Ja se ne secam kad sam poslednji put okacio temu niti tako cesto svracam na forum ali vidim da ste me pozeleli pa cu od sad definitivno biti azurniji da vas brze informisem..
Da nije bilo obradovih tema, ne bi bilo ni SkyFire tema. Sky nije bio takav ranije, ali odlučio je da se usprotivi fanboyevima tako što će igrati njihovu igru, i to, nažalost, do kraja. I postao je najgori od svih. Bar je to neki moj utisak. Inat je čudo. Smara.
Au sto ste na kraj srca a jos ste i neozbiljni. Zar ovo nije IT forum,nismo ovde da prepricavamo abrove kao neke tetke i da prozivamo tamo neke ljude,ogovaramo..
Nego da se vratimo na temu..
Morate priznati da je karta stvarmo monstrum ,nesto sto do sad nije vidjeno. Naravno to moze samo nVidia,ko ce drugi
Vrlo rado prihvatam ulogu VD-a... BTW, zver nego sta! PS: Kontaj mozak, covek postavi temu gde postuje rez kloka koji je fantastican, i odmah se skupi bagra i hejtuje!? Kao sto bi rekli, WTF??? Kad crveni kace rezove, niko ih ne napada...
I budite malo prizemni i razmislite kakav je ovo forum! Da nemate korisnike kao sto je Obrad, Skyfire i jos neki(svo postovanje, ne znam puno nickova) na sta bi licio forum? Rasulo. Ljudi vam serviraju najnovije vesti, IT vesti. Trebalo bi da cenimo svi takve stvari. A kome se ne svidja sto je NVIDIA klokovana na 1.5Ghz, cao zdravo auf wiedersehen sa teme ...zar ne?
Re: Meni nekako...``poznati Power qualitet`` dobro ide uz...AMD-ove karte.
29.05.2012. 10:39
status: user broj poruka: 10997
AMD u izvedbi Powercolor-a=nasla krpa zakrpu. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - @Sky: pa dobro, covece, dokle ces sirotim CrvenkaPicama skidati mrak sa ociju, razbijati im iluzije... (pusti me da spavam - Arsen Dedic/Gabi Novak)...
:: Bolje deluje ,,poznati Powercolor `kvalitet` i neuspeo pokusaj da se kopira DCU verzija Asus izdanja`` : :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
Pogledaj te razlike u klokovima, beeeeeee DirectCU II DAUME, DirectCU II DAUME
Karta je napravila dzumbus.
Ali bice 690 Classified samo ja to ne volim. Znate kakav je Swiftech Waterblock za GTX590 Classified kada ga je Linus otvarao i skidao celofan onaj sa njega, boze, cigla se sjaji. A mi muceni Srbi sta smo mi videli i kada me neko pita za 20 godina koja karta je bila top. ASUS DirectCU II, a sin pita a tata kakav je GTX580 Classified HydroCopper mnogo lepo izgleda. A ja kazem ne znam sine 30 god se bavim kompijuterima ali zle cike monopolisti nisu mi ostavili mogucnost da kupim tako nesto.
Samo razlike drozo je što je ta karta overclockovana sa LN2 a GTX680 se na toliko overclockuje na vazduh :D
Šta je droga, kao sa detetom da pričam... __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
:: A gledaj EVGA 580 Classified kako se klokuje :: :: http://i.imgur.com/2ouMS.jp :: :: Pogledaj te razlike u klokovima, beeeeeee :: DirectCU II DAUME, DirectCU II DAUM :: :: Karta je napravila dzumbus :: :: Ali bice 690 Classified samo ja to ne volim :: Znate kakav je Swiftech Waterblock za GTX590 Classified kada ga je Linus otvarao i skidao celofan onaj sa njega, boze, cigla se sjaji :: A mi muceni Srbi sta smo mi videli i kada me neko pita za 20 godina koja karta je bila top :: ASUS DirectCU II, a sin pita a tata kakav je GTX580 Classified HydroCopper mnogo lepo izgleda. A ja kazem ne znam sine 30 god se bavim kompijuterima ali zle cike monopolisti nisu mi ostavili mogucnost da kupim tako nesto. :: ::
Sprdati se drugima i prozivati ga nije lepo.Kapiram ja da je to u nasim Srpskim genima ali opet sa drugog aspekta to je i lecenje kompleksa!Nista nisu bolji oni koji se sprdaju tudjoj nesreci i u tome uzivaju,nikad mi nisu bili jasni ti ljudi!Na ovom forumu uvek mora da postoji jedno zrtveno jagnje na kome vi morate da lecite komplekse i da praznite negativnost prouzrokovana dnevnim zivotnim obavezama.Cemu sve to?Ne vidim poentu? Uopste ne zelim niti me zanima nikakva replika ali jadno je to ponasanje,bilo ko da je u pitanju,na bilo koji nacin! Jer ne moze u miru da prodje,odmereno,bez izazivanja?Svako nek zivi svoj zivot kako on zeli,zivite svoj zivot a ne tudji!
P.S.Pored svega spamujete temu.. Razmislite malo o svemu..
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.