Microsoft tablet 2013 prelazi na Qualcomm i AMD Temash
STRANA 1 OD 1
obradmi
Microsoft tablet 2013 prelazi na Qualcomm i AMD Temash
08.12.2012. 09:21
T50642
status: user broj poruka: 7720
Tri nova tableta od Microsofta u 2013 `Microsoft Surface RT 2` ce imati 8,6 incha displej ,bice baziran na Qualcomm (slican ARM cortex)chipset, moguce Snapdragon( Nokia Lumia ima Qualcomm) koji ima poboljsane multimedia funkcije (moze da dekodira HD videoa 720p ili 1080p),`Surface Pro 2` ce imati `AMD`s `Temash` (3D geometry x86) quad core APU na displeju 11.6 incha ,treci tablet nove generacije MS-a `Surface Book` bi trebao da ima displej 14.6-inch , baziran na Core i5 `Haswell.+ cvrstu tastaturu i trakpad (fakticki tablet-ultra book hibrid)
U ovom slučaju, i ja bih ponovio odgovor Drakčeta, kada su prvi puta došli `prijatelji` da pregovaraju o naplati tj. obeštećenju za kćerku i ulaganja u nju, i još pride, šta je mogla da `zaradi` da se bolje udala... Dakle, što se mene tiče, od mene mogu da dobiju.. Lepo je to, a još lepše kad se ostvari.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.