Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
FX8350 vishera vs FX8150 OBR
STRANA 1 OD 2  
obradmi FX8350 vishera vs FX8150 OBR 05.09.2012. 18:41 T47438

status: user
broj poruka: 7720
FX8350 Vishera ima nesto veci default klok 4 Ghz u odnosu na FX8150 3,6 Ghz ,ali im je dinamicki turbo isti 4,20 GHz .Oba CPU imaju po 4 BD jezgra.U pitanju je eng.sample OR-C0 revision.Ploca zvanicno ne podrzava jos uvek FX 8350 ,ali je rucno stavljen default klok u biosu.

Od relevantnih testova:
Cinbench 11.5 x64 xcpu
14,3 % povecanje u odnosu na FX8150
skoro isti u ovom testu kao 2600 K SB

X264 benchmark 720 P
15,6 % povecanje u odnosu na FX 8150
Ovde je brzi od 2600 K SB

super pi i wprime i slicno ipak nisu testovi koje treba uzeti zdravo za gotovo,jer se vise
puta dokazalo da su nerealni u odredjivanju snage cpu.

Test sistem

ASUS, the Crosshair V Formula-Z.
Kingston 2333MHz DDR3
GTX 660 Ti GPU

Imate i ostale testove na linku
naravno uzmite sa rezervom dok ne izadje zvanicno.

http://wccftech.com/amd-vishera-fx8350-x86-piledriver-pitted-fx8150-cpu-benchmarks/

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vladats Bice to........ 05.09.2012. 18:57 #439583

broj poruka: 4537
dobar procesor.

philaemos ... 05.09.2012. 18:58 #439585

broj poruka: 2743
Negde dogura do 2700k, negde losiji i od 2500k.
U poredjenju sa starim Buldijem - 15%, bas koliko smo pricali da ce biti u prethodnoj slicnoj temi. Mozda ga jos malo nasteluju i to je to.

PhatPhuck Što se tiče AMD-a, ne treba zaboraviti.. 05.09.2012. 19:05 #439586

broj poruka: 1886
Na jednu običnu AM3+ ploču običan korisnik može da stavi sve od najjeftinijeg single-core Semprona AM3 - preko dual core Athlona III - sve do octa-core Vishere...
I može da koristi bilo koji kuler koji je, recimo, kupio još u vreme socket 754 ili 939 procesora...

A kod Intela - ako hoće najbrži 6-core procesor, mora u startu da kupi skuplju socket 2011 ploču, i NE MOŽE da koristi neki odličan kuler koji je imao, recimo, iz vremena LGA775 procesora, iako je samo u pitanju LOKACIJA RUPA, i Intel je MOGAO specifikacijom da izađe u susret potrošačima i da propiše da ploča treba da sadrži i rupe za montiranje starih LGA775 kulera.

`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
imarkovic Re: Što se tiče AMD-a, ne treba zaboraviti.. 05.09.2012. 19:10 #439589

broj poruka: 18996
ali zato intel konstantno napreduje dok AMD stoji u mestu i juri repic

:: Na jednu običnu AM3+ ploču običan korisnik može da stavi sve od najjeftinijeg single-core Semprona AM3 - preko dual core Athlona III - sve do octa-core Vishere..
:: I može da koristi bilo koji kuler koji je, recimo, kupio još u vreme socket 754 ili 939 procesora...
::
:: A kod Intela - ako hoće najbrži 6-core procesor, mora u startu da kupi skuplju socket 2011 ploču, i NE MOŽE da koristi neki odličan kuler koji je imao, recimo, iz vremena LGA775 procesora, iako je samo u pitanju LOKACIJA RUPA, i Intel je MOGAO specifikacijom da izađe u susret potrošačima i da propiše da ploča treba da sadrži i rupe za montiranje starih LGA775 kulera
:: `Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
SkyFire I dalje mazanje ociju.. 05.09.2012. 19:15 #439591

broj poruka: 18472
Pravi napredak ce tek da se uoci `KOLIKI JE` kada se procesori budu testirali na istim frekvencijama.Tek onda ce se znati da li ima i koliko tacno ima unapredjenja.
OBR je i to najavio..

