Nvidia forum hakovan,korisnicki podaci kompromitovani
STRANA 1 OD 1
obradmi
Nvidia forum hakovan,korisnicki podaci kompromitovani
13.07.2012. 14:43
T46647
status: user broj poruka: 7720
NVIDIA deaktivirala korisnicki forum (forums.nvidia.com),zbog bezbednosnih razloga.Korisnicki podaci ukradeni.Nvidia preporucuje promene sifri i drugiih podatka. Cekamo saopstenje predsednika.
Re: Re: Nvidia forum hakovan,korisnicki podaci kompromitovani
13.07.2012. 14:49
hehehehe
:: Amd korisnici iz frustracije napali nVidia forum jer ne mogu da podnesu da su nVidia kartice bolje, pa onda na bilo koji nacin da im napakost :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S :: G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apoll :: :: :: NVIDIA deaktivirala korisnicki forum (forums.nvidia.com),zbog bezbednosnih razloga.Korisnick :: :: podaci ukradeni.Nvidia preporucuje promene sifri i drugiih podatka :: :: Cekamo saopstenje predsednika :: :: :: :: http://vr-zone.com/articles/nvidia-forums-hacked-user-data-compromised/16644.htm :: ::
Kladim se da su to hakovanje `zaradili` napadni nvidia fanbojevi
13.07.2012. 14:51
status: user broj poruka: 1886
... konstantnim jedenjem g*vana protiv AMD-a na svim mogućim forumima, message boardovima, itd, itd...
Nekome se to smaranje tih besposlenih klinačkih idiota koji nemaju pametnija posla nego da troluju, vređaju, ponižavaju vlasnike komponenti koje su različitog proizvođača nego što ti klinci-fanbojevi imaju, smučilo, i rešio je da ih malo `opali` po ponosu...
Što kaže T. Soprano: `Revenge is like serving cold cuts` :)
`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
Re: Kladim se da su to hakovanje `zaradili` napadni nvidia fanbojevi
13.07.2012. 15:02
To im je bila glavna baza pretpostavljam da su tako smatrali ovi sto su ih hakovali.
:: ... konstantnim jedenjem g*vana protiv AMD-a na svim mogućim forumima, message boardovima, itd, itd.. :: :: Nekome se to smaranje tih besposlenih klinačkih idiota koji nemaju pametnija posla nego da troluju, vređaju, ponižavaju vlasnike komponenti koje su različitog proizvođača nego što ti klinci-fanbojevi imaju, smučilo, i rešio je da ih malo `opali` po ponosu.. :: :: Što kaže T. Soprano: `Revenge is like serving cold cuts` : :: :: `Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
Aman zaman, ljudi, sta vam je? Zar je moguce da ste toliki patnici?
13.07.2012. 17:35
status: user broj poruka: 10997
Puk`o neki forum-sajt, pa sta? Pa valjda je poslednja stvar koju ovo moze da ima za posledicu, necije radovanje? Zar zbilja mislite da bi `predsednika`, kralja ili poslovodju mogao kuratz da zaboli sbog ovoga?
Evo, ja, koji sam zasigurno IZRAZIT ljubitelj eNvidijinog asortimana, nisam nikada ni bio na tom forumu (cuo sam i znam da postoje forumi koji okupljaju vlasnike odredjenog hardvera, i uopste, osobe zainteresovane za odredjeni brand ali, eto, ne posecujem ni jedan NV-ov forum niti Intel-ov forum...Posecujem Guru3D i registrovan sam na njemu. Ponekad svratim u odeljak koji se bavi problematikom vezanom za NV).
Pisko veli: Šta će bolji dokaz da ta tehnologija ničemu ne vredi? Pa sta s` tim? Zar ne padaju sajtovi CIA-e, KGB-a i Mercedesa? I sta sad? Mercedesova tehnologija ni za onu stvar nije, je li?
Pisko(2): ``...call FOR A doctor`` ili ``...call the doctor``. Besplatna obuka - drago mi je da sam od pomoci...
Ništa ti to ne vredi ako i ti ne kažeš zbogom.... ili isključite mi napajanje na nalogu. To je ovih dana popularno, crkavanje foruma (drugih) i odjave u skokovima (naših).
PS - na koju si tehnologiju ti mislio kad crkne forum? Na grafičku karticu? .. ili dravere? Za forum nisam ni čuo, ali, sad kad se otkrije ko je sve od nas član a prodaje se kao crveni, svašta nešta će da bude.
:: Boze ljudi imate li pametnija posla.. :: :: BOlje kacite zanimljive klipove da se smejemo.. :: :: Zasto bi ikoga boleo kurac i svrbeo cmar zato sto je NVIDIA FORUM PUKAO.. :: :: Ja barem furam samo NVIDIju - uglavnom, padne nekad i AMD karta, al zaista :: :: kad procitam ovakvu vest, kao da sam procitao da se NATASA BEKVALAC KARALA SA 666 CRNCACA :-)))) :: :: :: asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 4ghz/`Gainward` gtx470- referentna cista nvidia :-)/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380. audio- Pioneer A9, dayens Premium monitori, vufer JBL sub 135 :: :: :: NVIDIA deaktivirala korisnicki forum (forums.nvidia.com),zbog bezbednosnih razloga.Korisnick :: :: podaci ukradeni.Nvidia preporucuje promene sifri i drugiih podatka :: :: Cekamo saopstenje predsednika :: :: :: :: http://vr-zone.com/articles/nvidia-forums-hacked-user-data-compromised/16644.htm :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.