nije valjda da si slusao one.. ne znam kako da ih nazovem.. SMOROVE ujutru na radio `Novosti`.. `sta ce raditi Boki13 za smak sveta.. `obrijace se` hahahhaha. sta ce raditi Keba za smak sveta - navucice boxerske rukavice hahahah hahahhahaa .. da se covek pocepa od smeha.. propadose novosti od odlaska DarMar.
ja cu sve raditi samo ne igrati Dotu:) moja preporuka, za vreme smaka sveta upraznjavati sex, necete osetiti nista
:: Ja cu verovatno igrati Dotu.. Kod kuce, dakle :: :: Cujem, sada, na TV-u, neki ce i u pecine. :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! ::
Ja se nadam da ce u KG-u da bude neki opasan zur da se iskuva, mada mi veci filing da izadjem u subotu nego u petak, taman nece da bude guzva jer ce ih vecina izginuti od komete il cega god :D
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
Re: Ljudi i ako bude, ja cu biti vise zabunjen od Mareta
17.12.2012. 19:16
status: user broj poruka: 18996
vidi samo da bude posle 5 ili za vikend da se pridruzim :P
:: i njegove gimnasticke eskivacije.. :: :: :: Kruska und sljiva, moonshine mother fuckers !!!! :: :: :: Lala 4ever! :: http://youtu.be/n7hk7-XMXG :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran` :: ::
Ja ću lično da grickam sarmu, pečenje, meze i kolačiće od slave pošto 19. i 20. slavim slavu. Taman lepo da proslavim i onda može da počne.
Šalu na stranu, to je jedna velika glupost, neće biti ama baš ništa, kao i onda kada je trebao da izađe vulkan na Avali tokom pomračenja sunca, smak sveta 21. maja 2011., Y2K virus na prelaz iz 1999-2000 i onaj čuveni smak sveta kada budu uključili veliki hadronski sudarač čestica.
Ništa se nikada nije dogodilo.
P. S. Te iste Maje koje su predvidele smak sveta su nestale još odavno zbog velike suše, ako je takvu civilizaciju mogla jedna obična suša da zbriše da li je onda njihovo predskazanje zaista toliko pouzdano?
Da ubedim zenu da ne idemo da radimo nego da ostanemo ceo dan pod jorgan planinom i da radimo na pitanju treceg deteta, i ovako nije bitno ako ostane trudna posto sutra nece biti....Kakav sjajan izgovor taj smak sveta....
zbrisao ih je sifilis i ostale bolestine modrenog drustva, debelo potpomognute Spanskim dzelatima...., tj, bez dezinformacija pls
OnTopic: Galakticko poravnanje ce se desiti to je sigurno, e sada kakve ce to promene izazvati na zemlji veliko je pitanje?, najvise se strahuje zbog moguceg pomeranja tektonskih ploca i malo verovatne(po meni) promene polova.
Btw: Podrhtavanje tektonskih ploca se manifestuje sa onako razornim zemljotresima, da li mozete da pretpostavite sta bi se desilo usled pomeranja???
Postoji tu opravdana bojazan, posebno zbog moguceg uticaja na magnetno polje zemlje.
I na kraju kao sto rekoh, kada se balzamujm etanolom, cisto sumnjam da ce tuki da me boli gde je severni pol tacno u tom trenutku i da li je Saletu stalo?, celih 2 tuceta hrenovke!
U krevetu, ako smak sveta bude u ranim jutarnjim satima, tu do 7h, posle do 15h u firmi. A ako to prezivim, puna kapa.... steta da posao ostane nezavrsen
E i ja cu igrati Dotu :) hehehe ...Dotu 1 ili Dotu 2? I naravno dok se igra slusha se Metallica :) Jel mozes da me invajtujes za dotu 2? aj pliz ionako ce kraj sveta....
Dear, ja igram vise Dotu 1 - ali imam i Dotu 2... Tako da cu verovatno, biti uz Dotu 1 :).
Ako ti treba gift za Dotu 2, dacu ti za dz, nije problem.
Dodaj me na Steam - MoonlightFTW. :)
Tortice, e`o, odma`... :)
Stefance, brate, sta fali Doti? :) Ja cu dumrem k`o covek... : )
Stefano, brate, ako dodje stvarno smak sveta, i ako prezivimo, poklanjam ti ovu HD3850... :)
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: E i ja cu igrati Dotu :) hehehe ...Dotu 1 ili Dotu 2? I naravno dok se igra slusha se Metallica : :: Jel mozes da me invajtujes za dotu 2? aj pliz ionako ce kraj sveta... :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.