Citat :
Results analysis: AMD FX-8350 has probably base clocks at 4 GHz and Turbo max clock 4,2 GHz. Base clock is 400 MHz above FX-8150, it is 11.1 percents higher clock. Max Turbo clock is the same. In the massive `multi-thread` applications should performance rise somewhere between 10-11 percents. Only through higher CPU frequency. Next increase in performance is a matter of increased `IPC`. But it has grown only little, wet dream of children and AMD fans has not been realized. IPC is increased up to a few percent. Comparision is not made on the same systems with the same mobo and BIOS. Look at table above:

In tested `single thread` workloads is `Piledriver` better from 1,8 to 5,7 percents. In average is IPC performance 4.0 percents above `Bulldozer` CPU. In `multi-threads` applicattions are results from 12,4 to 15,6 percents higher then FX-8150. Single + Multi = 9,9 percents in average. AMD processor FX-8350 is +/- 10 percents (in average) better then FX-8150 for the same price. This means performance of FX-8350 is on par with Core i7-2600K ... somewhere better, somewhere worst. But in average is Core i7-2600K good competitor for FX-8350. Pathetic result ...

Because, FX-8350 is the same shit like FX-8150 price of that `crap` can be only around 200 USD.
In second part of review will be Power consuption, Overclocking, Clock-to-clock comparision etc.

originalni link testova :

http://www.obr-hardware.com/2012/09/preview-amd-fx-8350-piledriver-last.html

Intel 3930K@4.7 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Mushkin Redline 16 GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Enermax Revolution 1050w i ostala cuda

obradmi Re: Re: Što se tiče AMD-a, ne treba zaboraviti.. 05.09.2012. 19:15 #439592

I nije to neki napredak sa SB na IB ako pogledas realno u perfomansama ,u potrosnji jeste neki napredak,ali mana IB je svi znamo preterano grejanje kada se klokuje.

:: ali zato intel konstantno napreduje dok AMD stoji u mestu i juri repi
:: :: Na jednu običnu AM3+ ploču običan korisnik može da stavi sve od najjeftinijeg single-core Semprona AM3 - preko dual core Athlona III - sve do octa-core Vishere..
:: :: I može da koristi bilo koji kuler koji je, recimo, kupio još u vreme socket 754 ili 939 procesora...
:: ::
:: :: A kod Intela - ako hoće najbrži 6-core procesor, mora u startu da kupi skuplju socket 2011 ploču, i NE MOŽE da koristi neki odličan kuler koji je imao, recimo, iz vremena LGA775 procesora, iako je samo u pitanju LOKACIJA RUPA, i Intel je MOGAO specifikacijom da izađe u susret potrošačima i da propiše da ploča treba da sadrži i rupe za montiranje starih LGA775 kulera
:: :: `Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
philaemos @imarkovic 05.09.2012. 19:16 #439594

Sada su uradili boost od 2-15% sa 4GHz default clock...

Adzem ... 05.09.2012. 19:16 #439595

broj poruka: 3797
Razmislite, ako u startu puknete novac i uzmete vrhunsku INTEL platformu, mirni ste zagarantovanih 3 godine(koliko i traje garancija) ...
Ja pristajem na to da se komp menja na svakih 3 godine, ne znam za vas...

PhatPhuck Re: Re: Što se tiče AMD-a, ne treba zaboraviti.. 05.09.2012. 19:18 #439596

:: ali zato intel konstantno napreduje dok AMD stoji u mestu i juri repi

Stoji u mestu? Kompletni redizajn arhitekture (u odnosu na sve prethodne) i pomak u performansama i do 15% - uz još povoljnije cene - i uz ekstra-uspešnu integraciju grafike uz procesore - koja je znatno povoljnija i brža od Intel rešenja - je `stajanje u mestu`?

obradmi Re: I dalje mazanje ociju.. 05.09.2012. 19:19 #439597

Dobro predsednice znamo da OBR ne lajkuje AMD,a ako je kod oba CPU isti dinamicki turbo (u zavisnosti potreba aplikacije ,frekvencija se podize na 4,2 Ghz ocigledno je da je vishera brzi,naravno kada izadje zvanicno bice diskusije ovo je jos partizanski benchmark.

