Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
eto nama paypal-a...
STRANA 1 OD 1
savatije eto nama paypal-a... 16.12.2012. 00:25 T50773

status: user
broj poruka: 1121
`Плаћања путем интернета

Усвојеним изменама Закона о девизном пословању, поред осталог, омогућава се да се плаћање са иностранством може вршити не само преко пословних банака, него и преко специјализованих иностраних организација за плаћање путем интернета.`

usvojise danas na skupstini...

DELL INSPIRON 17R N7110

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Srdjanc ... 16.12.2012. 01:00 #461777

broj poruka: 3106

Masala.
metalpirat dok se ne pojavi ne verujem 16.12.2012. 01:29 #461778

broj poruka: 490
Pa bilo je i pre omoguceno da se placa novac u inostranstvo i lagano prima novac, kada su krenule kartice da se pojavljuju paypal nije hteo da se pojavi. Ko zna kakvu polikitu i oni guraju. Dok ne vidim u njihov spisak da pise SERBIA ja nista ne verujem.

Intel 2500K 4.5, MSI 67A - GD55, Mushkin 2x4GB cl9 1600mhz, HDD WD 750gb,WD 500gb,1000gb,Gainward GeForce GTX 570 1280MB `Golden Sample`,Sound Blaster titanium, CM RP 1000W, HAF 932, HPZR24W, Logitech 530x, Logitech MX revolution, LG Blu Ray RW, Netgear 1

MaliAbner Paypal nikad nije ni bio problem... 16.12.2012. 02:16 #461781

broj poruka: 7769
Problem je vrednost robe koja moze da se uveze bez carine.
kod nas je to 100$, u jebenoj indiji je 450$, na aerodromu u Amsterdamu imaju velike panoe gde jasno pise jedna osoba moze da uveze do 450,€...

To je grm u kome lezi zec...

I jos nesto ceo svet treba da se pobuni sto su kupci u SAD povlasceni pa placaju manje para za istu robu...

Tomato Republic Of Serbia !!!

pedjag ffr 16.12.2012. 02:43 #461783

broj poruka: 424
Mene vise brine da ne pocnu da nas oporezuju sada za transakcije,a za gaypal cu se snaci,kao i uvek. Ovi nasi su bolesnici totlan,svata mogu da umisle.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
AMD Phenom 2 1090t,Gigabyte 870A-UD3,4gb Exceleram 1800mhz,Sapphire HD 6870,2x2 TB Samsung HDD,NZXT m59

alrad 16.12.2012. 03:36 #461787

broj poruka: 4829

Da mi je dinar za svaki put kad sam cuo da je PayPal dosao u Srbiju...

repsi re 16.12.2012. 06:10 #461789

broj poruka: 1276
a da li je omoguceno primanje novca putem paypal-a? To je jednako bitno koliko i placanje putem istog..barem meni :)

znam da neke drzave imaju kao paypal ali ne i primanje novca.. zato pitam kakva je situacija onda sada sa nama? nadam se ne kao i sa tim drzavama. .. :x

`If everything seems under control, you`re just not going fast enough.`
Mario Andretti

Pisko Re: re 16.12.2012. 07:44 #461792

broj poruka: 6645
Ni u najavi nije bilo da će to moći ispočetka, već prvo, samo jednosmerno (mi da kupujemo). Dokle će taj prvi period trajati, ebmlga, vidimo koliko traje ulazak paypal-a od najava, pa ako i drugi smer bude kao izgradnja autoputa Novi Sad - Subotica.. ja ću biti pokojni, a vi možda i doživite.
Inače, simptomatično je (ako je stvarno i sada to istina) koja je vlada na kraju načela monopol domaćih svinja, a koje su sve vlade pre toga trubile nakon izbora ili u njima da će to da urade (da skinu `mrak` sa očiju očerupanih malih kupaca).
Mislim, da kad to počne, da će početi i stari problem nabavki iz inostranstva: naša pošta, u kojoj se kradu i čerupaju svi paketi i vrednosne pošiljke - koje neoprezno idu kao obična pošta... samo kad provale. Biće mito da se zaposliš na carini paketa i distribuciji međunarodnih paketa, 3-4000€, i još i platu da ne primaju, samo da rade (kao radnici Jugopetrola na autoputu, carinici na prelazima ili zaposleni na naplati putarina, plata im ne treba, tek zbog socijalnog...).

Budale računaju na sreću.

:: a da li je omoguceno primanje novca putem paypal-a? To je jednako bitno koliko i placanje putem istog..barem meni :
::
:: znam da neke drzave imaju kao paypal ali ne i primanje novca.. zato pitam kakva je situacija onda sada sa nama? nadam se ne kao i sa tim drzavama. .. :
:: `If everything seems under control, you`re just not going fast enough.`
:: Mario Andrett
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs