Bice dva modela konzole: Premium black bundle €349 imace 32 GB flash(sa video igrom i jos nekim nebitnim detaljima) Basic white bundle €299 imace 8 GB flash
Dzojstik je 6,2 incha touchscreen ,bazicno tablet,ali ima pecurke kao PS.Omogucava nastavak igre cak ako je TV iskljucen.Ima ziroskop i akcelerator.Novi model ima kompatibilnost sa periferijama iz proslog modela.Podrzava 1080P.
Tehnicki detalji: -IBM Power7 CPU sa 2 GB Ram 1GB rezervisano za igre glasine su da je sa 3 jezgra, ali nije potvrdjeno -AMD Radeon R700 model prilagodjen za novi Nintendo prosli model imao je takodje grafiku ATI Holywood
-video output formats: composite video ,S-Video ,RGB SCART HDMI 480p, 720p, 1080i, 1080p storage: internal flash memory,SD card, SDHC Card,USB storage device -controller input: Wii U GamePad, Wii U Pro Controller, Wii Remote Plus, Wii Nunchuk, Wii Balance Board -connectivity:Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n,Bluetooth ,4 × USB 2.0 -media: 12 cm 25GB Wii U Optical Disc ,12 cm Wii Optical Disc,Digital distribution
Ja sam odrastao uz Nintendo, kasnije SuperNintendo, pa zatim Nintendo64, i sada imam Nintendo Wii. Super Mario najbolja igra svih vremena. :)) Ono sto mi se jako svidja kod nove konzole je taj joypad/tablet, odlicna stvar, mozes da djuskas igre i bez tv-a, zaista super. Cena je stvarno extra, bice super ako i kod nas budu takve cene, bogami tesko da ce xbox i sony moci da se nose sa nintendom, pre svega zato sto kasne, ako nista bar ce im nintendo uzeti dobar deo kolaca ovaj put. .)
I prosla njihova konzola je bila najprodavanija,Dexter ne znam da li si igrao tenis i kuglanje na prosloj konzoli vrlo je zarazno ,zene narocito vole tenis i kuglanje.Ceo fazon je u dzojtisku koji je bezicni i 3D.
:: Ja sam odrastao uz Nintendo, kasnije SuperNintendo, pa zatim Nintendo64, i sada imam Nintendo Wii. Super Mario najbolja igra svih vremena. :) :: Ono sto mi se jako svidja kod nove konzole je taj joypad/tablet, odlicna stvar, mozes da djuskas igre i bez tv-a, zaista super. Cena je stvarno extra, bice super ako i kod nas budu takve cene, bogami tesko da ce xbox i sony moci da se nose sa nintendom, pre svega zato sto kasne, ako nista bar ce im nintendo uzeti dobar deo kolaca ovaj put. . :: :: :: https://sites.google.com/site/qualitymo :: ::
Imam ja nintendo wii koji stoji kod mene vise vremena nego kod ortaka vlasnika, to su igre za zajebanciju i imaju odredjnu ciljnu grupu, poveremene gejmere, sitna deca i devojke.
Da se ne lazemo kad se skupi drustvo super je stvar za zajebanciju, ali bilo kakvo oda kazemo ozbiljnije igranje ipak PC xbox ps.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Njihova ciljana demografija nisu samo hard core igrači več i žene, devojčice pa čak i stariji ljudi (penzioneri).
Inače ono duplo ii u Nintendo Wii ustvari predstavlja 2 osobe tj. tvog nekog drugara, ženu, muža, dete... U suštini porodična konzola koja je za svakoga.
Mada probao sam par igara i ako si ozbiljan igrač neće ti se baš svideti jer su igre baš za decu, sve je šareno i lepuškasto, ima i par ozbiljnijih naslova ali su uvek nekako traljavo odrađeni jer Wii ima slabiji hardver od ostalih igračkih platformi (PS3, Xbox 360 i PC).
