Nije loša ideja,samo što teme iz tih podforuma ne izlaze u top10... Meni nije jasno zašto su admini izvršili takvu selekciju?!Npr,`zanimljive internet adrese` izlaze na naslovnu stranu,dok `zanimljivi (smešni) You Tube snimci` ne izlaze...Svaki put kad sam otvarao temu sa You Tube snimcima-stavljao sam u zanimljive internet adrese,jer će tako svi videti i tema će imati mnogo više pregleda.Ja bih nešto uradio po tom pitanju(da se pitam)
Предлог је одбијен. Прво, што не залазим у кафиће. У њима нема мог омиљеног компљутера, на коме имам инсталиран Кол оф дјути и на коме редовно пратим фрејмове. Човек сам широких схватања и огромног распона интересовања, и знам да пад фрејмова повлачи за собом и уништење мене као личности, слабљење мојих социјалних веза и непрестане поразе у малом фудбалу за који бих живот дао. Ништа није тако реалистично од 11- орице који по терену јуре ознојени к`о` бесни. Друго, да би се молба признала треба да буде исписана ћириличним писмом.:)
:: Da se teme tipa vanzemunci i tako to, lepo prebace u pcberza caffe ili svastaru, pa tamo raspredajte price do mile volje :) :: :: Pozdrav!
Nije loša ideja,samo što teme iz tih podforuma ne izlaze u top10... Meni nije jasno zašto su admini izvršili takvu selekciju?!Npr,`zanimljive internet adrese` izlaze na naslovnu stranu,dok `zanimljivi (smešni) You Tube snimci` ne izlaze...Svaki put kad sam otvarao temu sa You Tube snimcima-stavljao sam u zanimljive internet adrese,jer će tako svi videti i tema će imati mnogo više pregleda.Ja bih nešto uradio po tom pitanju(da se pitam)
Ne znam braćela,čarape ne izuvam,jer mirisom istih teram muve i komarce oko sebe,a na rukama znam samo do 10 da brojim...
:: Pa valjda Top 1 :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Nije loša ideja,samo što teme iz tih podforuma ne izlaze u top10.. :: Meni nije jasno zašto su admini izvršili takvu selekciju?!Npr,`zanimljive internet adrese` izlaze na naslovnu stranu,dok `zanimljivi (smešni) You Tube snimci` ne izlaze...Svaki put kad sam otvarao temu sa You Tube snimcima-stavljao sam u zanimljive internet adrese,jer će tako svi videti i tema će imati mnogo više pregleda.Ja bih nešto uradio po tom pitanju(da se pitam)
Svi bre nesto mole, te ubrisi mi malog, pardon nalog, te da se vanzemunci deportuju, pardon teleportuju... ... ... Nema vise molbe, zamenjena je zahtevom... Zato zahtevajte ili zahtjevajte...
Pa to je. Kad stavis u caffe ko da nisi ni stavio.
:: Jes a kako ce onda da prate preko glavne strane jel ima promena : :: :: :: :: Da se teme tipa vanzemunci i tako to, lepo prebace u pcberza caffe ili svastaru, pa tamo raspredajte price do mile volje :) :: :: :: :: Pozdrav!
I tu lepo svaka tema gde god bila izlazi na vrh cim neko odgovori, tako da u caffe ili svastaru gde im je i mesto mogu da se prebace ovi vanzemunci i religiozni fanatici a da uvek imaju uvid u stanje svojih tema i odgovora.
od mene +1
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
... nešto kao sex i samozadovoljavanje ispade to `stavljanje` tema...
Budale veruju u sreću.
:: :: Pa to je. Kad stavis u caffe ko da nisi ni stavio :: :: :: Jes a kako ce onda da prate preko glavne strane jel ima promena : :: :: :: :: :: :: :: Da se teme tipa vanzemunci i tako to, lepo prebace u pcberza caffe ili svastaru, pa tamo raspredajte price do mile volje :) :: :: :: :: :: :: Pozdrav!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.