Ako neko želi da ide sutra na aeromiting imam 5 karti koje bi poklonio. Zainteresoavni nek me kontaktiraju na mail. Ja sam iz Pančeva tako da, ako vam odgovara dođite. Pozdrav
Koliko sam ja cuo bice mig 35?Taj mig-29 M2 ce biti sigurno posto su njega ponudili nasima iz vojske. To je po meni cisto slepanje,mig-35 ili su-30 je pet puta bolji izbor,jesu skuplji ali avioni su kupuju jednom u 20-25 godina.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Nema para ni za cesne a kamo li za te avione IV ili V generacije...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Imam ispite pa necu moci da da idem. : :: :: Koliko sam ja cuo bice mig 35?Taj mig-29 M2 ce biti sigurno posto su njega ponudili nasima iz vojske :: To je po meni cisto slepanje,mig-35 ili su-30 je pet puta bolji izbor,jesu skuplji ali avioni su kupuju jednom u 20-25 godina :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
Su-30MK 4+ generacija. Su-35 i Mig-35 4++ generacija. Sto se tice ruskih naravno. 4 generacije su f-16,f-18,f-15,Su-30 (prvi),su-27,mig-29...
Avioni pete generacije su avioni opremljeni stealth tehnologijom(ako govorimo naravno o lovcima)f-22 raptor,f-35 ligthing i sukhoi pak fa(zadnja dva tek treba da udju u naoruzanje,2015. godine).
A prica kako nema para stoji,ali s`obzirom kako se te isto pare trose nije ni cudo sto ih nema.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
nije valjda da jos uvek imamo RV ? koji ce na to qrac .. pokazali su zadnji put da su efikasni jedino u suzbijanju demonstracija iz vazduha .. kao i za suzbijanje komaraca izduvima iz MIG-a
ovaj moj post je sad cisto trolovanje ..
ali ko voli avioncice .. ovaj miting je prava stvar da se vide zivotinje na pisti a bez straha da ce da mu baci bombu na glavu
licno bi voleo da imam RAPTORA u garazi .. naravno oslikanog sa svastikama ..
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.