Slazem se sa Vama, nisu igre na tom nivou na trenutnom Wii-u, ako se uporede sa ostalim konzolama, a da ne pricam sa PC-om. Upravo tako, vise je za zajebanciju sa vise ljudi, tenis, kuglanje, razne igre. Ima tu par zaista dobrih i unikatnih naslova kao sto je Mario Galaxy, Zelda, itd..., koje zaista vredi odigrati. S obzirom da ce nova konzola biti bas bas dobra harware-ski, verujem da ce se situacija malo promeniti, vidim tu da najavljuju MassEffect i jos nekoliko bas bombasticnih naslova. Videcemo! Ja cu je verovatno kupiti, znate ono, nostalgija, iako je ne igram nesto mnogo, predjem maria i to je to. .)
Sve vise ljudi kupuje tablete i android telefone da bi igrali igre kao sto su Angry birds (uskoro i Bad Piggies). Izgleda da dobra grafika nije podjednako bitna za sve igrace i u svim igrama.
Ma to sranje je isto kao 360 i ps3. Tek sad stizu ono sto je davno prevazidjeno. To da podrzava 1080P je patka. Podrzava isto ko ove dve konzole. Desktop je 1080, a igre su u 720. Ruzno + igre za uzrast do 9 godina.
Ovo kazes samo zato sto si klasicno srbistanac (bez ikakve uvrede)...
Ali to sto se tebi svidjaju pljucacine ili voznje to ne znaci da se u drugom delu sveta igraju igde koje su bas onakve koje se tebi ne dopadaju...
Evo recimo na primer ovde u Aziji velika vecina igra bas te dosadne sarene igre koje su u manga fazonu...
Da se ne lazemo i mene nerviraju ali je ovde takva kultura i oni su prosto blesavi za manga fazonom... kad ih tek vidim u prevozu i na ulici sa tim manga frizurama smuci mi se...
I to je to...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Imam ja nintendo wii koji stoji kod mene vise vremena nego kod ortaka vlasnika :: to su igre za zajebanciju i imaju odredjnu ciljnu grupu, poveremene gejmere, sitna deca i devojke :: :: Da se ne lazemo :: kad se skupi drustvo super je stvar za zajebanciju, :: ali bilo kakvo oda kazemo ozbiljnije igranje ipak PC xbox ps :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
znam samo da je super mario tesko sranje u 3D okruzenju
:: Donkey kong je extra, stara dobra 2d igra (u3d okruzenju) teska kao stare dobre 2d igre na segi megi II i super nintendu :: :: Ima jos par igara za taj wii ali to je na prste da se nabroji.. :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Super Mario Galaxy je fantasticna igra, zaista dopadljiva i jako lepo odradjena, a tek nova New Super Mario Bros Wii, fantasticna, odradjena u old scool fazonu, 2D platforma. :) http://www.youtube.com/watch?v=DfQaY41Lq_U
O Zeldi i Epic Mickeyu da ne pričam. Ima dosta dobrih igara na Wii-u, samo što skoro svaka igra je zabavna i dobra dok na ostalim konzalama nije tako. __________________ Scourge of PCBerza
E da, zaboravih na Paper Mario, odlicna igra, i ne bas laka moram reci. To je bila prva igra koju sam igrao i presao na Wii-u, zaista mi je ostala u secanju, odlicna je.
:: Super Paper Mario je tek dobar :: :: http://www.youtube.com/watch?v=B9Sh6b7MSc :: :: O Zeldi i Epic Mickeyu da ne pričam. Ima dosta dobrih igara na Wii-u, samo što skoro svaka igra je zabavna i dobra dok na ostalim konzalama nije tako :: __________________ :: Scourge of PCBerza ::
Mislio je na to da za prethodnu WII konzolu nije bilo mnogo naslova za koje si morao baš da sedneš, odvojiš vreme i uneseš se dok je onih za neobaveznu razonodu bilo mnogo više. Pazi, jedini ozbiljan JRPG koji je izašao za tu konzolu je Xenoblade Chronicles i možda Zelda, to dovoljno govori jer takve igre na istoku uživaju velik publicitet, čame ljudi u redovima da kupe i tako to (inače dobra igra i emulator radi savršeno, vredi probati ko voli).
Niko nije rekao da konzola nije bila popularna, samo nikad nije bila cenjena među onima koji igre makar izdaleka mogu da nazovu hobijem.
