Ako predje velicinu dzepa ,to vec nije mobilni nego tablet,mislim da od ove velicine i ne smeju vise da idu. Meni drzi 5-8 sati na HTC sa WIFI ali baterija 1100 ma.Android isto.Doduse surf ,kratko ali stalno ukljucen WIFI ne pustanje video klipova .Mada u sustini ne verujem da neko toliko provodi na net=u da bi gledao video klipove.
:: Ranije su se ljudi smejali kad neko izvadi veliki mobilni-cigla :: :: Sad je kul da imas ciglu u dzepu a jos kulje je ako je i phone ili slicno :: :: Aktivno koriscenje telefona, :: ne moze da izdrzi ni 12 sati, govorim da je na netu da se pustaju klipovi itd.. :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Meni je ta quad core pomama samo Lepi Sale sindrom. Nema ništa od toga realno sem boljih benchmarka. Bolje grafičke performanse mogu da se postignu sa boljim GPU-om. Tako je Apple u Ipad 3 stavio dual core procesor sa dosta jačim gpu-om i performanse su mu bolje od Tegra 3 procesora.
Za današnje uslove, najviše što je potrebno telefonu je dual core jer mu omogućava veću rezoluciju ekrana i 1080p video. Ostalo je sve je sviranje. Baterija na OneX je katastrofa, za S3 nije nešto strašno bolja. __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
Da, trajanje baterije je velika mana telefona sa velikim diplayom. Imam HTC Sensation i nigde ne idem bez kabla, imam jedan i u autu, svaki dan je na punjacu. Samsung boluje od iste boljke kao i HTC...
Kada ti ceo GUI na Android-u renderuje CPU (mainprozor je GPU podrzan od ICS-a), moze da nastane problem, dok je na iOS-u ceo GUI GPU ubrzan. Tegra 3 ima jaci CPU dosta, ali slabiji GPU, dosta utice i neispoliranost samog Ice Cream Sandwich-a :),...
Pozdrav!
:: Meni je ta quad core pomama samo Lepi Sale sindrom. Nema ništa od toga realno sem boljih benchmarka. Bolje grafičke performanse mogu da se postignu sa boljim GPU-om. Tako je Apple u Ipad 3 stavio dual core procesor sa dosta jačim gpu-om i performanse su mu bolje od Tegra 3 procesora :: :: Za današnje uslove, najviše što je potrebno telefonu je dual core jer mu omogućava veću rezoluciju ekrana i 1080p video. Ostalo je sve je sviranje. Baterija na OneX je katastrofa, za S3 nije nešto strašno bolja :: __________________ :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.