Temperatura na suncu u 15.57 izmerene 55.9 C nisam smeo da drzim vise senzor jer je od plastike da se ne istopi, merio bi i vise.Unutar prostorije bez klime 35.2 C Dokaz:
Lazu ali ne bas toliko. Za pocetak ne meri se bilo kako. Meri se na visini od 1,5-2m, u kutiji (prostoriji) koja ima krilca na stranicama ali tako postavljena da vetar ne moze da duva direktno u senzor.
Ma da, a ja radim u kutiji na suncu na 1.5-2 m u parku tj. prostoriji, ma bre oko mene sve suv beton mericu i u Ponedeljak tj. narednih dana bas da vidim koliki je prosek samo da mi se senzor ne istopi.
:: Lazu ali ne bas toliko. :: Za pocetak ne meri se bilo kako. Meri se na visini od 1,5-2m, u kutiji (prostoriji) koja ima krilca na stranicama ali tako postavljena da vetar ne moze da duva direktno u senzor :: :: :: ::
Ja sam se već navikao na ovakve temperature i zadnjih 2-3 dana podnosim skroz OK. Jedino u ponedeljak sam pomagao bratu da nešto betonira i ceo dan na mešalici baš mi nije prijao,ali ovako kad ništa ne radim mi je ok... Ako vas baš zanima tačna temperatura-tražite je aerodromu Surčin,oni moraju da daju baš tačnu u 0.1 stepen...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.