:: Ovo kazes samo zato sto si klasicno srbistanac (bez ikakve uvrede).. :: :: Ali to sto se tebi svidjaju pljucacine ili voznje to ne znaci da se u drugom delu sveta igraju igde koje su bas onakve koje se tebi ne dopadaju.. :: :: Evo recimo na primer ovde u Aziji velika vecina igra bas te dosadne sarene igre koje su u manga fazonu.. :: :: Da se ne lazemo i mene nerviraju ali je ovde takva kultura i oni su prosto blesavi za manga fazonom... kad ih tek vidim u prevozu i na ulici sa tim manga frizurama smuci mi se.. :: :: I to je to.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: Imam ja nintendo wii koji stoji kod mene vise vremena nego kod ortaka vlasnika :: :: to su igre za zajebanciju i imaju odredjnu ciljnu grupu, poveremene gejmere, sitna deca i devojke :: :: :: :: Da se ne lazemo :: :: kad se skupi drustvo super je stvar za zajebanciju, :: :: ali bilo kakvo oda kazemo ozbiljnije igranje ipak PC xbox ps :: :: :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: :: Case:CoolerMasterElite43 :: :: PSU:Chieftec 650w a8 :: :: CpuCooler:TitanVanes :: :: Mis: Mx51 :: :: Dell 22 :: :: :: ::
Pa upravo to sam i rekao... ali samo iz ugla prosecnog srbistanca...
Ako gledas iz ugla prosecnog azijata konzola je keva...
Realno gledano ovde u aziji su svi maksimalno nalozeni na MANGA serijale sto crtane sto video igre...
I to je to...
Prosto ne mozes o svetu da sudis iz sopstvenog ugla a da pre toga nisi malo setao sirom sveta, video ga, upoznao druge nacije, druge mentalitete ljudi, itd...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Mislio je na to da za prethodnu WII konzolu nije bilo mnogo naslova za koje si morao baš da sedneš, odvojiš vreme i uneseš se dok je onih za neobaveznu razonodu bilo mnogo više. Pazi, jedini ozbiljan JRPG koji je izašao za tu konzolu je Xenoblade Chronicles i možda Zelda, to dovoljno govori jer takve igre na istoku uživaju velik publicitet, čame ljudi u redovima da kupe i tako to (inače dobra igra i emulator radi savršeno, vredi probati ko voli) :: :: Niko nije rekao da konzola nije bila popularna, samo nikad nije bila cenjena među onima koji igre makar izdaleka mogu da nazovu hobijem :: :: :: Ovo kazes samo zato sto si klasicno srbistanac (bez ikakve uvrede).. :: :: :: :: Ali to sto se tebi svidjaju pljucacine ili voznje to ne znaci da se u drugom delu sveta igraju igde koje su bas onakve koje se tebi ne dopadaju.. :: :: :: :: Evo recimo na primer ovde u Aziji velika vecina igra bas te dosadne sarene igre koje su u manga fazonu.. :: :: :: :: Da se ne lazemo i mene nerviraju ali je ovde takva kultura i oni su prosto blesavi za manga fazonom... kad ih tek vidim u prevozu i na ulici sa tim manga frizurama smuci mi se.. :: :: :: :: I to je to.. :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: :: :: Imam ja nintendo wii koji stoji kod mene vise vremena nego kod ortaka vlasnika :: :: :: to su igre za zajebanciju i imaju odredjnu ciljnu grupu, poveremene gejmere, sitna deca i devojke :: :: :: :: :: :: Da se ne lazemo :: :: :: kad se skupi drustvo super je stvar za zajebanciju, :: :: :: ali bilo kakvo oda kazemo ozbiljnije igranje ipak PC xbox ps :: :: :: :: :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: :: :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: :: :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: :: :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: :: :: Case:CoolerMasterElite43 :: :: :: PSU:Chieftec 650w a8 :: :: :: CpuCooler:TitanVanes :: :: :: Mis: Mx51 :: :: :: Dell 22 :: :: :: :: :: ::
imali kakvih novosti ? Prodje novembar a nema ni cena niti se pojavio kod nas ...
Dex sve to stoji ali zar nisi gledao trailere za wii u..to je daleko drugacija spravica sad nego prosla koja je vise isla na igre u drustvu gde grafika nije bitna.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.