Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
Molba
STRANA 1 OD 1
gile23 Molba 10.07.2012. 22:47 T46617

status: user
broj poruka: 9121
Da se teme tipa vanzemunci i tako to, lepo prebace u pcberza caffe ili svastaru, pa tamo raspredajte price do mile volje :).

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ICEsd Re: Molba 10.07.2012. 23:19 #430497

broj poruka: 2157
Jes a kako ce onda da prate preko glavne strane jel ima promena :)

:: Da se teme tipa vanzemunci i tako to, lepo prebace u pcberza caffe ili svastaru, pa tamo raspredajte price do mile volje :)
::
:: Pozdrav!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
drum Re: 10.07.2012. 23:24 #430499

broj poruka: 1301

Nije loša ideja,samo što teme iz tih podforuma ne izlaze u top10...
Meni nije jasno zašto su admini izvršili takvu selekciju?!Npr,`zanimljive internet adrese` izlaze na naslovnu stranu,dok `zanimljivi (smešni) You Tube snimci` ne izlaze...Svaki put kad sam otvarao temu sa You Tube snimcima-stavljao sam u zanimljive internet adrese,jer će tako svi videti i tema će imati mnogo više pregleda.Ja bih nešto uradio po tom pitanju(da se pitam)
Voanerges Re: Molba 10.07.2012. 23:30 #430500

broj poruka: 202
Предлог је одбијен.
Прво, што не залазим у кафиће. У њима нема мог омиљеног компљутера, на коме имам инсталиран Кол оф дјути и на коме редовно пратим фрејмове. Човек сам широких схватања и огромног распона интересовања, и знам да пад фрејмова повлачи за собом и уништење мене као личности, слабљење мојих социјалних веза и непрестане поразе у малом фудбалу за који бих живот дао. Ништа није тако реалистично од 11- орице који по терену јуре ознојени к`о` бесни.
Друго, да би се молба признала треба да буде исписана ћириличним писмом.:)

:: Da se teme tipa vanzemunci i tako to, lepo prebace u pcberza caffe ili svastaru, pa tamo raspredajte price do mile volje :)
:: Pozdrav!
hocukuci @ Re: 11.07.2012. 00:18 #430511

broj poruka: 296
Pa valjda Top 11

.
.
.
.
.

Nije loša ideja,samo što teme iz tih podforuma ne izlaze u top10...
Meni nije jasno zašto su admini izvršili takvu selekciju?!Npr,`zanimljive internet adrese` izlaze na naslovnu stranu,dok `zanimljivi (smešni) You Tube snimci` ne izlaze...Svaki put kad sam otvarao temu sa You Tube snimcima-stavljao sam u zanimljive internet adrese,jer će tako svi videti i tema će imati mnogo više pregleda.Ja bih nešto uradio po tom pitanju(da se pitam)
drum Re: @ Re: 11.07.2012. 00:40 #430513

broj poruka: 1301

Ne znam braćela,čarape ne izuvam,jer mirisom istih teram muve i komarce oko sebe,a na rukama znam samo do 10 da brojim...

:: Pa valjda Top 1
:: Nije loša ideja,samo što teme iz tih podforuma ne izlaze u top10..
:: Meni nije jasno zašto su admini izvršili takvu selekciju?!Npr,`zanimljive internet adrese` izlaze na naslovnu stranu,dok `zanimljivi (smešni) You Tube snimci` ne izlaze...Svaki put kad sam otvarao temu sa You Tube snimcima-stavljao sam u zanimljive internet adrese,jer će tako svi videti i tema će imati mnogo više pregleda.Ja bih nešto uradio po tom pitanju(da se pitam)
Shomiman Molba... 11.07.2012. 01:24 #430517

broj poruka: 1187
Svi bre nesto mole, te ubrisi mi malog, pardon nalog, te da se vanzemunci deportuju, pardon teleportuju... ... ... Nema vise molbe, zamenjena je zahtevom... Zato zahtevajte ili zahtjevajte...

`There`s someone in my head, but it`s not me?`

alrad Re: Re: Molba 11.07.2012. 01:35 #430518

broj poruka: 4829

Pa to je. Kad stavis u caffe ko da nisi ni stavio.

:: Jes a kako ce onda da prate preko glavne strane jel ima promena :
:: :: Da se teme tipa vanzemunci i tako to, lepo prebace u pcberza caffe ili svastaru, pa tamo raspredajte price do mile volje :)
:: ::
:: :: Pozdrav!
Dexter013 @Gile 11.07.2012. 12:46 #430573

broj poruka: 17093
Ja teme ne gledam preko naslovne vec preko glavne FORUM stranice

tacnije: http://www.pcberza.rs/forum/najnoviji-odgovori.php

I tu lepo svaka tema gde god bila izlazi na vrh cim neko odgovori, tako da u caffe ili svastaru gde im je i mesto mogu da se prebace ovi vanzemunci i religiozni fanatici a da uvek imaju uvid u stanje svojih tema i odgovora.

od mene +1

Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz
Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz
GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
CpuCooler:TitanVanesa
Mis: Mx518
Dell 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Re: Re: Re: Molba 11.07.2012. 21:00 #430659

broj poruka: 6645

... nešto kao sex i samozadovoljavanje ispade to `stavljanje` tema...

Budale veruju u sreću.

:: Pa to je. Kad stavis u caffe ko da nisi ni stavio
:: :: Jes a kako ce onda da prate preko glavne strane jel ima promena :
:: :: :: Da se teme tipa vanzemunci i tako to, lepo prebace u pcberza caffe ili svastaru, pa tamo raspredajte price do mile volje :)
:: :: ::
:: :: :: Pozdrav!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs