LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
:: :: P.S.Jabucari nazalost za vas nema nikakva vest a i niste zanimljivi :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Nekada kada je bilo `in` nositi minijaturne mobilne, svi su se utrkivali ko će imati manji, danas suprotno - svi srećni sa gigantskih 5 inča u dijagonali. U prevodu - theTREND!!! Nositi i paziti ekran od 5 inča je muka a ne zadovoljstvo. Neverovatno, sada je moderno nositi ove tostere od 5 inča i svi treba da se radujemo? Ne shvatam svrhu mobilnog telefona od 5 inča sa FullHD rez. osim dokazivanja moći proizvodjača. I TO sve preko džepova potrošača. Dajte, dokle treba nasedati na trendove?!? Iskreno? Mislim ... možda ne shvatam poentu, ali ne pročitah neko racionalno objašnjenje u zadnje vreme ni od experata. Koga zabole da li je HTC, Samsung, Sony, Motorola ili iPhone, ako je nemoguće nositi ga uz s. bez dodatnog ranca oko vrata ili ramena.
Nece S IV sigurno biti predstavljen, garantujem. Samsung je postao dovoljno popularan da moze da predstavlja uredjaje na svojim event-ovima. Neko iz Samsung-a je rekao da S IV nece izaci pre maja na trziste.
S III i S II su slicne velicine, a display je znatno veci, samo pogledajte dimenzije oba telefona. Po ovoj slici S IV ima edge to edge display, sto govori da dimenzije telefona nece biti drasticno vece. Isto se dogodilo i kod Note I i kod Note II.
Sony izlazi sa novim modelom to je potvrdjeno neko Z u sebi.
sto se tice sony-a i bravia ekrana nisam bio nesto odusevljen jer stavih s2 pored xperia s i opet s amoled ima lepse boje, jedino sto na istu dijagonalu xperia ima HD ekran pa je prikaz kao nalepljena slicica (342 ppi) drugo ekran ima scratch-resistant glass koji i nije toliko otporan jer ima gomilu plitkih ali ipak vidljivih ogrebotina, tj losiji je od gorile, ne sumnjam da ce biti Z odlican telefon i da nece biti ispravljeno navedeno ali opet za tu klasu telefona ovo na xperia s je malo porazavajuce, btw kinezi ce prehebati sve redom kako su poceli, samo im treba jos malo vremena.
HD2 vrhunski telefon koji na wp7.8 radi kao zmaj i ako je single core.. sto je dokaz da bzv bacaju quadove u telefone (jedino zbog hd video snimanja) ovo sto samsung radi je debilizam... u stvari i nije taman koliko predhodni moze da izdrzi da se ne raspadne izadje novi.... S2 je bre tvrdjava za ovaj S3 koji je plastika katastrofa.. HD2 mozes iz sve snage da stegnes nece krcnuti ni malo, jedino taj touch sto ih zeza jer je taj kabl preklopljen na 10 mesta dok dodje do ploce
Sta vi radite sa tim telefonima? O.o Sta ima da se pazi toliko, nije casa za vino...? Meni tel ispadao toliko puta (arc-s, malo klizav i los grip), prezalim ogrebotine, sastavim ga i teram dalje.
Gledam ove android telefone i samo se cudim. Android da bi lepo funkcionisao mora da ima sto vise memorije i sto jaci procesor i onda se uporedjuje sa iphone koj je hardverski duplo slablji i rezultati su slicni. Cak je i wp8 pokazao da moze da radi sa malo resursa da bude jak. Nije potrebno telefonu da ima cetri jezgra, 3 giga rama i sta ja znam. Ako se malo bolje pogledamo do juce cu sa dva jezgra ljudi radili svasta, iglari najnovije igrice, gurali rezoluciju u full hd. Moj racunar ima cetri jezgra koj radi konstantno u full hd. Na tako maloj povrsini stavljati tako jaku konfiguraciju je samo marketing. Sta S3 moze da uradi sto Iphone 4s ili 5 ne mogu. Probao sam Sony T verziju i stvarno leti, ali znajuci kako sony radi update nece skoro biti i ako bude bice zahtevno posto telefon imam malo memorije nego sto je potrebno. i bla,bla,bla truc. Neka android ispegla operativni sistem i radice sve kako treba. WP8 radi mnogo bolje od njega.
