:: Mozda tvoja, ali moja je u fullu :: :: evo i dokaz :: :: http://img856.imageshack.us/img856/461/capt0000cr.jp :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: :: :: .. :: :: :: :: :: ::
Jos da si bio malo inventivniji pa da si ispred ``9`` dodao keca... Ali
21.08.2012. 01:40
status: user broj poruka: 10997
to prevazilazi granice tvoje maste... A ni fotosopom ne vladas toliko da bi bio u stanju da ubacis neki ``karakter``... - - - - - - Postoji lepa izreka, namenjena besposlenima: ``Ako ne znas sta da radis, nemoj to da radis ovde``.
Kakav fotoshop, radjeno u paint-u i namero je ovako `lose` napravljeno...Jbg kad ne kontas salu. Ma ebes brojke, samo se takmicite i benchmark-ujete neku kitu:)
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Gile, ne takmicimo se MI nego se informisemo o efikasnosti pojedinih
21.08.2012. 02:21
brauzera prilikom baratanja novim HTML kodom (HTML5). Kompletan Internet-surfing prelazi na taj novi sistem, usput ``ubijajuci`` AdobeFlash, tako da stvar ni najmanje nije nevazna. Onaj kome ovo nije bitno, moze slobodno da se vrati na Win98 i Netscape Navigator iz 1998...
Najmanje me cudi slab rezultat IE9-ke. Vec poodavno se zna da je...
21.08.2012. 11:19
polovina majkro$oftovog razvojnog tima ``zauzeto`` (prezauzeto!) osmisljavanjem nacina za zastitu od ``piraterije``. Umesto da se tokom 90% svog radnog vremena posvete resavanju problema koji se zove ``kako da unapredimo svoje programe i svoje op sisteme``, Veliki Smrdljivi Bil and The Gang se tokom 99% radnog vremena bave razmisljanjem na temu ``kako da sprecimo `nelegalno` koriscenje window$a, ofisa...``...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.