Vec duze vreme raspravljamo na temu ``brauzeri/stabilnost/flash``
STRANA 1 OD 1
tortojed
Vec duze vreme raspravljamo na temu ``brauzeri/stabilnost/flash``
20.06.2012. 12:42
T46310
status: user broj poruka: 10997
to jest, velik broj kolega se javio sa molbom za savet... Sada je i zvanicno priznato postojanje velikih problema na relaciji FFox - Adobe flash plugin. Waterfox (64bit-na verrzija FFox-a) je jos tezi slucaj. Ja sam o ovome izvestio cim sam primetio da mi 13-ica (a bilo je cupavo i sa 12-icom) keshuje sa novijim verzijama flesa i zato sam se vratio Chrome-u (odnosno ostao sam na Chrome-u) koji je POTPUNO stabilan kako sa najnovijim flash plugin-ovima (11.3.xxx.xxx) tako i sa starijim (11.2.xxx.xxx).
Nije pucao osim sto nije otvarao dok nisam uklonio onu zaštitu (vec smo pricali o tome). E sad postoji definitivno još jedna veza ili se meni cini izmedju grafickih drajvera i flasha jer zabadanje frekvence i ne prelaska 2d u 3d i obrnuto odnosno zabadnje na 405 mhz se ne javlja ako se ne koristi intenzivno aplikacije koje koriste flash. Ovo sam sumnjao a sad i definitivna potvrda od kad je deci zabranjeno sedenje na faceboook i igranje igrica(flash ) kao i gledanje youtuba-a. Evo vec desetak dana nemam problema sa drajverima. Aj nek mi neko ovo pojasni dal sam ja ovo utripovao ili je to zaista tako.
Svima puca lisica a kod mene radi super. Ne pamtim kada mi je poslednji put izletela na desktop a kamoli da mi je kočio flash ili zezao. Sad je trenutno verzija 14 i to beta, sve radi dobro.
Imam win xp 64-bit. to je ta jedna sitnica koja ratosilja probleme:)
:: Svima puca lisica a kod mene radi super. Ne pamtim kada mi je poslednji put izletela na desktop a kamoli da mi je kočio flash ili zezao. Sad je trenutno verzija 14 i to beta, sve radi dobro :: :: Imam win xp 64-bit :: :: I posle mi kažu: `Uči dete da sutra nađeš posao` :: :: http://www.youtube.com/watch?v=vgdGfSYhwY8&feature=player_embedded# :: ::
i bem li ga koji flash imam i msm da mi nije nikad crashovala, zapamtio bih sigurno....
Dok imam iritirajuci problem sa desktop window manager koji mi evo malopre dok sam bio u krater igri pucao non-stop, sad cu ubaciti sp 1 da vidim sta i kako.... malo odoh u off topic xD
AMD Phenom II 960T 3.5Ghz MSI 870S-C45 Patriot 2x2GB DDR3 1600MHz WD3200AAKS 320GB WD10EARS 1TB Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 OCZ MXS-PRO 600W Windows 7 RTM 7600 64-bit
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.