:: Pravi napredak ce tek da se uoci `KOLIKI JE` kada se procesori budu testirali na istim frekvencijama.Tek onda ce se znati da li ima i koliko tacno ima unapredjenja
:: OBR je i to najavio.
:: Citat
:: Results analysis: AMD FX-8350 has probably base clocks at 4 GHz and Turbo max clock 4,2 GHz. Base clock is 400 MHz above FX-8150, it is 11.1 percents higher clock. Max Turbo clock is the same. In the massive `multi-thread` applications should performance rise somewhere between 10-11 percents. Only through higher CPU frequency. Next increase in performance is a matter of increased `IPC`. But it has grown only little, wet dream of children and AMD fans has not been realized. IPC is increased up to a few percent. Comparision is not made on the same systems with the same mobo and BIOS. Look at table above
:: In tested `single thread` workloads is `Piledriver` better from 1,8 to 5,7 percents. In average is IPC performance 4.0 percents above `Bulldozer` CPU. In `multi-threads` applicattions are results from 12,4 to 15,6 percents higher then FX-8150. Single + Multi = 9,9 percents in average. AMD processor FX-8350 is +/- 10 percents (in average) better then FX-8150 for the same price. This means performance of FX-8350 is on par with Core i7-2600K ... somewhere better, somewhere worst. But in average is Core i7-2600K good competitor for FX-8350. Pathetic result ..
:: Because, FX-8350 is the same shit like FX-8150 price of that `crap` can be only around 200 USD
:: In second part of review will be Power consuption, Overclocking, Clock-to-clock comparision etc
:: originalni link testova
:: http://www.obr-hardware.com/2012/09/preview-amd-fx-8350-piledriver-last.htm
:: Intel 3930K@4.7 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Mushkin Redline 16 GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Enermax Revolution 1050w i ostala cuda
PhatPhuck Re: ... 05.09.2012. 19:19 #439598

:: Ja pristajem na to da se komp menja na svakih 3 godine, ne znam za vas..

Grafičku ne menjaš po tri godine?
Adzem ... 05.09.2012. 19:28 #439602

Nisi me razumeo, kada se u startu kupuju vrhunske i skupe komponente, takoreci high-end onda ocekujem da to sve savrseno radi narednih 3 godine(garancija) ...
Posle toga, sve djuture ide na dobos i jovo-nanovo!
Od vrhunskog napajanja i kucista, ocekujem `stalni radni odnos` u trajanju od 5 godina!
Ovo je samo neka moja zamisao i logika kojom se krecem.

:: Grafičku ne menjaš po tri godine?
f0rever Re: ... 05.09.2012. 19:31 #439603

broj poruka: 3821
Pa evo, sad ce treca Denebu, i dalje radi ok..

I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!

:: Nisi me razumeo, kada se u startu kupuju vrhunske i skupe komponente, takoreci high-end onda ocekujem da to sve savrseno radi narednih 3 godine(garancija) ..
:: Posle toga, sve djuture ide na dobos i jovo-nanovo
:: Od vrhunskog napajanja i kucista, ocekujem `stalni radni odnos` u trajanju od 5 godina
:: Ovo je samo neka moja zamisao i logika kojom se krecem
:: :: Grafičku ne menjaš po tri godine?
Adzem Jedan primer.. 05.09.2012. 19:42 #439610

Ja kada sam uzimao 1090t za 14500rsd, tada je 2500k glanc nov kostao oko 17k!
To je sve bilo pre godinu i po, i tada je trebalo uzeti pomenuti procesor i odgovarajucu plocu..
Zar mislite, da sada u ovom trenutku treba preci sa 2500k na noviju platformu??
Eto jednostavnog primera kako dobra platforma moze trajati 3 godine, u ovom trenutku gurati jos preostalih godinu i po(ako racunamo pomenuto vreme kupovine) ...

philaemos Re: Re: Re: Što se tiče AMD-a, ne treba zaboraviti.. 05.09.2012. 19:44 #439611

Buldozer nema integrale gpu za razliku od Intel SB i IB, jel ovaj novi FX8350 ima?
Nesto mi je promaklo.

:: :: ali zato intel konstantno napreduje dok AMD stoji u mestu i juri repi
:: Stoji u mestu? Kompletni redizajn arhitekture (u odnosu na sve prethodne) i pomak u performansama i do 15% - uz još povoljnije cene - i uz ekstra-uspešnu integraciju grafike uz procesore - koja je znatno povoljnija i brža od Intel rešenja - je `stajanje u mestu`?
PhatPhuck Re: Re: Re: Re: Što se tiče AMD-a, ne treba zaboraviti.. 05.09.2012. 19:53 #439612

Nema, ali sam rekao generalno - da AMD napreduje na više polja...
A što se tiče dodavanja grafike octa-core AMD procesorima - to vreme je vrlo blizu takođe...

