iskreno zaljubio sam se u njih, samo se nadam da nece biti mucak kao i buki. Ja da sam AMD sad ne bi izbacivao Vishera-u, vec bi odma isao na Steamroller, samo ce sebe da zakopaju.
Asus P8P67 PRO, Intel Core i5 2500K, Kingston HyperX 2x4GB, Sapphire HD6870, WD 1TB Caviar Blue, Seasonic M12 II 620w.
Dzoni, ti se ili zezas ili zaista nisi obavesten (``vec bih odmah isao...``)
29.08.2012. 20:18
status: user broj poruka: 10997
Ima, evo, nekoliko dana otkako je procurela vest da ce Piledriver biti ``zaobidjen`` (ispusten, jer je upusten). Bilo je ovde, na Forumu podosta rasprave o tome, prekjuce ili nakjuce... Posmatrana u tom svetlu, tvoja izjava da bi, da si na Dekinom mestu, zaobisao Visher-u, nekome moze da zazvuci kao zesce podjebavanje Crvenkapicinog tabora...
U sta si se to ti zaljubio (naopako, nije valjda androidno-kiborska tendencija razvoja nase rase vec toliko uznapredovala!!!) da mi je samo znati. Naime, to sto se ovde da procitati, potpuno je bezlicno, uopsteno ``nadanje`` koje prati najavu SVAKE generacije c. procesora ili GPU-a: -to expand computation efficiency -feed the cores faster - improve single-core performance - - - - - - - - Dakle: (ocekujemo da ce novi procesor) da ima povecanu (prosirenu) efikasnost proracunavanja, da brze ``hrani`` svoja jezgra, i da se popravi u pogledu performansi pojedinacnoga jezgra
To je samo spisak lepih zelja koji svaki proizvodjac (NV, Intel, AMD...) ima na umu kada planira nove procesore. A zalosna je cinjenica sadrzana u ovoj formulaciji:
``thereby solving some of the weaknesses that plagued Bulldozer``
To jest, takav procesor, u koji si se ti iznenada zaljubio (pa ti se ``okrenuo burburet u glavi``, da citiramo pjesnika) treba da ISPRAVI NEKE (pazi: neke!) SLABOSTI od kojih je patio Buldozer (a b0gomi, jos uvek pati, na zalost pacenickih vlasnika).
Da pojasnim: ako se zdrav i prav, heteroseksualan muskarac, zaljubi u AUTENTICNU, privlacnu devojku (takoreci nenacetu, celovitu, hm, hm) to je poprilicno normalna stvar. Ako se, medjutim, radi o zenskoj osobi koja je ``aperisana``, fejsliftovana i genetski modifikovana u smislu odstranjenja izvesnih problema (i to samo NEKIH, koji su predstavljali nedostatke one prethodne), ne bi li se dobilo nesto ``upotrebljivo``, zaljubljivanje je, blago receno, deplasirano...
A kad smo vec kod zaljubljivanja u ``najavljene djeve``:
Samo mi je smesno koliko je narod brzo zaboravio sta je dobio od Crosshair 5 Formule FX8 za pare za koje je mogao da uzme Maximus 4 Extreme i polovan 2500k u Bgd ili EVGA Z68 FTW i 2600k u svetu. Vec je spreman srecan da ponovi gresku i da se raduje ako dobije performanse Phenoma II 3 godine posle. Tipa da buduci Quad bude isti kao Phenom II X4 980 jos uvek najbolji AMDov gejmer.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.