NVIDIA kicks off with new technology – NVIDIA GeForce GRID, which is a second generation cloud gaming platform. Whole system is based on new Tesla K10 GPUs that power huge supercomputers to deliver the content directly to your mobile or desktop units. This is probably a future of gaming, where the only thing you need is TV, PC, tablet or smartphone with GeForce GRID feature enabled.
Not so long ago, engineers said cloud gaming was impossible, and that it was not possible for cloud gaming to be as fast or high-quality as local, console-based gaming,` scoffed Perry at the event. `Obviously, they didn`t know that Gaikai and Nvidia would be working together. We`re proving the doubters wrong.`
`At Epic, we`re really excited about Nvidia`s announcement of the GeForce GRID platform. Nvidia`s GRID technology, with its latency reduction and improved image quality, combined with higher density and power efficiency, are significant steps toward making cloud gaming a true console-like experience today, and bringing that high-quality gaming experience to more people,` claimed Sweeney.
`Cloud has the potential to deliver an even more powerful experience in the future by enabling ultra-high-end GPUs like the GeForce GTX 680 to stream ultra-high-quality graphics such as those made possible by UE4 [Unreal Engine 4] to a huge range of devices, well beyond console capabilities. The result will be that more people can enjoy Epic`s games on more devices at higher quality.`
Kada bi ti znao zašto su oni tako oduševljeni kao što je meni očito - ti ne bi bio tako iskreno i dečački oduševljen, ili bi bar pametno zaćutao. Mada, iskreno, mislim da ti je ovaj bloodsucker sistem i smisao tolikog naprezanja i ulaganja u tako nategnutu platformu, sasvim nedokučiv, pa se pomalo i nelagodno osećam što sam ti to veselje malo narušio. Malo.
P.S. Nego, deder postuj lepo kao FunSky nevidije, o novim karticama nvidije, 62x, 63x... nešto je nisko da neki atijevac to prvi objavi, odmah bi se razumelo kao provokacija? Nemoj sada opet da prodaješ maglu kako ne pratiš, malopre si izjavio da sve pratiš, a ovo ti promaklo? Lepo objasniš ljudima - neznalicama i neupućenima sa foruma, u čemu se sastoji napredak nove novcijate serije nvidije, koja dokazuje ono što si tvrdio - a to je da je 680 midsegment ili midlevel kartica...
:: Kada bi ti znao zašto su oni tako oduševljeni kao što je meni očito - ti ne bi bio tako iskreno i dečački oduševljen, ili bi bar pametno zaćutao :: Mada, iskreno, mislim da ti je ovaj bloodsucker sistem i smisao tolikog naprezanja i ulaganja u tako nategnutu platformu, sasvim nedokučiv, pa se pomalo i nelagodno osećam što sam ti to veselje malo narušio. Malo :: :: P.S. Nego, deder postuj lepo kao FunSky nevidije, o novim karticama nvidije, 62x, 63x... nešto je nisko da neki atijevac to prvi objavi, odmah bi se razumelo kao provokacija :: Nemoj sada opet da prodaješ maglu kako ne pratiš, malopre si izjavio da sve pratiš, a ovo ti promaklo :: Lepo objasniš ljudima - neznalicama i neupućenima sa foruma, u čemu se sastoji napredak nove novcijate serije nvidije, koja dokazuje ono što si tvrdio - a to je da je 680 midsegment ili midlevel kartica.. :: :: Budale veruju u sreću. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.