:: Buldozer nema integrale gpu za razliku od Intel SB i IB, jel ovaj novi FX8350 ima
:: Nesto mi je promaklo
obradmi Re: Re: Re: Re: Što se tiče AMD-a, ne treba zaboraviti.. 05.09.2012. 19:55 #439614

svaka ploca za AMD ima GPU ,nema potrebe stavljati te obogaljene GPU na istu plocicu sa CPU.Narocito ta Intelova grafika ,to je vise za ljude koji nemaju para da kupe graficku.Inace stavljanje GPU i CPU zajedno je ideja AMD fusion ,koju je intel oberucke prihvatio.

:: Buldozer nema integrale gpu za razliku od Intel SB i IB, jel ovaj novi FX8350 ima
:: Nesto mi je promaklo
:: :: :: ali zato intel konstantno napreduje dok AMD stoji u mestu i juri repi
:: :: Stoji u mestu? Kompletni redizajn arhitekture (u odnosu na sve prethodne) i pomak u performansama i do 15% - uz još povoljnije cene - i uz ekstra-uspešnu integraciju grafike uz procesore - koja je znatno povoljnija i brža od Intel rešenja - je `stajanje u mestu`?
imarkovic Re: Re: Re: Što se tiče AMD-a, ne treba zaboraviti.. 05.09.2012. 19:59 #439616

mislio sam na AM3+ socket.. ja sam recimo ovu graficku GTX260 drzao 3godine i nisam cak ni sada morao da je menjam i ne bih je ni menjao da mi nije ispala dobra kombinacija za GTX560ti, a da se igram igram se i to lepo, sto se tice procesora i ploce, sve redje menjam kako vreme odmice, ali 3 godine je ipak gornja granica krajnja da ne moze vise

:: :: ali zato intel konstantno napreduje dok AMD stoji u mestu i juri repi
:: Stoji u mestu? Kompletni redizajn arhitekture (u odnosu na sve prethodne) i pomak u performansama i do 15% - uz još povoljnije cene - i uz ekstra-uspešnu integraciju grafike uz procesore - koja je znatno povoljnija i brža od Intel rešenja - je `stajanje u mestu`?
obradmi Re: Re: Re: Re: Što se tiče AMD-a, ne treba zaboraviti.. 05.09.2012. 20:02 #439617

Mana je kod Intela sto moras automatski da kupujes i novu plocu kada radis upgrade.Ja ne uspevam da im prebrojim sve sockete.Ja mogu recimo Athlon II X4 na AM3+ plocu ,a posle na tu istu plocu stavim Buldozer.Dok kod Intela to mora sve novo u kompletu.

:: mislio sam na AM3+ socket.. ja sam recimo ovu graficku GTX260 drzao 3godine i nisam cak ni sada morao da je menjam i ne bih je ni menjao da mi nije ispala dobra kombinacija za GTX560ti, a da se igram igram se i to lepo, sto se tice procesora i ploce, sve redje menjam kako vreme odmice, ali 3 godine je ipak gornja granica krajnja da ne moze vis
:: :: :: ali zato intel konstantno napreduje dok AMD stoji u mestu i juri repi
:: :: Stoji u mestu? Kompletni redizajn arhitekture (u odnosu na sve prethodne) i pomak u performansama i do 15% - uz još povoljnije cene - i uz ekstra-uspešnu integraciju grafike uz procesore - koja je znatno povoljnija i brža od Intel rešenja - je `stajanje u mestu`?
philaemos @obrad 05.09.2012. 20:19 #439621

