D
:: Zavisi i od dzojstika ,ako PS4 bude imao dzojstik na bazi tableta kao novi nintendo ,onda ni pucacin :: nisu problem ,ne zaboravite da su igre za konzole namenske i optimizovane za odredjenu konzol :: a pojedine kao recimo Grandturismo odlicna igrica ,ne mozes da nadjes nigde drugde nego na Sony :: :: :: :: :: :: Cekaj ko te igre igra ? Ja ovde pricam o Uncharted,Killzone,Ninja Gaiden,God of War,Gears of war,Fable,Grandturismo,Forza Motosport,Halo Metal Gear solid, td itd to su neki naslovi od dve razlicite konzole... koje pc nema(ima fable i prvi de gears of war i prve delove halo) .Slazem se da je rts,fps mucenje i to stoji sve ostalo je bolje uradjeno na konzolama.E sad matematika je prosta nov tv 55 000 dindzi konzola isto odprilike mozda koja hiljadarka dole .A Pc sa vrhunskom platformom i dobrim monitorom ide do 2000 evra.Znaci tv i konzola da kazes 1000 evra i ostaje ti 1000 za igre i mid range pc za poslove ako ih imas i to je to.Naravno da je PC najbolje resenje sta sve moze da pruzi ali realno odvalise sa cenama komponeti konkretno za procesor i7 3770k das 300 evra a za te pare uzmes solidnu masinicu tako da eto de su omanuli.. :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Gh :: :: Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H :: :: 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Powe :: :: HD 6870 Sapphir :: :: Cooler Master HAF 91 :: :: LC Power Arkangel 850 W :: :: Samsung SyncMaster P247 :: :: Altec Lansing VS3151 :: :: LOGITECH G40 :: :: :: :: :: Samo čekaj konzole ima mnogo da bude lepo. Očekuj još više debilnih igara tipa Lolipop Chainsaw. Takođe da li je neko ikada probao da igra RTS na konzoli. Ja jesam i više je nego bolno iskustvo. Da ne spominjem kako ni jednu pucačinu ne možeš da igraš kao čovek :: :: :: :: :: :: EDIT: dqu :: :: :: :: :: :: Preteče me za nekoliko sekundi : :: :: :: :: :: :: I posle mi kažu: `Uči dete da sutra nađeš posao` :: :: :: :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=vgdGfSYhwY8&feature=player_embedded# :: :: :: :: :: ::
Slazem se igra je savrsenstvo steta sto ne stize nesto u tom fazonu za pc
:: Gears Of War :: Zao mi je sto drugi deo nije izasao za PC.Prvi deo sa :: odigrao sa zadovoljstvom :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Što rekla ona riba Mimi Karadžiću: pederčine! A mi u fići. Nije pc kriv, no piraterija.
Budale računaju na sreću.
:: Gears Of War :: Zao mi je sto drugi deo nije izasao za PC.Prvi deo sa :: odigrao sa zadovoljstvom :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Ne bi se slozio jer 80% naslova svi dele tako se pricalo i za GTA4 da nece ugledati svetlost dana pa je stigo.Isto sa GTA5 nema ni u najavi za pc kad ono op krajem 2013 stize naravno prvo da poberu kajmak na konzolama :D
:: Što rekla ona riba Mimi Karadžiću: pederčine :: A mi u fići. Nije pc kriv, no piraterija :: :: Budale računaju na sreću. :: :: :: Gears Of War :: :: Zao mi je sto drugi deo nije izasao za PC.Prvi deo sa :: :: odigrao sa zadovoljstvom :: :: :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: :: :: ::
dao 60$ dolara. Sve te igre su bile najavljivani `hit` a ustvari su smeće upakovano u ukrasni papir. Takođe većina piraterije dolazi iz zemalja koje su nerazvijene, koje imaju visoku stopu siromaštva i kod kojih je distribucija igara veoma loše urađena.
Da oni stave cenu igre koja odgovara za naše područije mnogo bi se igara prodalo i niko ne bi ni pomišljao da ih skida sa interneta kada može lepo da plati i igra multiplayer bez ikakvih lekova zakrpa i ostalih stvarčica.
Onda bi igre uporedo izlazile i za PC i za konzole.
Nije stvar u pirateriji ,drugi deo je cak i trebao da se portuje na PC ali je MS odlucio da to bude Kutijicina ekskluziva i da zastiti konzolu samim tim!PC nece propasti bez jedne igre ali ce mnogi igraci da `pate` a mnogi od njih ce uzeti konzolu samo zbog par takvih naslova,hvala Bogu znam ih tuce takvih i sam sam se razmisljao da uzmem kutijicu i da odigram neke meni zanimljive igre koje nemaju na PC i nikad nece ni izaci.
Obzirom da je i igra i kutijica pod MS kapom jasno je sve.
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Drago mi je sto sam probudio ovako lepe teme za razgovor u naizlged rupi bez dna...
Mislim da ova tema zasluzuje pocasno mesto kako sa gluposti nastupi nesto lepo sto nema veze sa temom :D eto kako iz necega ruznog moze da nastane nesto jako lepo...
asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 4ghz/Gainward gtx275 /2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380. audio-Esi Prodigy 7.1 hifi.Sony cmt-cpx1 I vufer JBL sub 135.
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647022. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.