:: Jebes mi sve :: ja od sve one plastike i mikro chipova :: gledam samo onu lepu azijatkinju.. :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
nisi ti razumeo vidim ja sta sam napisao :P a Srbenda, to stoji, volim i ja morsku hranu.. a volim i da lovim/fatam ribicu hihi:)
:: Neku debelguzu sa velikim sisama to tamo nema.... :: Ishrana im je bazirana na morskim plodovima ,zato su i mrsave :: Prava si Srbenda... :: :: :: :: ________________ :: CPU-Z Validator :http://goo.gl/AS5c :: ::
Evo jedne moje anegdote... Pre jedno 10-tak godina dok sam jos ziveo u Milanu nadjem se sa nekim ortacima na rucku u kineskom restoranu. Bilo nas je jedno 7-8 i mi tako vrtimo onaj njihov sto u krug ko rulet,jbg. uvek nam malo hrane. Hleb ne konzumiraju pa nam dali neke malo debjle stapice- grisine umesto toga. Pojedosmo mi jedno 5-6 punih stolova i popismo 30-tak piva. Izasao sef kuhinje i svo osoblje da nas pitaju dali smo iz Rusije. Kakva uvreda za nas.Mi ko iz topa da smo SRBI. Kaze sef,da je samo video Ruse da toliko moze da pojedu i popiju. Heheehe Nije video SRBE.
:: Evo jedne moje anegdote.. :: Pre jedno 10-tak godina dok sam jos ziveo u Milanu nadjem se sa nekim ortacima na rucku u kineskom restoranu :: Bilo nas je jedno 7-8 i mi tako vrtimo onaj njihov sto u krug ko rulet,jbg. uvek nam malo hrane :: Hleb ne konzumiraju pa nam dali neke malo debjle stapice- grisine umesto toga :: Pojedosmo mi jedno 5-6 punih stolova i popismo 30-tak piva :: Izasao sef kuhinje i svo osoblje da nas pitaju dali smo iz Rusije :: Kakva uvreda za nas.Mi ko iz topa da smo SRBI :: Kaze sef,da je samo video Ruse da toliko moze da pojedu i popiju :: Heheehe Nije video SRBE :: :: :: ________________ :: CPU-Z Validator :http://goo.gl/AS5c :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.