Bocno,i mene zacudilo :) Ne kapiram ni ja gde mu je izlaz za ventilaciju na mestu ventilatora?! A lik George Makris je dizajner u Corsair..
update: Sad pogledah ponovo..Ide ispod plate-a za plocu znaci izlazi bocno na stranicu..Verovatno ima neki izlaz sa rupicama ..Nije to bas pametno resenje.Ima da skuplja prasinu samo tako..
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Stoje bocno, zato sto zauzimaju manje mesta i ujedno se lepo vidi prostor i za drugo napajanje. I, posto doticni sebe smatra kao zrelu i inteligentnu personu, ni sam ne znam kako vijuge nisu registrovale ovo interesantno resenje?!
Vidis da se iznervirao zbor AMD-ovog ribrendovanja serija, pa mu se vid zamutio usled sikiracije. A jos kad je video ARES-a II, odmah mu je proradio i mikrostatering.
Nece to kolega da moze za te pare. To ti je kutija u klasi sa Kosmosom II, a on ti je 35-36 hiljada, tako da ce i ovom cudu, ako ikada stigne kod nas, cena biti u najbolju ruku na tom novou (ako ne i visa, s obzirom da je Korser `Wlada Approved`, a CM buranija koju svako moze da kupi na obliznjoj trafici).
Za te pare neka fala, toliko lud nisam, kuciste ko kuciste,
da ima dovoljno mesta, da je provetreno, napajanje dole, providna stranica, sakrivanje kablova, crno,
meni vise nego savrseno a takvih ima za do 100e max.
Ovo moje, ogromna mana je sto ne mogu da se sakriju kablovi nikako, samo zbog toga cu da ga zamenim kasnije ako skupim nesto para.
Inace nisu mi jasni ovi ameri i slicni zapadnjaci sto imaju plate 2500/3000$ ili E sve im skupo, karte od 250/300e im preskupe ili kucista od 100e, svi komentari na youtube-u isti a svi imaju plate 3000$, sta bi rekli da zive i rade ovde?
ja sam dao 300 gde je 300, tu je i 400:) ali ovo kuciste je overkill za nekog ko nema ekstremno vodeno hladjenje.. neko ko je platio 1000eu vodeno, za njega je qrton ovih 400eu
:: Da li znas nekoga odavde sem lepog Saleta ko bi dao 450e za kuciste :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: CpuCooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.