Oduvek koristim sony telefone, Z verzija je babaroga, ali prvi update unistice sve. Imam arc s cim su odradili update ziva zalost. Morao sam da stavim drugi rom. Druga stvar je u tome cemu toliko jezgra i ta cuda, sta planiramo sa tim telefonm da radimo, da citamo vesti i postujemo na FB. Jednostavno za funkcije koje telefon nudi, mnogo jezgra, trosenje baterije i sta ja znam je nepotrebno. Pa Sony playstation 3 ima manje memorije i gura najace igre. Ko je uspeo da iskoristi maksimalnu snagu svog S3 modela, a da radi brze nekoliko sekundi nego neki sa jednim ili dva jezgra.
Androind me jako razocarao kao operativni sistem, koristim ga od kad postoji, nadao sam se da ce se popraviti, ali iz meodela do modela trazi sve jacu konfiguraciju i mislim se cemu to.
Taj sony bice kvalitet i cudo i sta ja znam i odna ce svi da pljuju zato sto ce kostati 800e
Intel 2500K 4.5, MSI 67A - GD55, Mushkin 2x4GB cl9 1600mhz, HDD WD 750gb,WD 500gb,1000gb,Gainward GeForce GTX 570 1280MB `Golden Sample`,Sound Blaster titanium, CM RP 1000W, HAF 932, HPZR24W, Logitech 530x, Logitech MX revolution, LG Blu Ray RW, Netgear 1
720p i dual-cora ne treba, koj moj ide ubacivanje ovih quad dza bu procesora, nek porade na optimizaciji baterije, povecanju kapaciteta, promenu sastava baterije da naprave dugotrajnost, a ne da uzmem takav telefon samo da bi se q u kaficu gde ima punjac za mobilni xD ili samo da se vozikam kolima i da ga drzim udenut u upaljac xD Mada ovom logikom ti telefoni su i namenjeni takvim ljudima, ko ima da ih plati i ko sedi stalno u kolima do direktorske ili neke slicne znacajne pozicije......
Sve su to odradili sa note 2 :D Ko ga nema moze samo da prica drugacije i kad ne zna sta ce, prica da je tepsija (jabucari sa `idealnih` 3.5 i 320x240 xD ), daska, cigla, itd itd, a telefon je keva. Jeste veci, ali mnogo laske se koristi od keca i vise podseca na mob nego na tablet. Ja sam imao tablet i 4.3`` mob, pa sam ta dva zamenio za Note i nikad vise nazad :) Ko ne proba ne moze da zna kakav je uzitak imati ovo cudo (ukoliko je to ono sto mu treba).
@spacewla: nije muka, vec veliko zadovoljstvo, i ne furam zbog trenda, nego zato sto mi odgovara ta velicina da se otarasim tableta, kao sto sam gore napisao. Staje odlicno u dzep normalnih elegantnijih pantalona za u goste/grad :)
@CrowBGD- 2 godine imadoh hd2 i bio mi je bez tackice. Sve zavisi od osobe do osobe. Mom drugu obavezno ispadne mob u prvih 10 dana koji god da je x)
@quna- Dabome :)
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
:: 720p i dual-cora ne treba, koj moj ide ubacivanje ovih quad dza bu procesora, nek porade na optimizaciji baterije, povecanju kapaciteta, promenu sastava baterije da naprave dugotrajnost, a ne da uzmem takav telefon samo da bi se q u kaficu gde ima punjac za mobilni xD ili samo da se vozikam kolima i da ga drzim udenut u upaljac xD :: Mada ovom logikom ti telefoni su i namenjeni takvim ljudima, ko ima da ih plati i ko sedi stalno u kolima do direktorske ili neke slicne znacajne pozicije..... :: :: :: :: :: AMD Phenom II 960T 3.5Gh :: MSI 870S-C4 :: Patriot 2x2GB DDR3 1600MH :: WD3200AAKS 320G :: WD10EARS 1T :: Gigabyte Windforce 6870OC 1GB GDDR5 :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 7 RTM 7600 64-bit :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.