:: Wlado srecan ti rodjendan, zelim ti puno EVGA hardware-a, da sklopis celu masinu aka Classified i da ti masina bude na guru 3d kao masina meseca :: :: Molim ostale forumase da se pridruze cestitkama :: :: Pozdrav
:: Otkud ti ta informacija :: :: @Wlad :: Ako je istina WLado srecan rodjendan i sve najbolje naravno :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Ja ne da ne citam postove, nego ih i ne registrujem. Toliko vremena za bacanje nemam.
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
:: Covece, pa ti nisi normalan. Kako mozes da ne citas postove Poverljivog :: :: http://goo.gl/7NJJh :: :: Ja se sve vise i vise odusevljavam sa ovim liko :: :: :: :: Otkud ti ta informacija :: :: :: :: @Wlad :: :: Ako je istina WLado srecan rodjendan i sve najbolje naravno :: :: :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: :: Case:CoolerMasterElite43 :: :: PSU:Chieftec 650w a8 :: :: CpuCooler:TitanVanes :: :: Mis: Mx51 :: :: Dell 22 :: :: :: ::
Владо, благословен био и жив на многаја љета! А, ове сељаке што не ценУ добар хардвер ћемо да одувамо чим набавимо ЕВГА ПЛОЧУ И ГРАФИКУ, ПА ЋЕ ОНИ ДА ВИДУ! ШТА ОНИ МИСЛУ, ДА ЈЕ АСУС НЕШТО КАО!?!
LOL, pominje kvalitetnu muziku, sluša Eric Prydz-a :D __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
:: Znaci postao si punoletan :) salim s :: Srecan rodjendan i sve najbolj :: Nadam se da te danas niko nece iznervirati na forum :: :: @Bobi4ever postoji kvalitetna muzika i danas ali kod nas se uglavnom forsira rumunjska muzika koja mi ide na zivce :: :: trenutno slusam http://www.youtube.com/watch?v=tXMZeN0rLZc
Nasu muziku ni ne slusam ako cemo iskreno. Eric ti je komercijala, ali svako ima svoj ukus. x) @Daum hahahha +1
:: @Bobi4ever postoji kvalitetna muzika i danas ali kod nas se uglavnom forsira rumunjska muzika koja mi ide na zivce :: :: trenutno slusam http://www.youtube.com/watch?v=tXMZeN0rLZc
@Daum Nisam rekao da je muzika koju slusam kvalitetna niti sam rekao da slusam samo Eric Prydz-a (procitaj sta pise uz link)ali siguran sam da je bolja od narodnjaka, rumunskih hitova ili Bibera. Koja je muzika po tebi kvalitetna? Sta ti slusas?
@Bobi4ever Ranije sam slusao peppers-e, u2, oasis, new order, beastie boys, prodigy i milion drugih bendova tako da znam koja je muzika kvalitetna. Neki od tih bendova su prestali da postoje pre nego sto ste se vas dvojca rodili :)
Bolje da nisam ni pisao proslu poruku jer sam znao da ce se neko po obicaju podsmevati ili provocirati.
Ne provociram ili bilo sta slicno, bio mi je smesan Daumov komentar. :) Izneo sam ti samo svoje misljenje. Slusao sam i ja Pepperse, U2, The Prodigy, Carl Cox, Paul Oakenfolda dok je pustao trens i dok nije otisao u komercijalu, isto vazi za Tiesta, Armina. A recimo isto tako sam slusao MJ na starim plocama (gramofon stajl) devedesetih, Tom Jones, Madonna, Sting, Eminem, 2Pac, Ice Cube, Busta pa sve do Astral Projection-a, Astrixa, Umeka, Richie Hawtina, Sven Vath-a na cijoj zurci sam i bio pre par godina. :) Svako ima svoj ukus i razlog zbog cega slusa neki stil muzike.
:: @Bobi4ever Ranije sam slusao peppers-e, u2, oasis, new order, beastie boys, prodigy i milion drugih bendova tako da znam koja je muzika kvalitetna. Neki od tih bendova su prestali da postoje pre nego sto ste se vas dvojca rodili : :: :: Bolje da nisam ni pisao proslu poruku jer sam znao da ce se neko po obicaju podsmevati ili provocirati ::
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: A gde nam je Wlada , nema ga nige ni na ostalim temama :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Hvala ljudiiiiiii. Neckam se da li da namestam H100 ili ne. Ali po svemu sudeci cekacu malo da opadne temp jel moram da sredi i kablove.
i7-3770k - EVGA Z77 FTW(First on Balkan)-CORSAIR H70(GT AP-15 PP) HD5870 >*C L A S S I F I E D* - KHX 2X2 XMP 1 + CORSAIR Airflow2- Seasonic X-750 (Force GT 120GB + CORSAIR H100 next week)- Logitech G510/G700/C310 Samsung P2450H - CORSAIR Obsidian 650D
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.