IJAOOOOOOOOOOO Pa to nista ne valja.Smorices se :)
Devize devize bonda elema
:: Prvo na zagrevanje kod kolege Bukit Bintang.. :: Onda na svinjske kolenice u spanski restoran EL CERDO.. :: A onda verovatno u KLCC na veliki vatroment.. :: :: Nakon toga nazad u smestaj.. :: ..da nekako prezivam sav taj alkohol i svinjetinu na ovih par stepeni iznad Ekvatora.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: ::
Kuci, porodicno, uz jagnjetinu, prasetinu, sarmice, tikvesku `smederevku`, i tako dalje....... Svima zelim lep provod i puno uspeha u Novoj 2013.godini. Za sve sto niste mogli recite da niste hteli.
Ne znam kad sam posao hejter,ali jedva cekam da ova gungula oko NG prodje i vratimo se normalnom zivotu :) A da,za NG cu biti kuci jer ujutru radim :D hehehe
Iako sam daleko od nekog kapaciteta posle 0,7 Radetove rakije, sutra ujutra glava bistra i sve OK kao da nisam ni pomirisao alkohol.
Devize devize bonda elema
:: na kucnu zurku sa devojkom :: A da proslavim kako treba ce mi pomoci ovo voce :: http://1.bp.blogspot.com/-o9Q8Bq33d3c/UCOmTwZy5HI/AAAAAAAAA-E/4FXHrt4G-sU/s1600/Kajsija.jp :: samo u bistrom i pecenom obliku :: :: ASUS M5A99X EVO :: Phenom II X6 1600T @ 3,5GHz :: CM 212 EVO :: Kingston HyperX 2x4GB @1600MHz :: MSI TFIII GTX 660 2GB :: ASUS XONAR DG :: CM GX550
Eeee,ja sam to još sinoć proslavio.Toliko sam se uKanazio,da me svrbi mozak s unutrašnje strane... Auto mi je nešto poblentavio,tako da sam vezan za kuću.Spremam neku večeru,nagomilao sam alkohola i nadam se da će `draga` biti raspoložena za neke neisprobane vratolomije...
Inače,želim lep provod svima koji idu negde i da vam poželim bolju novu nego prošlu.
Posto sam jos uvek sveze operisan (slepo crevo) ne smem da idem ni u kakve guzve (posebno Novogodisnje jer ce retko ko biti trezan ) tako da ostajem kuci da uzivam u jelu i picu (plazma keks, caj, malo barene piletine... )... Svakako svima zelim lep provod! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.