To je direktna posledica AMD-ove nekonkurentnosti.
Kada bi na primer njihovi Vishera procesori trosili 95W, imali integrisan GPU, bili brzi u SVIM testovima, i klokovali se dobro, tada bi Intel sigurno promenio svoju politiku.
Ovako Intel odlicno zna da mu se moze, i da oni koji hoce te performanse ce uraditi sve sto treba da ih dobiju, sto u prevodu znaci kupovinu nove maticne ploce, pa cak i RAM memorije (za SB je bila prica da memorija mora da bude na 1.5V a ne na 1.65V, pa na kraju nema veze, rade i jedne i druge)

imarkovic Re: Re: Re: Re: Re: Što se tiče AMD-a, ne treba zaboraviti.. 05.09.2012. 20:23 #439622

e pa moras zato sto masa ljudi ne razmisljaju unapred, i masa ljudi razmislja automatski da MORA da menja (politika marketinga) nesto sto uopste ne mora da se menja za takve potrebe.. 2500k znam da necu menjati sve dok nemam problema sa plocom, a ploca ima garanciju 2 godine.. posle 2 godine cak i da ostavim plocu ona ce raditi minimum jos godinu i po dana 99%, tada moze a i ne mora da se menja ploca i cpu.. dakle ti ocekujes da ti ploca traje jedno 5,6 godine pa i vise, pa i da socket jos uvek bude aktuelan da mozes da bockas koji god hoces procesor.. jer moze.. a FSB, DDR3 i ostale tehnologije mogu da stoje i sve noviji procesori da rade sve brze i brze i na taj nacin da svedes trosak na minimum.. objasni mi, po kojoj logici?

:: Mana je kod Intela sto moras automatski da kupujes i novu plocu kada radis upgrade.Ja ne uspevam da im prebrojim sve sockete.Ja mogu recimo Athlon II X4 na AM3+ plocu ,a posle na tu istu plocu stavim Buldozer.Dok kod Intela to mora sve novo u kompletu
:: :: mislio sam na AM3+ socket.. ja sam recimo ovu graficku GTX260 drzao 3godine i nisam cak ni sada morao da je menjam i ne bih je ni menjao da mi nije ispala dobra kombinacija za GTX560ti, a da se igram igram se i to lepo, sto se tice procesora i ploce, sve redje menjam kako vreme odmice, ali 3 godine je ipak gornja granica krajnja da ne moze vis
:: :: :: :: ali zato intel konstantno napreduje dok AMD stoji u mestu i juri repi
:: :: ::
:: :: :: Stoji u mestu? Kompletni redizajn arhitekture (u odnosu na sve prethodne) i pomak u performansama i do 15% - uz još povoljnije cene - i uz ekstra-uspešnu integraciju grafike uz procesore - koja je znatno povoljnija i brža od Intel rešenja - je `stajanje u mestu`?
obradmi Ta manja potrosnja je vise papirnata stvar nego nesto efektivno 05.09.2012. 20:25 #439623

a sto se tice nekonkurentnosti ,jeste BD prva verzija bio fail,pa i Microsoft je imao fail sa Vista ,pa ga niko ne napada ,Intel je imao fail sa P4 i od tada nema fail.Jbg svi imaju pravo na fail.

imarkovic Re: Ta manja potrosnja je vise papirnata stvar nego nesto efektivno 05.09.2012. 20:29 #439624

Microsoft ima fail od pamtiveka.. dobro je radio samo dos koji bezobrazni IBM nije hteo da kupi i napravi nesto od njega

:: a sto se tice nekonkurentnosti ,jeste BD prva verzija bio fail,pa i Microsoft je imao fail sa Vista ,pa ga niko ne napada ,Intel je imao fail sa P4 i od tada nema fail.Jbg svi imaju pravo na fail
eVGABandit ... 05.09.2012. 21:32 #439635

