Uvodi se dinamicko `seckanje` video materijala kao i veca tacnost.Tu ih je bio pretekao Cyberlink u brzini.Novina je da API u CS6 podrzava OpenCL tvz.paralel computing koje podrzavaju Radeon GPU i MAC ,ali i zadrzava podrsku za Cuda (Nvidia). Adobe daje sertifikat za karte koje podrzava kao sto su za PC i Mac Radeon HD 6750M i Radeon HD 6770M (sa 1GB VRAM)itd.... Nvidia takodje dodaje podrsku za Maximus koji dozvoljava kombinovanje GPU Quadro i Tesla cGPU za ubrzanje perfomansi.
OpenCL sa Radeonom koji podrzava OpencL na Cyberlinku radi izvaredno ,nadam se da ce i u novom Adobe.Secenje spajanje skoro trenutno ako si radio capture u Cyberlinku. Efekte isto dosta brzo odradi na Cyberlink sa Opencl.
:: matroxove karte za live video render su skupe ko djavo, mada mislim da ti sama karta kao napr rx100 olaksa 40% posla jedva cekam da vidim cs6 pake :: :: T.S.A.R. Nuclear fire power :: :: My childhood http://www.youtube.com/watch?v=jn0EviOBWp :: :: :: ::
Topla preporuka s moje strane - vozim verziju 5.5 i tvrdim da...
16.04.2012. 19:16
status: user broj poruka: 10997
nisam sreo mocniji program za OZBILJNU obradu videa. Jos mu se nije desilo da nesto ne moze da `uveze` ili otvori zbog nepodrzanog kodeka itd. itd., sto se malo-malo pa desava Vegas-u, Power Director-u, ULead-u...
da ali ovo su karte za live render efekata kao u premieru tako i u after efekt, adobe je jedan od najjacihi najrasprostranjenijih paketa na svetu photoshop ae premier ilustrator... tako za 3d autodesk,
Premiere je prilichno jednostavan, tako da nemoj da si lenj.
If wants and needs divide me Then I might as well be gone...
:: .. ali premiere nekako nikad. Iako sve verujem vama da radi, nikako da skupim strpljenja za savladavanje još jednog video editora... no, ima vremena :: :: :: Budale veruju u sreću. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.