... oće još i pivo da im donesu, al` ladno i bez brkovi, i da im sa muvopičom teraju muve i mušice oko glave... Šta god da bude, biće (znatno) bolje od ovoga što ima. Tačak.
Bacih pogled malopre na sajt njihov. Ma ono, realno meni ovih 10/1Mbit zaista vrši poso. Iskreno ne sećam se kada sam skinuo poslednji film i nevidim svrhu većih brzina.
Nek me neko razuveri. support normality :: najslabiji paket bi trebao da bude 40 Mbps dl, upload 20 Mbps :: :: ispravka, ipak 10/5 Mbps, mada pretpostavljam za dosadasnje pare ce moci da se uzme ovaj gorenavedeni od 40.
Mogu da zamislim kako free download servisi sa svojih 15-30 Kbps pice na ovim paketima...
Ali sa ovim brzinama mozes mnogo druge stvari da picis ko pravi... bukvalno kancelarija u realnom vremenu... lagano mozes da radis kuci i uz realnu Skype vezu imas konsultacije sa kolegama...
Keva...
A ovde u KL Astro nudi IPTV sa jebenih 6 Mbps, i to ako se vezes na godinu dana a cena je skoro 100 us$ na mesecnom nivou doduse sa hdtv paketima... dok je TM (lokalni lelekom) nesto bolji nudi hebeni UniFi tj. WiFi internet 10Mbps + iptv za nekih 80 us$...
Nadam se da SBB nece biti toliki hohstapleri pa da krenu sa dranjem... mada bi oni verovatno i drali da narod ima para al buduci da nema previse...
Ja sam na poslu na Fiber OptiKi 100/100M, kuci na 8/1M, isto sranje, oseti se razilka kad nesto skidam, ali u sustini isto qre, samo nesto duze traje... Ne vidim poentu da neko kuci ima vise od 10/1, ukoliko se net ne koristi za neki posao, recimo profesionalni pirat!
Pa nije valjda tako, ima valjda razlike kod upload-a... Ono kad nakacis na mejl nesto od 10Mb ode to daleko brze nego do sada...
Sto se kaze sa tim brzinama mozes i sam da budes uploader i koristis servise za DZ...
U svakom slucaju niko se nije zalio od viska...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Targo-Nub :: SBB Fibe :: Telekonj Srbija VDSL2.. :: :: Bice brzog interneta, samo je problem pokrivenos :: :: NBG ce sigurno prvi osetiti hi speed :: :: Ja sam na poslu na Fiber OptiKi 100/100M, kuci na 8/1M, isto sranje, oseti se razilka kad nesto skidam, ali u sustini isto qre, samo nesto duze traje... Ne vidim poentu da neko kuci ima vise od 10/1, ukoliko se net ne koristi za neki posao, recimo profesionalni pirat :: :: :: :: :: Mreže/Internet/Security/Tutorijali - -> https://www.umrezen.in.rs : :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.