broj poruka: 409
Sta pricas mora nova ploca. Pa 3 godine je trajao 1155.
P67, Z68 i Z77 su samo poboljsane verzije. Nemoj da pricas da AMD je isto Crosshair 5 Formula i 770/710. Ti sto kazes moze od Athlona do Vishera jel si ti prebrojao koliko tu chipseta ima razlicitih. Ivy mozes i u P67 i u Z68 i u Z77 kao i SB. A tek koliko ce trajati SB-E.
Na 3 godine je realno izbaciti novi socket. Jedino je lose sto bi trebalo svaki da ima podrsku za sve ali kada pogledas ni AMD nema sve funkcije onaj najslabiji u ploci od Vishera i kako ce ta Vishera da radi u AM3 ploci bas me zanima. Mogu misliti kada tu krenu bagovi, pa polupodrske tipa GIGABYTE kada objavi dan pre da to jos uvek ne moze da imaju neki issue i sl.
Ne mozes da racunas P67 I Sandy Bridge i novine koje donosi Ivy a moze u isti cipset 1155 a tek sta ce biti drugi tj 1150 i Haswell. Kako to uporediti sa poluresenjima AMDa I AM3+ koji je doneo pogorsanje u odnosu na AM3. Intelov novi chipset 11550 ce imati dosta unapredjenja u odnosu na P67, ne mnogo brzi procesor ali to sada nije ni vazno jel je toliko iznad da se to i ne gleda trenutno. Ne zna se koji im je jaci procesor na trzistu mesec dana se svdoumis sta da kupis ako hoces Top. I AMD vec predstavlja novu seriju ploca a ovu ce i bog zaboraviti ionako planiraju da prestanu da prave procesor na prolece koliko je dobar bio a sa time su ujebali i ljude koji su ulozili u AM3+ jel svakako mogu da se nadaju da ce im nesto zakociti i raditi losije nego na novim plocama.
Ko hoce da uporedi AMD INtel lepo neka uporedi P55 i I7-860 i gde je sada a gde AMD iz tog perioda i da li ga je tada vredelo kupiti. Jel ti ljudi samo iz zajebavanja mogu da kupuju SB I IB inace razlike videti nece na jednoj karti i dalje. A gde je Phenom iz 2008.
Koji je davao bolje za ulozeni novac.

i7-3770k-CORSAIRH100(stock) EVGA Z77 FTW- 5870 2GB- KHX1600 2x2GB
CORSAIR Force GT120-Kingston V+64GB-WD500AAKS - Seasonic X-750-
CORSAIR Obsidian 650D, Logitech G510/G700/C310
EVGA NEX1500W Classified http://i.imgur.com/54iTG.png

obradmi Re: ... 05.09.2012. 21:42 #439637

Kakva poluresenja AMD je imao chipset sa sata3 i usb3 pre 3 godine ,Intel tek sada uveo o cemu ti??Svaku temu koju otvorim ti je pokvaris.

:: Sta pricas mora nova ploca. Pa 3 godine je trajao 1155.
:: P67, Z68 i Z77 su samo poboljsane verzije. Nemoj da pricas da AMD je isto Crosshair 5 Formula i 770/710. Ti sto kazes moze od Athlona do Vishera jel si ti prebrojao koliko tu chipseta ima razlicitih. Ivy mozes i u P67 i u Z68 i u Z77 kao i SB. A tek koliko ce trajati SB-E
:: Na 3 godine je realno izbaciti novi socket. Jedino je lose sto bi trebalo svaki da ima podrsku za sve ali kada pogledas ni AMD nema sve funkcije onaj najslabiji u ploci od Vishera i kako ce ta Vishera da radi u AM3 ploci bas me zanima. Mogu misliti kada tu krenu bagovi, pa polupodrske tipa GIGABYTE kada objavi dan pre da to jos uvek ne moze da imaju neki issue i sl
:: Ne mozes da racunas P67 I Sandy Bridge i novine koje donosi Ivy a moze u isti cipset 1155 a tek sta ce biti drugi tj 1150 i Haswell. Kako to uporediti sa poluresenjima AMDa I AM3+ koji je doneo pogorsanje u odnosu na AM3. Intelov novi chipset 11550 ce imati dosta unapredjenja u odnosu na P67, ne mnogo brzi procesor ali to sada nije ni vazno jel je toliko iznad da se to i ne gleda trenutno. Ne zna se koji im je jaci procesor na trzistu mesec dana se svdoumis sta da kupis ako hoces Top. I AMD vec predstavlja novu seriju ploca a ovu ce i bog zaboraviti ionako planiraju da prestanu da prave procesor na prolece koliko je dobar bio a sa time su ujebali i ljude koji su ulozili u AM3+ jel svakako mogu da se nadaju da ce im nesto zakociti i raditi losije nego na novim plocama
:: i7-3770k-CORSAIRH100(stock) EVGA Z77 FTW- 5870 2GB- KHX1600 2x2G
:: CORSAIR Force GT120-Kingston V+64GB-WD500AAKS - Seasonic X-750
:: CORSAIR Obsidian 650D, Logitech G510/G700/C31
:: EVGA NEX1500W Classified http://i.imgur.com/54iTG.pn
STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs