Mene je oduševio onaj Asusov sistem, kao i ROG miš i mehanička tastatura. Vulcan slušalice su nenormalno udobne, i prijatno me iznenadio onaj 27-inčni LED monitor s`obzirom da je TN u pitanju.
Koje su cene miša i tastature? __________________ Scourge of PCBerza
I mene je Asusov stand odusevio kao sto je daum naveo. Sve ostalo, nista specijalno.... frizideri, usisivaci, pegle :D
ASUS M4A87TD/USB3 AMD Phenom II X4 955 BE + Cooler Master Hyper 101 KINGSTON 4GB (2x2GB *2) 1600MHz DDR3 HyperX Blue ASUS Radeon HD 6870 1GB DC/2DI2S/1GD5 WESTERN DIGITAL Caviar Blue 500GB 7k 16MB SATA/2 CHIEFTEC BH-01B-B-B-OP + Silverstone 600W
:: Mene je oduševio onaj Asusov sistem, kao i ROG miš i mehanička tastatura. Vulcan slušalice su nenormalno udobne, i prijatno me iznenadio onaj 27-inčni LED monitor s`obzirom da je TN u pitanju. :: :: Koje su cene miša i tastature :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Miš i tastatura nisu bili na prodaju, jer su sastavni deo računara. Tehnomanija u Omladinskih brigada na NBG-u ima u ponudi ROG miševe, mislim da na tehnomanija sajtu imaš cene.
Sem Asusa promoterke su bile vredne gledanja po celom sajmu, a ja sam se pošteno zadržao na Wacom Cintiq ekranu od 24 inča, crtao sam 20 minuta jer mi je to hobi, oduševio me.
Mogli biste pozadinsku muziku da promenite, malo je iritantna. __________________ Scourge of PCBerza
Mute sam i ja odradio. Elem, šta se krilo unutar onog ROG monstruma jer mi je rečeno da košta ili mi se učinilo preko 400.000 __________________ Scourge of PCBerza
cena bi trebalo da je oko 3K EUR, tu je ROG ploča, 3770K, dugme za siguran oc od 4.6GHz na kućištu, vodeno hlađenje, ROG GTX680, 2x128GB SSD-a, 2.2TB HDD-a, BR rezač, 16GB memorije, wirels WiFi Go! uređaj, Xonar DG zvučna karta itd. :)
:: Mute sam i ja odradio. Elem, šta se krilo unutar onog ROG monstruma jer mi je rečeno da košta ili mi se učinilo preko 400.00 :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Inace, lepo je bilo - lepe hostese u prelepim minicima, dzabe klopa i picence (u ``prehrambeno-ugostiteljskom`` delu hale). Grupa akrobata sa sve biciklom. Tehnomanicno...
Moja greška 2600EUR-a, sa tim što vodeno nije 70EUR, nego 140EUR, grafika nije obična nego ROG GTX680 DCII od 600EUR, SSD-ovi nisu 200EUR nego 240EUR 830 seria, RL rezač čitač 100EUR, memorija 2x8 kingstone hiperX 2400 160eura, kućište sa sa napajnjem i elktronikom za regulaciju kloka računaj min 500EUR-a.
:: Rampage IV Extreme.....37 :: 3770K.......................29 :: GTX680 DCII................51 :: Hladjenje....................7 :: 2x128GB.....................20 :: WD 3TB (!!!).................14 :: BR Rezač.....................7 :: 4x4GB Kingston HyperX....8 :: Xonar karta..................10 :: :: Ovo mu dodje 1847 evra. Što znači ostatak od 1200 evra na kućište, Wireless, tastaturu i miša i ime :: :: Što je mnogo, mnogo je. Da je 2000 i kusur pa i ajde :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Za ostalo ok, ali GTX680 ROG DCII je 515, to sam već naveo. A vodeno koliko vidim je Corsair H70 pošto slično izgleda samo sa ROG logoom. __________________ Scourge of PCBerza
Kuciste mi se bas svidja. kako se zove i da li ga ima u slobodnoj prodaji? Intel 2700K, Noctua NH D14, MSI Z68A GD80, 4gb ddr3 2133 CL7, Palit GTX460 768mb, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Thermaltake V9 BlacX.
Nema kućišta u prodaji, samo u delu sistema, inače kad se stisne Speed taster (što nije radjeno na sajmu ili barem ja nisam video) otvaraju se bočne strane i otkrivaju dodatne fanove jer se tako radi automatski OC. Inače je kućište dizajnirano da podseća na ratnu podmornicu.
iskreno, da imam 2600e u budzetu za komp, ovo bih odmah kupio. Po meni veoma jedinstvena masina. Intel 2700K, Noctua NH D14, MSI Z68A GD80, 4gb ddr3 2133 CL7, Palit GTX460 768mb, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Thermaltake V9 BlacX.
:: Nema kućišta u prodaji, samo u delu sistema, inače kad se stisne Speed taster (što nije radjeno na sajmu ili barem ja nisam video) otvaraju se bočne strane i otkrivaju dodatne fanove jer se tako radi automatski OC. Inače je kućište dizajnirano da podseća na ratnu podmornicu :: :: Evo klipa celog sistema kako radi :: http://www.youtube.com/watch?v=WofxcmWfRLU&feature=player_embedde :: :: Uz sistem ide i ROG gaming miš GX900 koji mnogo lepo leži u ruci i mehanička tastatur :: http://goo.gl/O8IU :: :: __________________ :: Scourge of PCBerza ::
:: Za ostalo ok, ali GTX680 ROG DCII je 515, to sam već naveo. :: A vodeno koliko vidim je Corsair H70 pošto slično izgleda samo sa ROG logoom :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.